I love ... this telephone

Har sett att många har den här mobiltelefonen men jag älskar den med. Jag letar efter en ny mobil eftersom min börjar gå sönder, en knapp är borta så har haft planer att köpa en ny. Jag har velat ha en med tangent bord för jag tycker det är både snyggt och coolt. Denna mobil skulle passa perfekt till mig men det är ganska tråkigt att så många redan har den... så jag får fundera på saken.


En vän skickade detta till mig nyligen


They Say "It's Hard To See In Color When You Are Miserable"

I'd Say It's True, But I've Found An Exeption

You Are That Exeption And I Hope My Negativity Don't Scare You Off

Because You Are So Important To Me

If There's One Thing That Keeps Me From Falling Into The Dark Pit Below Me

It Is You And Only You

For Some Reason I Cannot Grasp You Stayed With Me

And For That I Am Always Grateful

You Are An Amazing And Wonderful Friend

By: A wonderful friend ♥

Jag har fått en ny favorit

Jag vet inte om ni har hört Darins nya skriva men jag tycker den är underbar. Har aldrig egentligen gillat Darin innan men älskar låtarna på den nya skivan. Vad tycker ni?

Förut så såg jag honom som ett litet barn som alla fjortisar gillade men han har växt i mina ögon och jag gillar hans sound. Lyssnar just nu igenom hans skriva ännu en gång, Lovekiller. Darin är som ni säkert vet känd genom programet idol. Efter det programet så är det svårt att sedan inte förknippas med det programmet men jag förknippar faktiskt inte Darin med idol. Jag gillade inte honom under hans idol tid men nu har han blivit min nya favorit.

3 låtar från nya albumet:





Hiss / Diss?


Hjälp mig!

Jag vill ha en ny header men jag förstår mig inte på photoshop och är inget vidare bra med att ändra bilder. Så jag söker någon som vill hjälpa mig, både med idéer och fixandet.

Kommentera gärna om ni vill hjälpa mig, tack.

Sitter i fönstret i skolan och pluggar

Sitter just nu i skolan och tänkte göra ett snabb inlägg medans en film laddar. Vi har arbetesmiljö och säkerhet, första lektionen och våran riktiga lärare är på någon utbildning så vi är ensama. Men vi håller på med ett program som innehåller vissa filmer och en av dem håller på att ladda nu.

Efter skolan så kanske det blir stan ett tag med J för att leta skor till mig. Sen drar jag hem till mamma och sen vidare till banken, har lite ärenden. Men nu ska jag fortsätta att jobba.

Kram på er!


(Bild från kryssningen till Åbo)


Både skola och jobb på en fredag

Hej läsare!

Jag hoppas ni mår bra och att ni är glada över att det är helg. Vi har som sagt inte börjat med vanliga lektioner i skolan ännu så idag fick vi planera och utföra vad vi ville göra för förändringar i vårt klassrum. Vi fick köpa vad vi ville för 1000 kr som vi fick. Så vi bestämde oss för att köpa tre olika färgburkar (lila, svart och grå) och sen så köpte vi penslar med tillbehör. Köpte också kuddar till våra fönster och ljuslyktor som ska hänga i våra fönster.

Vi målade massa olika ränder med de olika färgerna på väggarna. Det var faktiskt riktigt roligt så man vart sugen på att måla om i sitt eget rum. Det vart faktiskt riktigt mysigt i klassrummet nu och tack till alla som ansträngde sig. Sen efter skolan blev det hem en snabbis så jag sov lite och åt för sen var jag tvungen att sticka till jobbet.

Men nu ska jag se lite på oc innan jag går och lägger mig, sov gott!


(Fick bli en bild på min söta kanin, Wille)


Dagens outfit



Nya tröjan - Vero moda
Byxor - Gina tricot
Linne - Gina tricot


Vandrade omkring på stan

Snart ska jag lägga mig, tänka vara lite duktig och försöka vända på dygnet lite. Men det kommer bli svårt eftersom jag jobbar kväll imorgon och på lördag. Ingen höjdare direkt att först gå i skolan och sen jobba på kvällen. Som tur kanske jag hinner hem en timma innan jag börjar så jag hinner sova lite innan jag börjar.

Det var riktigt roligt i skolan idag faktiskt. Vi delades in i grupper och fick en uppgift, ni kanske har hört talas om det? Man ska leta reda på massa saker och ta foton tillsammans med vissa saker och de som lyckas bäst vinner. Man får poäng för varje sak man klarar av, exempel att skaffa en tomteluva, bild på två kockar och en lagmedlem sittandes tillsammans med en polis i en polis bil. Det var riktigt skoj och vårt lag kom 2:a men vi förtjänade att vinna tyckte vi.

Iallafall de senaste dagarna har jag gått lite på stan efter skolan och fått med mig lite saker hem, så tänkte vissa.


Någon som kan hjälpa mig?

Jag läste häromdagen på en löpsedel att prinsessan Victorna ska vara gravid, är detta sant? För jag hade inte hört något om det för jag tycker detta borde vara en nyhet som folk snackar om. Så jag sökte lite på internet för att ta reda på mer information men jag kan inte hitta något. Jag bryr mig inte alls mycket men jag vill ju hänga med vad som händer. Så kan någon hjälpa mig?

Är detta sant eller falskt?


Har inte haft någon dator

Godkväll på er!

Jag hoppas ni har haft en bra dag i skolan eller på jobbet. Jag har inte kunnat blogga något eftersom jag inte haft någon dator på 2 dagar. Och jag måste säga att det har hänt ganska mycket sen sist :)
Jag började skolan i tisdag, riktigt skönt att börja skolan efter alla som började i måndags. Just nu är det lugnt i skolan. Vi börjar faktiskt med vanliga lektioner nästa vecka på tisdag, det kallar jag slappt! Men det är bara skönt, för mig betyder det att mitt sommarlov blir längre. Vilken dag började ni skolan??


Jag har ingen ny bild på vår klass. Denna togs förra terminen då vi hade en vårbuffé för våra föräldrar. Det har hänt många förändringar i vår klass eftersom vi har splittras. Men det var ändå roligt att träffa alla efter sommaren. ♥


Gahhh, skolan börjar snart!

Jag jobbade mitt sista arbetes pass innan skolan börjar i lördags. Så nu har jag sommarlov tills på tisdag! För då drar skolan i gång för mig med. Inget vidare faktiskt, men kan inte göra något åt det.

Idag så har jag tagit det lugnt och sen så drog jag en sväng till mamma för att hälsa på, var rätt så länge sen jag var där nu. Hälsade också på Wille, gud vad jag har saknat honom. Imorgon så har jag många viktiga saker som jag behöver göra, men väldigt tråkiga saker. Så det får bli en sån där dag då man måste vara duktig fast det är tråkigt.

Måste göras imorgon:

- Gå till Banken

- Ringa jobbet

- Tvätta! (alla mina kläder har på något magiskt sätt hamnat på golvet)

- Städa rummet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vart tog sommaren vägen? (Bild från Malta, visst ser det underbart ut?)


Macarons

Jag har aldrig smakat Macarons men de ska vara riktigt goda och dem ser ju riktigt goda ut också. Måste prova dem någon gång, har ni smakat Macarons?

(De är kakor som har en slags marängliknande smak med en smörkräm i mellan)


Dagens outlook

Nya tröjan Cubus

Jeans leggings Ginatricot


Min nya frisyr

Jag jobbar på som vanligt så det finns inget direkt roligt att skriva om, för ingen vill väl skriva läsa om mitt jobb. Nu längtar jag tills lördag då jag jobbar min sista dag kan man säga. 2 dagar sommarlov och jag längtar!

Vad har ni gjort på ert sommarlov?

Jag klippte mig ju faktiskt i tisdags och vart väldigt nöjd med resultatet, ville ha en förändring och det fick jag. Kanske inte så stor förändring för er men för mig. Så skönt att man inte har några slitna toppar nu. Men jag bjuder på en ny bild på min nya frisyr. För nu ska jag käka frukost, puss♥


Hiss / Diss?

Det nyaste!

Kom hem för inte så länge sen. Har varit en mysig dag på stan tillsammans med Iza. Hittade några fina saker som jag behövde. Sen så åt vi lunch på ett mysigt ställe också och bara snacka. En skön ledig dag. Nu ska jag slappa lite vid dator och såg förut att de hade köpt hem vanilj hjärtan, mums!

 

Kofta från Cubus

Tröja från Vera Moda

(Tröjan är militär grön, syns ej på bilden)

2 st ansiskts masker, mascara och hårinpackning


Snart in till stan med Iza

Ska hoppa in i duschen nu sen måste jag ringa ett viktigt samtal, hatar att ringa viktiga samtal. Men sen tar jag bussen in till stan för att träffa en kompis. Jag behöver några nya saker som bland annat hårinpackning och en ny mascara med mera. Sen tar vi säker och fikar på stan, vi hörs senare. (Skönt att man är ledig får jobbet idag).

Några saker jag ska kolla på:




Tror ni jag vågar??

Imorgon så ska jag äntligen bli av med lite hår. Vi får se hur kort det blir, men skillnad ska det bli iallafall. Sen efter ett tag så funderar jag på att göra nya slingor i håret. Men jag vet inte om jag ska göra mörka slingor eller ljusa slingor. Förra gången gjorde jag ljusa och det blev riktigt bra men funderar på att göra mörka nu. Vad tycker du?

Mörka eller ljusa slingor?

(Kanske blir så här kort)

(exempel på mörka slingor)


Vart är alla kräftor i år?

Nu har jag precis kommit hem. Idag så har vi lagt i kräftburar och hoppades på att få några kräftor men rykten säger att i år är det dåligt med kräftor. Vi var nyligen på första kollen och det var bara 4 kräftor av hela 23 burar...

Ingen tur alls med andra ord. Men vi åker kanske tillbaka i kväll vid 12 tiden och kollar om några kräftor har gått u burarna. Håller tummarna!
Men nu ska jag hoppa in i duschen sen så blir det ta det lugnt, kanske ska spela lite The Sims 2 sen också.

Puss på er!♥


Ni har väl inte missat att se denna??


Dom är bara för coola♥

Gårdagens outfit


Mer jobb...

Nu drar jag till jobbet, slutar vid 21:00, vi hörs då!♥

18:00 - 24:00

Det kommer bli en lång kväll för mig idag. Börjar jobbet vid 18:00 och går ända till 24:00. Detta gör jag bara för de behöver mycket hjälp. Visa av mina arbetskamrater slutar vid 03:00 och det är jag glad över att slippa. Ikväll är det två bröllop så det blir absolut ingen lugnt kväll, hoppas allt går bra. Vad ska ni göra idag?

Det är många som börjar jobbet nu igen och skolan börjar snart igen för mig, inget jag längtar till faktiskt. Jag vill ha mitt sommarlov så jag hoppas det blir rätt lugnt i början av skolan. Jaja, nu ska jag käka lite sen blir det att fixa sig och efter det så har nästan klockan hunnit bli 18:00.

Ha en bra dag!

Nyaste horoskop

Tror ni på horoskop? Jag gör inte det men brukar ändå kolla ibland vad det står om mitt stjärntecken. Det kan vara lite roligt och se vad de hittar på att skriva men det brukar vara ganska lika varje gång.
Kolla ditt horoskop på http://www.veckorevyn.com/horoskop/2010/nytt-horoskop

Oxen 21/4-21/5

Nöjen av alla slag fyller dessa sommarveckor. Nu passar det perfekt med en resa och det här är också
rätt tid för evenemang av alla slag. Utmärkta shoppingveckor är det dessutom. Du har roligt i stort sett hela tiden och du träffar också många intressanta människor. Vissa kan bli vänner.

 

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 3


Nya arbetes tider

På jobbet idag så fick jag ett nytt schema, ser inte direkt något vidare ut. Jag vet själv om att jag ville jobba mycket i sommar men lite sommarlov kan man väl ändå begära?

Så här ser mina tider ut för nästa vecka:

10/8 - Ledig
11/8 - 12:30-16:00 & 19:00-23:00 (hatar spring pass)
12/8 - 18:00-23:00
13/8 - 18:00-23:00
14/8 - 17:00-23:00
15/8 - 16:00-21:00
16/8 - Ledig

Men det är faktiskt rätt roligt också, så det är inget att klaga över. Idag som sagt har det inte hänt så mycket i mitt liv. Det vanliga helt enkelt, jobb. Men just nu slappar jag lite framför Sex And The City. Ni har väl sett Sex And The City 2? Den visades på bioduken för ett tag sen så jag hoppas ni inte missa den för den var värd att se. Här kommer trailern om ni missat att se filmen..


Dagens outfit


Linnet kommer från BikBok (köpte senast på stan)
Byxorna är från Ginatricot

Kom precis hem från jobbet. Nu sitter jag vid datorn och slappar, det värker i bena efter att ha sprungit omkring på jobbet. Nu tänkte jag hämta lite te och sen blir det nog att kolla lite på en film innan det blir sängen. Imorgon jobbar jag ju också så behöver vila upp mina ben. Men vad tycker ni om dagens outlook?

Vet ni hur man gör?

Kan ni lösa Rubik´s Cube?
Om inte så kan man alltid lära sig från detta klipp som kommer från youtube. Det finns flera sätt att lösa den men denna visar det enklaste. Prova vet jag

(Detta är bara första biten, klicka in på youtube och se resten)

Jag har en kub hemma och kan lösa den tack vare en i min klass. Här kommer några bilder när jag försöker lösa den. När man väl har lärt sig hur man ska göra så är det inte så svårt.

Ordentlig blandad kub

Efter ett tag har jag hunnit göra detta...

Nu är min kub löst!


Ledig från jobbet

Igår så bestod dagen mest av jobb. Det var faktiskt skoj på jobbet igår. Fick göra lite olika saker som bland annat bära ut saker och fixa till i "det röda huset". På lördag ska det vara ett stort bröllop där men det är inte det ända bröllopet. Det ska vara ett litet bröllop inne på Brunn också...den kvällen jobbar jag till 24:00. Men idag så har jag varit ledig!

 

Riktigt slappt faktiskt, ska jobba 6 dagar i rad nu så det här behövde jag. Inte gjort något direkt spännande idag som jag kan dela med mig av. Vad har ni gjort idag?


(Innan jag gick till jobbet igår)


Gårdagens outfit


Tröja Fishecve
Byxor Fit Sqin

Nytt schema

Kom nyss hem från jobbet, sliten och trött. Min sömn varade inte så länge imorse eftersom man vaknade av när de skrek och spelade hög musik. Blir nog att sätta på en bra film snart och krypa ner under täcket tillsammans med godiset från kryssningen.

Som jag har lovat er så kommer några bilder tagna på båten nu, enjoy!


Vad hände egentligen på kryssningen..?


Dagens outlook

Vaknade faktiskt klockan halv 2 idag...det hade jag inte direkt förväntat mig men jag var antagligen väldigt trött eftersom jag bara sov 4 timmar dagen innan. Idag har jag firat min morfar som fyllde 67 år. Tyvärr han jag bara vara med på kalaset i 2 timmar, för då var det dags att gå till jobbet.

3 stycken bröllop var det i kväll, vilket betyde att man hade fullt upp hela tiden. Det ska bli skönt att sova nu för i morgon väntar ännu mera jobb. (Kryssnings bilderna kommer snart, lovar)


RSS 2.0