Outfit från modevisningen!



Så ser jag ut just nu...


En varm tröja från Cubus och pjamasbyxor såklart!

Har precis käkat mat och nu sitter jag i mitt rum med datorn i knät. Hade egentligen tänkt plugga lite innan Idol börjar...men tror inte jag orkar det. Har hoppat över att plugga de sista dagarna för jag har absolut inte haft någon lust men har matte prov på måndag och jag fattar ingenting så måste egentligen plugga! Jag får försöka plugga rätt så mycket i helgen, ska jobba i helgen också på lördag.

Det var en slapp dag i skolan idag och det kommer det nog bli imorgon också, skönt! :)
Vad har ni för planer för helgen?


Mina naglar


Fixade mina naglar igår tror jag det var, så här blev resultatet!


Videoinlägg

Jag spelade in det här igår men som sagt hade jag ingen dator så jag kunde inte publicerat. Jag orkade inte vara så noggran och därför blev klippet inte så jätte bra.

Ps. Har rött läppsift på mig i videon för första gången! Dock så syns det inte så mycket men det gjorde det i verkligheten...


Uppdatering!!!

Kommer inte kunna blogga idag, det är virus på min dator så den sover över på skolan ikväll. Hoppas datakillarna har fixat den tills imorgon. Ikväll blir det modevisning, JIPPI!! :D

En trött Erika

Nu har jag duschat och väntar på att få se resultatet i Idol. Vem vill du ska gå vidare? :)
Idag så har jag haft engelska B och matte B i skolan, gick inget vidare. Fick inte något gjort på engelska lektionen och matten är dö svår och vi ska ha prov på måndag! Inte för jag vet hur det ska gå till men jag får väl tvinga mig själv att plugga massa eftersom jag inte fattar något. 

Imorgon så ska vi ta skolfoto och jag har bestämt mig att jag ska bli bra för förra skolfotot så såg jag hemsk ut. Men kommer säkert blunda eller något denna gång sen så slutar jag skolan vid 11 iallafall så det är skönt. Då ska jag åka hem sen på kvällen åker jag tillbaka till stan för då ska jag på modevisning med Amanda, Malin och Sofia. Men nu ska jag se resultatet av idol sen sova, kram♥
 


Outfit picture


Tömde kameran på nya bilder och hittade denna outfit bild som jag nog tog förra veckan, bättre sent än aldrig!


Godmorgon

Sitter just nu och målar naglarna, de blir glittriga dock så har jag inte så långa naglar och om ni tänker efter så förstår ni varför. Har nyss käkat frukost så nu tänkte jag sitta lite framför dator och sen kanske det blir att hänga med ut för att ta upp båten. Monica bakar också paj men hos glömde ha i sockret så nu skyller hon på att det är mitt fel för jag snackar så mycket, haha. Så vi får se om pajerna går att äta sen eller om man behöver en klick socker vid sidan. Men nu ska jag fortsätta måla på, kram! :)


(ska försöka spara naglar denna vecka...för nästa vecka måste jag klippa av dem igen)


Harry Potter and the Deathly Hallows

Nu längtar jag tills första filmen kommer ut av Dödsrelikerna. Den ska komma i november på bio vilket jag måste se! Någon som vill hänga med?? ;)

Här är en trailern:


Dålig uppdatering??

Sitter just nu och lyssnar på Justin Bieber, riktigt bra för att vara en så ung artist. Jag har inte orkat blogga de senaste dagarna, och ni har inte heller missat så himla mycket. Skolan flyter på och denna vecka har jag varit i restaurangköket, fått göra desserterna två gånger nu faktiskt skojit. Idag så är det gårdsfest på vår skola vilket betyder att det kommer massa människor till skolan och vi säljer lite olika saker tror jag. Jag ska jobba i restaurangköket från 4 till 9 så om ni äter mat i skolans restaurang så har jag hjälpt till att laga maten :)

Riktigt skönt att börja vid 4 idag faktiskt för då hinner man med att göra saker innan man drar till skolan. Fick också reda på igår att jag inte behöver jobba något i helgen utan det blir nästa helg! Så himla skönt så nu är jag ledig på lördag och söndag, det behövs för jag har mycket skolarbeta att ta igen. Men nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs!

Min fina bärbara dator♥

Studiedag

Ja, det stämmer! Idag har jag haft studiedag vilket har varit riktigt skönt. Fick sovmorgon vilket var underbart och fick äta en god frukost framför en rolig film. Sen blev det att åka in till stan för att träffa Sofia på espresso house där vi tog en fika och "pluggade". Vi skulle egentligen pluggat matte men det var så himla svårt så ingen av oss fattade något så vi drog till stan och kollade i affärer istället. Sofia köpte en parfym som luktade riktigt gott. Sen framåt sex så tog jag bussen hem.

Nu sitter jag i soffan och ska snart gå och lägga mig. Har sett idol och lite av Ullared som var inspelad, men vad tyckte ni om idol idag? :)
Sen har min pappa hållit på med min dator också för jag har haft virus på den eller har fortfarande kanske men datorn slutade iallafall att fungera förut så skärmen bara blev svart och det hände inget. Nu har pappa gjort en sak så jag har kommit in på datorn iallafall så får se hur länge datorn lever nu...

Ska sova nu, sovgott!♥


Håller du med mig?


Nu blir det...

... filmkväll med te och ostbågar! Har valt att se Harry Potter, halvblodsprinsen för det var ett tag sen jag såg den nu. Min syrra skulle varit här nu så skulle vi sett den tillsammans, det får bli snart. Förövrigt så har jag studiedag imorgon vilket innebär sovmorgon :D

Trailern på Harry Potter and the Half-Blood Prince


Kräftor!

I dag så åt vi hemma kräftor, havskräfta och räkor. Det var verkligen jätte gott men gud så mätt jag blev, haha!

Gillar du kräftor?


Måste det regna?

Hej Bloggen! :D

 

Sitter just nu i min säng och lyssnar på musik. Tänkte skriva lite snabbt vad jag har gjort idag.

Efter frukosten blev det att åka in till stan för att kolla runt på lite sakar. Tänkte kolla upp mobiler som jag skrev i förra inlägget att jag skulle köpa en mobil denna helg...men det blir tyvärr inte så. Jag har hittat en ny favorit mobil men den har inte kommit till Sverige än så måste vänta en månad till. Vill dock ha mobilen nu men känner att den är värd att vänta på. Så jag kom inte hem med något från stan, faktiskt lite ovanligt. När jag väl hade kommit hem så började jag städa mitt rum för det såg förjävligt ut. Sen blev det käka jätte gott, mer om detta i nästa inlägg.

 

(bilderna blev rätt så mörka eftersom jag inte använde blixt men jag ville inte använda det. Bilderna är iallafall tagna i mitt rum)


Funderar på att köpa ny mobil i helgen



Funderar på någon av dessa skönheter, vilken tycker du jag borde välja?

Haha, ska en tomat se ut så här!?



Har ni någonsin sett en sådan här tomat eller? Tomaten är inte köpt utan kommer från vår tomat planta. Men tyckte den var lite rolig, så var tvungen att visa. Haha, är den inte fin eller? :D

Handledarutbildning i 3 timmar

Idag så ringde klockan som vanligt tidigt, ska bli skönt med helg då man får sova lite längre. Hade alkoholhantering idag då vi fick jobba med några uppgifter men sega jag hann såklart inte färdigt så måste nog göra färdigt det i helgen. Sen när vi slutade vid 11 så ville jag inte åka hem eftersom det skulle innebära att jag bara skulle varit hemma några timmar innan det var dags att åka in till stan igen till handledarutbildningen. Så jag ringde min farmor som jag visste skulle komma hem från Tyskland idag så jag passade på att träffa henne eftersom hon har varit borta i två ½ vecka nu. Vi gjorde lite saker och sen så käkade vi innan det var dags för mig att gå till körskolan.

Jag var ensam på den där handledarkursen eftersom min pappa har redan gått den med min brorsa så jag fick gå ensam. Det var inte direkt så roligt att sitta där helt ensam utan handledare men det gick bra som tur va ändå. Dock blev det lite lång tråkigt eftersom kursen håller på i 3 timmar men som tur fick vi lite fika också. Sen när jag väl slutade så gick en buss en precis så jag kom lagom hem till idol började. Nu sitter jag ny duschad i sängen och ska snart lägga mig, kram! ♥

Lyssnar just nu på Neyo - So Sick


Vad gjorde jag igår...?

Joo, det ska jag berätta för er eftersom det aldrig blev något inlägg igår för jag råkade somna på soffan. Dagen började som vanligt med skola då vi hade en tre timmars lektion svenska. Vi fick läsa en JÄTTE svår text som man inte fatta något av, det var "gammel svenska" så tur att man inte levde då. Men sen när lektionen var slut så var klockan bara 11 så jag och några kompisar ville inte åka hem så vi bestämde oss för att hitta på något. Så jag, Sofia, Malin och Amanda också hem till Sofia i Svärtinge, där det var riktigt roligt. Hon bodde jätte fint och vi spelade först ett spel och sen så sjöng vi singstar. Tyvärr hade ju Sofia fuskat och tränat dagen innan *host* men det var roligt. Sen så åkte Malin hem och vi fortsatte att sjunga lite sen så blev det lite snack.

Sen var det dags att åka tillbaka till stan och när jag väl kommer fram till stan så har jag bara 3 minuter på mig att springa till bussen innan den gick. Men när jag väl är bara några meter i från så åker den dumma bussen och stannar inte för lilla mig! Den åkte en minut för tidigt till och med... men fick vänta tills nästa buss en halv timme senare så gick och köpte godis för att trösta mig själv :) Haha, det var den dagen, sen på kvällen blev det idol och sen så träffa jag Lenny på kvällen och åt äcklig glass.

Nu har verkligen hösten kommit för det flyger löv lite överallt... vilket betyder att det snart är vinter. En sak är säker, jag längtar inte till vintern!


Espresso house

God kväll på er alla där hemma!

Har precis druckit upp en stor kopp te och ska snart gå och lägga mig men måste vänta lite till så mitt hår torkar lite. Idag började dagen med skola vid 08:15, usch vad trött jag var i morse! Vi hade miljö och säkerhet i 3 timmar och sen så slutade vi. Vi gjorde inget speciellt jobbigt fick mest snacka om brand och vart alla brandsläckare finns på skolan. Sen efter skolan käkade vi sen gick jag, Sofia och Malin lite på stan men jag hittade inget. Vi drog också till expresso house där jag tog en varm choklad, blir att gå dit fler gånger för det var ett mysigt ställe. Sen var jag tvungen att springa till bussen och jag hann precis med bussen, ibland har man tur :)

Ikväll gick jag också på en "promenad" med Lenny men det slutade med att vi köpte glass istället och satt inne på en bank, men mysigt var det. Sen drog jag hem och såg Idol, alltid lika bra. Hur har eran dag sett ut?

Kram♥

(My old hair)

Gina Tricot

Jag vill ha en ny jacka och tycker denna är rätt snygg, vad tycker ni?


Vad snabbt det blir mörkt

Sitter i soffan och tittar lite halvt på Ullared. Har precis skrivit klart en engelska uppgift men måste rätta den en gång till innan jag skickar in den så det får bli imorgon. Jag klara som sagt av skoldagen idag iallafall. Det gick rätt så bra på engelskan idag eftersom vi inte gjorde så jätte mycket. Sen på matten så gick vi igenom många nya saker och jag fattade typ ingenting men med lite träning lär jag mig nog. Jag hann göra alla uppgifter iallafall under lektions tid så det var riktigt skönt. Imorgon så blir det en kort dag i skolan då jag bara går till 11:15. Ska då efter skolan gå på stan med Sofia och Malin, blir säkert kul. Men nu ska jag fortsätta skratta åt folket som åker till Ullared flera gånger i veckan!

 

Lite bilder som jag tog innan jag drog till jobbet i lördags. Jag hade lite tråkigt innan jag drog till jobbet så jag våfflade håret lite men det vart jätte puffigt.


Uppdate! Svår tågolycka utanför Norrköping

Läs mer: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7770714.ab


Jag vill inte att det ska bli måndag!


Ja, det stämmer verkligen eftersom då börjar allvaret igen. Jag har inte fått någon helg känns det som eftersom jag har jobbat både lördag och söndag, så det känns inget vidare skoj faktiskt. Dessutom så har jag engelska B på morgonen imorgon med en dålig lärare och en dålig elev (vilket är jag). Man får hålla tummarna att jag klarar mig igenom lektionen. Så jag hoppas morgondagen kommer gå riktigt fort, tror ni man har sån tur?

Jag klarade mig igenom arbetes passet som jag hade idag så jag borde klara av morgon dagen med. Vi får se när jag jobbar här näst för jag hade fått lite nya tider men vi får se hur det blir.

Jag har lite nya bilder på min kamera men jag har inte orkat ladda in dem i datorn än, får se när jag orkar. Så jag har ingen direkt rolig bild att bjuda på idag så det får bli ett tråkigt inlägg utan bild. Jag har tänkt att jag ska gå och lägga mig nu eftersom klockan börjar bli rätt så mycket och väckarklockan ringer 06:30 imorgon. Så om jag ska vara pigg då behöver jag lägga mig nu.

Sov gott! :)

Arbete ikväll...

(så här ser jag ut just nu, känner att mitt hår blir bara lockigare och lockigare...undra varför?)

 

Sitter i sängen och tänkte göra ett litet blogg inlägg innan jag börjar läsa min engelska bok. Känner att jag behöver vara lite duktig så ska försöka läsa några sidor iallafall, vi får se hur det går. Har annars inte hunnit göra så mycket än eftersom jag vaknade rätt sent men har duschat och käkat frukost iallafall. Det blir att ta det lugnt innan man börjar jobba idag känner jag. Börjar vid 19 till 24, så det blir en utmaning att inte bli så trött så tidigt.

 

Men ni får ha det så bra så hörs vi, kram ;)


Idol 2010

Kollar just nu på idol, någon mer som gör det? Idag har jag som sagt inte varit i skolan men varit på en "prova på dag" där vi fick lära oss nya saker. Vi fick bland annat sitta i en bilstol som åkte i 7km/h och sen krocka med den hastigheten. Fick också sitta i en bil som dom tippade upp och ner, sedan skulle man försöka klättra ur. Skrek lite när bilen välte men jag kom ut iallafall, så nu har jag provat på hur det känns att komma upp och ner med en bil. Sen efter skolan har jag varit med Lenny men nu ska jag fortsätta kolla på idol, kram.

 


Dagens outfit


Vad har jag gjort nu?

Igår så hade vi restaurangkök för första gången och den dagen kommer jämt finnas med i mitt liv nu för jag råkade bränna mig på ugnen. Men det hör till yrket men det gör fortfarande lite ont faktiskt.

 

Men går dagen gick bra tycker jag. Älskar gruppen som jag är med och de är väldigt duktiga. Jag gjorde en förrätt som var en paj. Jag är inte så duktig enligt mig så jag tog på mig det som inte var så svårt. Men det gick nog rätt så bra för mig, fick iallafall ut alla förrätter.

 

Nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik men ska snart fixa till lite frukost. Jag börjar vid 11:45, riktigt skönt. Då ska vi bara ha DDD (don´t drink and drive) sen slutar vi så ingen skola för mig idag. Så ni får ha en bra dag i skolan. Kram :)


Kom precis hem

Herregud, vilken dag det har varit i skolan! Började med engelska i 3 timmar... och efter bara första lektionen känner jag att jag har svårt att hänga med, undra hur jag ska få mitt G i den kursen. Alla fick en bok på engelskan som vi ska läsa och jag vet inte riktigt hur jag ska klara av att läsa den när jag inte fattar något. Hmm... sen har jag ju svenska boken som måste läsas också, problem!

Sen så hade jag matte B vilket faktiskt var lite så roligt. Känner att man är lite seg i huvudet efter sommaren men när jag väl kommer igång och får den hjälp jag behöver så går det förhoppningsviss vägen.

Imorgon har vi DDD (don´t drink & drive) hela dagen så inga vanliga lektioner, lite tråkigt att vi missar restaurangkök bara men det blir på onsdag också :)
Nu ska jag försöka läsa lite i engelska boken om jag orkar (somnar förmodligen för ligger i sängen...) sen blir det att käka något, ha det bra!


Ligger i sängen

Hemma nu från m&m och ligger just nu i min säng. Jag mår verkligen inte bra så vet inte hur jag ska orka med skoldagen imorgon. Vi får se hur jag mår imorgon bitti men jag ska försöka gå till skolan, får inte missa viktiga lektioner. Ska snart gå och lägga mig för imorgon ska jag upp tidigt igen.

Sovgott!

(Tog lite knasiga bilder idag)

Videoinlägg

Ni får vara lite snälla för detta är mitt första videoinlägg. Blev inte nöjd med det men jag har redan gjort flera stycken så det här får duga, fast jag säger massa fel. Nu ska jag som sagt sticka ut, puss!:)


Avril Lavigne - Alice

 

Trippin out
Spinning around
I'm underground
I fell down
Yeah I fell down

I'm freaking out, where am I now?

Upside down and I can't stop it now
Can't stop me now, oh oh

I,I, I'll get by

I,I, I'll survive
When the world's crashing down
When I fall and hit the ground
I will turn myself around
Don't you try to stop me
I,I, I won't cry

I found myself in Wonderland

Got back on my feet, again
Is this real?
Is this pretend?
I'll take a stand until the end

I,I, I'll get by

I,I, I'll survive
When the world's crashing down
When I fall and hit the ground
I will turn myself around
Don't you try to stop me
I,I, I won't cry

http://www.elyricsworld.com/alice_lyrics_avril_lavigne.html

I,I, I'll get by
I,I, I'll survive
When the world's crashing down
When I fall and hit the ground
I will turn myself around
Don't you try to stop me
I,I, and I won't cry

Dagens outfit

Tröja - Cubus

Linne - H&M

Jeans - Gina Tricot

Röd ring - Gina Tricot


Fredag!!

Nu är det helg och jag behöver faktiskt inte jobba! Jobbet ringde igår och fråga om tider men jag har inte tid i helgen...så ska jobba nästa helg. Då blir det full fart kan jag lova eftersom det kommer 200 personer som ska äta både på lördagen och söndagen, men nu nog om jobb.

Idag hade vi bara svenska och det fick bra, fått med mig en klassiker hem som jag måste läsa. Jag valde att läsa Moa Martinsons bok "mor gifter sig". Någon som har läst den? ;)
Sen efter skolan drog jag upp till min mamma ett tag och sedan fixade jag lite saker på stan. Det var skönt att bli av med lite saker som man hade dragit ut på. Sen ikväll har det blivit en filmkväll, alltid mysigt.

Vad ska ni göra i helgen?


Några saker jag måste skaffa

När vi väl börjar ha serverings lektioner så måste man ha en viss klädsel. Jag behöver inskaffa ett par svarta jeans och en vit blus. Längtar faktiskt tills vi ska servera men lite nervöst också.

Vit blus - H&M

Svarta jeans - Gina Tricot


Jepp, jag är redan hemma

Gick av bussen för ett tag sen och klev in genom ytterdörren. Skönt att vara hemma så tidigt eftersom vi hade bara alkohol hantering i skolan. Riktigt slapp har denna vecka varit men nästa vecka ser inte lika lugn ut. Men jag ska iallafall sticka upp till min mamma snart men tänkte laga lite lunch först.

Hoppas ni har det bra i skolan/jobbet, så hörs vi ikväll! :D

Dagens outfit

Tröja - Gina Tricot

Linne - USA

Byxor - Gina Tricot

Armband - Ur&Penn


Godnatt på er!

Nu väntar sängen på mig för imorgon är det skola igen. Men just nu är det riktigt slappt i skolan, men det är skönt det. Vi får se vad morgon dagen har att erbjuda. Kram♥


Shopaholic?


 

Idag så fick jag gå upp lite tidigare eftersom jag hade tid hos tandläkaren 07:30 men jag hann ändå i tid till första lektionen som var svenska B. Vi fick bara skriva lite om oss själva sen så slutade vi för dagen, så egentligen hade man inte behövt gå till skolan idag enligt mig. Så jag henka min barndoms vän ett tag på stan. Vi åt lunch på ett riktigt mysigt ställe och sen så fick jag hem lite saker. Så nu har jag ett par skor som är hela :)

Ps. Som ni säkert har märk så har jag gjort om min blogg. Jag hoppas ni gillar förändringen, tyckte den andra headern var så tråkig. Måste säga tack till min kompis Martin som gjorde headern till mig och hjälpte mig med andra frågor, tack.

RSS 2.0