Vår underbara dans ^^

Jag lyckades fixa så jag kunde lägga upp videon på bloggen. Så här får ni se vår vackra dans..hehe. Jag gör bort mig i slutet om ni undrar vad jag gör för konstig rörelse. Mimmi, Evelina och Nathalies dans var också jätte bra!

Visst är vi duktiga?♥


Dans uppvisning

Jag kom hem för ungefär en timma sen och sen dess har jag käkat lunch och inte gjort så himla mycket. Var en slapp dag i skolan idag eftersom vi redan sluta halv 11 men eftersom bussen hem gick en timme senare fick jag vänta. Så jag snackade lite med Fredrik innan bussen kom. På idrotten idag hade vi dans uppvisning och gruppen jag var i gjorde inför hela klassen. Tyckte det gick väldigt bra och det var jätte roligt också. Vår dans vart faktiskt bra och det är skönt att man har gjort det nu.
Jag väntar fortfarande på svar om sommarjobb...men just nu ser det mörkt ut tyvärr. Men nu ska jag försöka ta tag i pluggandet. Har en hotell uppgift som måste vara inlämnad tills imorgon och jag är inte färdig. Ska försöka göra färdigt den idag men det är lättare att skriva att man ska plugga än att man gör det...puss♥

Vi dansade till denna låt, Chris Brown - Gimme that


Jag vet...jag vet...

Man kanske inte direkt ska skriva eller prata om sina känslor men ibland kan man faktiskt inte ha alla känslor inom dig. Jag skulle gärna vilja skriva hur jag känner och tycker men kan inte göra det, kan inte berätta för någon och kan inte skriva om det. Vad gör man då?
Jag brukar hålla mina känslor inne för jag vet vad andra skulle tycka, hur jobbig man skulle bli. Man vet ju själv det men det kan vara så svårt att bara ha dem inom sig hela tiden... hoppas iallafall det blir bättre snart för det är det inte just nu.


Nu ska jag iallafall ta en kopp te och kolla på något, orkar inte göra något nu fast jag borde. Monica blev iallafall glad över presenten vilket var roligt :)
Nu längtar jag bara efter påsklovet, bara ha kul och inte tänka så himla mycket på allt bara. puss♥

Varit i köket hela dagen

Kom precis hem och nu ska jag snart käka, har slagit in present också så ska ge den snart. Haft kök hela dagen idag i skolan vilket var skoj. Många var tyvärr sjuka och maten som vi gjorde var inte speciell god men det var ändå roligt. Sen efter skolan drog jag till mormor och morfar ett tag och där käka vi semla. Sen gick jag till optikern efter som jag hade tid ditt igen och kanske ska ditt om några veckor till. Gick iallafall bra och de är så snälla där. Sen blev det att åka hem och nu sitter jag här, hehe. Men nu ska vi visst käka, puss.

Grand hotell

Kom hem vid 5-tiden efter varit på stan efter skolan. Skoldagen började på Grandhotell där vi fick en lyxig frukost sen en rund tur i hotellet, mycket mysigt. Sen åkte vi tillbaks till skolan men väntade först på Evelina så kom lite sent tillbaka. Skrev lite på en uppgift och sen var det lunch men eftersom inte vi var hungriga spelade vi spel istället. Sen hade vi servering och då gjorde vi ett prov i vett och etiktett, tyckte det gick riktigt bra faktiskt. Sen övade vi på att vika olika servett vikningar. Man ska kunna 5 stycken, tror inte jag kan det än. En rolig skoldag iallafall. :)
Sen efter skolan blev det åka till donken med Sofia en stund sen träffa jag brorsan på stan och vi köpte present. När vi väntade på bussen hem träffade jag Iza så tog hennes buss istället vilket gjorde att jag kom hem lite senare. Men var iallafall roligt att träffats igen, hoppas det blir att hitta på något i helgen tillsammans.

Jag är dessutom jätte trött nu, somnade sent igår kväll. Hela stan var strömlöst vilket var ganska läskigt tyckte jag så blev att lägga sig ganska sent och sen vaknade man igen när strömmen kom tillbaka. Jag hade ju tv:n och alla lampor tända. Strömmen var borta i ungefär 3 timmar. Undrar vad orsaken var... men nu måste jag sticka iväg och käka middag, puss♥


Söndag

Nu har jag kommit hem igen. Helgen kanske inte har varit den bästa men den får väl duga, har fått sovmorgon iallafall. Sen har det inte hänt så himla mycket. Idag har jag typ pluggat hotell för den skulle senast vara inlämnad idag och jag hade ju inte ens börjat med den. Men nu är den inlämnade och nu ser jag på en film. Imorgon är det skola igen och då blir det frukost på Grand Hotel sen stan med brorsan skulle jag tro. 
Tänker också på om vad jag ska göra i sommar, eftersom ingen vill ge mig ett sommarjobb. Kanske blir att åka till Malta men jag vill helst ha ett sommarjobb så känns lite surt... men nu ska jag se färdigt filmen sen sova, puss♥     

Bilderna på mig är inte tagna idag, desutom har jag inte ens smink på mig där...

                    


Italy - my dream country

Jag har varit i Italien två gånger redan men jag bara älskar landet. Vill åka ditt igen, skulle gärna vilja åka till Rom. Har redan varit på Sicilien som är ön som tillhör Italien och varit i venedig. Båda gångerna har varit helt underbara, tror jag gillar landet pågrund av deras kultur och historia. Det är väldigt vackert där.

Landet har en ovanlig form, bilden på mig är tagen i Sicilien. Åkte ditt förra året och längtar tillbakas♥



Lördag

Nu har jag städat klart mitt rum, vart plötsligt sugen på att bara städa och som tur behövdes det. Man kunde knappt inte gå in i mitt rum, nu kommer jag in iallafall. Ska göra om i rummet snart men ska få hjälp av pappa och han vill göra färdigt tvättstugan innan han börjar med mitt rum. Ska bara möblera om och fixa lite andra saker. Nu har jag precis ätit lunch och ska snart upp till mamma. Eftersom jag inte har internet där så kan jag inte uppdatera bloggen innan söndags kväll.

Det är bara 6 grader ute, jag hade hoppats på att det skulle vara 15 grader. Är så sugen på glass från källaren, sitta vid kanalen och se solnergången. Så himla mysigt, kan det inte bli sommar nu?

Visste ni...?

Så himla skönt att det är fredag, tror inte jag är ensam att tycka det. Helgen kommer vara ganska lugnt också vilket är skönt efter allt i skolan. Ska iallafall till mamma imorgon och så får vi se vad som händer under dagen. Idag i skolan började vi med matteprovet. Tyckte det var ganska svårt och svarade inte på alla frågor, men hoppas det gick bra iallafall. Sen gjorde vi också en excel uppgift vilket gick väldigt bra, hann färdigt allt på lektionen. Sen hade vi engelska och tränade muntligt inför de nationella proven som kommer efter påsklovet. Det gick ju inte direkt så bra, men det hade jag inte förväntat mig heller. Fick iallafall sluta lite tidigare eftersom jag var färdig med allt. Ikväll blir det nog att se någon bra film och snacka med trevliga människor♥

Försökte ta lite bilder på dagens outfit men gick inget vidare. Vet ni hur svårt det är att fota sin egen rygg? Men ville vissa tröjan, en av tröjorna jag köpte senast från bikbok.


Dagens låt

Lyssnar på lite bra musik, bland annat den här. Vad tycker du om låten?♥


Tycker du?

Min dåliga uppdatering beror på att det är så mycket i skolan nu, har inte haft tid och tror inte ni bara vill läsa om hur det går i skolan och så. Att plugga typ varje dag är inte speciellt roligt. Jag ska försöka bli bättre under påsklovet. Vi får se hur det går, ska iallafall sova nu. puss♥

ps. önska mig lycka till på matteprovet imorgon.

Våffeldagen

Nu ska jag börja se på ett matlagnings program men innan det ska jag hämta vanlij te. I skolan idag hade vi svenska och naturkunskap. På svenskan fick vi skriva en artikel och läraren frågade oss saker, som en jobbintervju. Sen på naturkunskapen redovisa vi våra energikort inför klassen och skrev sedan prov, gick inte alls så bra som jag hade planerat att det skulle göra. Men hoppas på godkänt iallafall sen åkte jag hem, träffa Elin på bussen och fick reda på hur hon mådde. Sen har jag bara tagit det lugnt, pluggat lite matte tills provet imorgon. Har ni några planer för helgen? ♥


Naturkunskap

Nu ska jag hämta en kopp te och sen läsa igenom ett häfte till provet imorgon. Jag hoppas inte det är så himla svårt för har inte pluggat så mycket. Idag i skolan så hade jag bara idrott. Då fick vi hålla på med våra danser är med i Sofias och Malins grupp. Tycker vi har kommit på en riktigt bra dans faktiskt. När vi hade slutat så följde jag med Jenny till hennes praktik plats. Jätte fint ställe, skulle också vilja vara där. Sen drog vi till stan. Jenny hittade några fina saker och jag hittade en skinnjacka. Jag vet inte riktigt om jag ska ha än, men behöver en vår jacka iallafall. Kom väl hem vid 3 tiden kanske och har inte gjort så mycket sen dess, lite plugg bara. Men måste dra nu, puss. ♥

Skinnjackan jag hittade:


Ungspannkaka

Slutade lite tidigare idag ifrån metodköket, bara för vi är så himla duktiga och snabba. Blev att laga kålpudding och lite andra färs rätter. Det var gott iallafall, blev så mycket att äta att man nästan mådde illa. Sen när jag kom hem fick jag reda av brorsan att det var jag som skulle laga maten hemma. Så slängde ihop en pannkaksdeg och väntar på att den ska bli klar i ugnen nu. Efter middagen så blir det att plugga lite, men måste hinna slappa lite också. Imorgon så har vi bara idrott och då ska vi redovisa våra danser men min grupp är absolut inte färdiga än. Sen efter skolan blir det nog följa med Jenny till hennes praktik plats och sen på stan, sen hem och plugga på naturkunskaps provet vi har på torsdag. Just nu kan jag ingenting, hoppas på att provet inte är så svårt.

Undra hur min ungspannkaka kommer se ut :)

God kväll

Det är snart sovdags för mig känner jag men jag sitter fortfarande upp och pluggar...man vill ju ha bra betyg. Idag i skolan har vi haft servering och hotell vilket var roligt. Fick lära oss lite vett och etikett, sen fick vi göra några sega uppgifter på hotell. Efter skolan skulle jag och Sofia iväg på informationsmöte oss Candyland. Vi stannade först hos donken för vi var hungriga men vi borde ha struntat i det eftersom vi kom 5 minuter försent. Vi som trodde det inte tog sån lång tid men sena blev vi. Det var iallafall ett mysigt ställe, hade aldrig varit där tidigare. Fick reda på vad man skulle få arbeta med och lite andra roliga saker. Det verkade vara roligt så ska skriva ett mail till dom imorgon men det är inte så stor chans att jag få sommarjobb där... eftersom de andra som sökte hade mer erfarenheter och var äldre, körkort och allt. Så man kände sig lite liten. Men vi får se vad som händer. Ska skriva lite till sen ska jag sova, sov gott sen♥


Virus i bataljonen

Namnet på teatern får ni reda på i rubriken. Nu är jag iallafall hemma igen, skönt att vara inomhus var ju jätte kallt ute. Tycker synd om brorsan som måste ut och jobba i vädret i natt. Teatern var jätte rolig, vi hade bra platser också. Det är svårt att berätta vad pjäsen handlade om, ni får helt enkelt se den själva. :)
Efter teatern stannade vi på donken och jag åt bland annat pommes med bearnaise sås, vilket var jätte gott. Nu ska jag försöka plugga, gick inte direkt så bra på morgonen. Men fick nyss reda att man kunde göra färdigt uppgiften på lektionen imorgon så jag kanske kan ta det lite lugnt ikväll iallafall. Efter skolan imorgon ska jag också på arbetes intervju, håll tummarna för mig.
Dagens outfit:


Stefan och Krister

Ska försöka komma igång med en hotell uppgift som skulle vara färdig till måndag visst och sen blir det iväg till stan. Ska på teater och se Stefan och Krister, kommer tyvärr inte ihåg namnet på teatern. Någon mer som ska ditt?
Ska iallafall bli roligt, har sett dom en gång förut fast det var på en ute teater i Falkenberg förra året. Men det var riktigt kul det med. Tror det kommer bli lika kul idag också, man har iallafall trevligt sällskap. Idag är inte vilken dag som helt heller för Iza fyller år, Grattis till henne!♥
Men ska försöka börja med uppgiften, berättar när jag kommer hem om teatern var bra, puss.


GRATTIS!<3


Godmorgon

Några kanske fortfarande sover? men jag vakande iallafall för ett tag sen. Blev en god frukost framför Mtv med syrran och nu har jag precis tagit en dusch. Vad händer idag då?
Inte så mycket faktiskt, inget roligt att berätta om iallafall ;) men självklart kommer jag inte sitta här hela dagen, får höra med Iza om kvällen planer kanske. Hon fyller ju år på söndag! men nu ska jag öppna min mattebok och be lite om hjälp när man har chansen. puss på er♥

Har inte orkat tagit några nya profil bilder. De här får väl duga.

Jag är trött

Zzzz... så känner jag just nu. Höll förut på att somna till bröllopsfotografen eftersom den var så seg men lyckades iallafall hålla mig vaken. Men funderar på att gå och lägga mig nu för jag är riktigt trött, ska bli skönt att inte höra någon väckarklocka som ringer imorgon bitti. Filmen som vi såg var inget vidare iallafall, enligt min smak. Så det är ingen film som ni måste se, ganska tråkig och utdragen. Men alla har ju olika smak.
Imorgon händer inte så mycket, ni får se vad som händer. Sov gott, puss♥

En lugn låt med Alicia Keys, Try sleeping with a broken heart. En lugn låt som passar om man är trött.


Film time

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg. Har precis ätit mat, kinamat blev det som jag tycker är riktigt gott. I skolan idag hade vi engelska och matte. På matten gick det väldigt bra, när man får hjälp och jobbar med tillsammans med Sofia så brukar det gå riktigt bra, har matteprov nästa vecka så måste börja plugga till det snart också. På engelskan tränade vi lite till de nationella proven som vi ska ha efter påsklovet, jag längtar inte men vill såklart ha påsklov. Ska väl bli skönt att ha det överklarat men känner att det inte kommer gå så bra på grund av mitt ordföråd på engelska. Men hoppas iallafall att få godkänt, sen efter skolan blev det gå en snabbis på stan och bytta minga leggins för sömarna hade gått upp så fått nya nu. Sen blev det bussen hem med Iza, vi snackade lite och bestämde lite inför hennes födelsedag. Men nu måste jag dra, ska nämligen se en film med syrran som har kommit hem. Blev filmen bröllopsfotografen, är den bra??♥


Hjälp mig välja

Jag ska köpa vårskor men är osäker på vilken färg,nu vill jag veta vad du tycker skulle passa mig?♥




Alla skor är convers i olika färger förutom de sista svarta som är Fred Perry, vad tycker ni?
(skorna ser tyvärr ihop tryckta ut)


Torsdag

Vi har egentligen inte gjort mycket alls i skolan i dag, känns som så iallafall. Började med en svenska lektion som var 3 timmar och då skulle vi öva på vårat CV, eftersom vi ska "leka" arbetes intervju med läraren. Men vi hade redan gjort det förra lektionen så det blev att sitta vid datorn istället... bra lektion, eller inte. Sen hade vi iallafall lunch och det var kycklingwok vilket var gott. Jag och Evelina testade sojan i skolan men den var inte god tyckte inte jag iallafall så blev inte så mycket käk. Sen började naturkunskapen, vi fick en timme på oss att göra färdigt våra energi kort (jag skriver om avfall) men jag hann inte färdigt så kanske borde göra klart det ikväll. Sen blev det en liten genomgång på tavlan och efter det svarade vi på några frågor men jag gick lite tidigare från lektionen eftersom jag hade sån huvudvärk. Nu ropar brorsan att maten är klar så måste sticka, får se vad det blir för gott... puss♥

Bilden kommer ifrån Evelina♥


Snö på burk?



Denna burk kostar bara 35kr. Men vad är det egentligen?
Burken med snö i ska man köpa eftersom det inte brukar bli snö på julafton. Men i år så har vi verkligen haft tillräckligt med snö så jag vill inte köpa någon burk med snö i. För att använda snön så adderar man vatten så får man snart så mycket snö man behöver. Men efter ett par dagar torkar snön och då kan man lätt dammsuga upp det. Att det inte ska torka så snabbt så spraya lite vatten på snön. Snön ska också hållas borta från barn, 20g pulver ger dig 1,5 liter snö. Skulle ni kunna tänka er köpa det? :)

Källa: http://www.roligaprylar.se/Sno-pa-Burk.html


Omröstning


Dagen efter bilder

När man vakande imorse så hade farmor gjort frukosten så det var bara att klä på sig och äta. Jätte mysigt och sen hade vi som sagt bara idrott. Vi hade en annan lärare och fick typ bära på varandra...gick inte så bra direkt^^ sen vid halv 10 ungefär slutade vi men min buss gick inte förens en timma så hängde med Mimmi och Malin ett tag på stan sen blev det åka med bussen hem. Sen dess har jag inte gjort så mycket egentligen, är fortfarande trött efter igår men måste verkligen plugga nu.. men har iallafall lagt in bilderna ifrån går kvällen.

Några bilder som togs igår.♥

 



Kom precis hem 22:50

Idag började jag vid ett och slutade lite över tio tror jag. Är nu hemma men sover inne i nkg ikväll. Har haft en jätte rolig dag tillsammans med klassen. Halva klassen har serverat gästerna som var våra släktingar och föräldrar. Vi fick inte göra så mycket egentligen, typ plocka bort deras tallrikar och så. Men det var ända väldigt roligt tyckte jag. Kanske kommer lägga upp några bilder när jag serverade om mina föräldrar tog några kort och om de blev bra. Vi tjänade också in mycket pengar till våran klasskassa vilket alltid är roligt. Som tur så har vi lite sovmorgon imorgon och har bara idrott på morgonen sen så slutar vi. Då ska jag hem och plugga... usch. Men är jätte trött och måste verkligen sova nu. Uppdaterar mer imorgon. puss på er♥

Nervös...

Sitter och plugga, har inte varit så duktig på lektionerna så nu straffar jag mig själv... men det går inte så bra. Imorgon så blir det sovmorgon och börjar skolan vid ca 1 men går till tio eller elva på kvällen. Så blir att sova inne i stan, hoppas det går bra. Jag vill inte tappa några tallrikar!
Vi får se hur det går, hoppas på det bästa. Det har inte hänt så mycket roligt idag så jag har inte direkt något att berätta. Har du?♥


Nu drar jag...

Har gjort färdigt en uppgift nu bara 2 kvar tror jag... men ska iallafall iväg till min mamma nu. Så blir att plugga matte så jag har det gjort. Denna söndag suger verkligen men skönt att få allt gjort. Ska också hälsa på min kanin som jag inte träffa på 2 veckor eller mer. puss♥

Dagens låt: (vad tycker ni?) ^^


Kläder


Som jag har lovat så här kommer en bild på mina nya kläder. Inte direkt bästa bilden men den får duga. Visar outfit en annan dag så ni ser ordentligt hur kläderna ser ut.

* kofta med nitar - Kappahl
* T-shirt med tryck - ginatricot
* lack tights -  ginatricot
* svarta mönstrade tights - ginatricot
* 3 boxer trosor - vera moda
* svart tröja med cool rygg - bikbok


Ansiktsmask

Idag blev det ju en sväng på stan med Iza och hittade ganska många saker. Kolla in bloggen imorgon för då lägger jag upp en bild på mina nya kläder. Inne i stan hade vi köpt varsin ansiktsmask som vi hade på oss ett tag när vi kom hem men började klia efter ett tag. Den luktade kakao och tror det hjälpte lite mot hyn faktiskt. Sen så blev det att göra pannkakor till hos eftersom vi var så lata. Men det blev iallafall gott samtidigt som vi åt kollade vi på en film sen blev det dags för melodifestivalen. Anna vann och det var väl sådär tyckte jag men Iza tyckte hon sög. Får väl se hur långt hon kommer i Norge. Imorgon blir en lång och tråkig söndag som ska bestå av plugg, men nu ska jag sova. puss♥



Film betyg


Igår efter skolan blev det hem till farmor först för att lämna av min tunga väska och sen äta lite där. Sen vid halv 5 tiden så mötte jag Michelle. Hon käkade lite på donken sen så hann vi gå lite på stan innan bion började. Hittade en vanlig vitt tröja som jag ska ha på tisdag har jag tänkt (när jag ska servera gäster). Igår hann jag aldrig skriva var jag egentligen tyckte om filmen och gav inget betyg så gör det idag. Alice i Underlandet, var en helt okej film. Kanske inte någon som jag verkligen vill se en gång till så jag ger 3 puls till filmen för den var ganska rolig. Sen hade jag ju trevligt sällskap också så då blev filmen lite bättre såklart. Om ni inte vet vad filmen handlar om kan ni gå in på http://www.sf.se/filmer/film/10003007/Alice-i-Underlandet-eng-tal. När filmen var slut så gick/sprang vi till min farmor igen för att hämta min väska och sen sprang vi till södertull. Vi hade bara några minuter på oss innan bussen gick och vi hann precis med, tur. Det blev mitt träningspass för den dagen. Men det var en väldigt rolig kväll iallafall♥ Vad gjorde ni i fredags?


Melodifestivalen 2010

Lördags morgonen har börjat bra hittills. Har blivit en god frukost framför "hjärnstorm" och nu är det bra musik som gäller med lite snabb städning i rummet. Försöker bestämma lite med Iza också, vad vi ska hitta på för roligt idag. Ikväll blir det att se på melodifestivalen hemma hos mig och innan det kanske vi drar till stan ett tag♥
Tills dess har jag lite saker jag behöver göra, ska försöka hinna färdigt med mina mattetal som jag inte hann göra färdigt på lektionen. Lägger snart upp ett inlägg om hur bra gårdagens film var.
Vem tycker du ska vinna melodifestivalen? Jag hejar inte på någon speciell bara inte Pernilla vinner så blir jag glad.. men Ola och Eric är ganska bra.


Fredag =)

Sitter just nu i skolan och har rast. Så tänkte lägga in ett inlägg eftersom jag inte kommer hem tills sent på kvällen. Ska efter skolan hem till min farmor och lämna lite saker för jag vill verkligen inte släppa på min dator och mattebok på stan hela dagen, ska inte hem innan bion alltså. Kanske blir en snabbis på stan innan jag ska möta upp Michelle. Då ska vi ta något att äta innan bion och sen hämta ut de reserverade biljetterna. Ska bli jätte kul och hoppas på att filmen är bra också. Så himla skönt med fredag, puss♥

Alice i Underlandet

Har ni sett Alice i underlandet? Jag är osäker på om den är så bra men alltid mysigt att gå på bio. Någon som vet om den är bra?


Bio?

Sitter nu i skolan och har svenska. Har precis gjort färdig min uppgift och ska börja på en ny. Har varit en seg morgon eftersom man gick redan upp vid klockan 6. Idag efter skolan blir det hem och plugga. Har flera uppgifter som behöver bli klara. På fredag ska jag nog på bio med Michelle. Det ska bli roligt, tror vi ska se Alice i underlandet. Sen på lördagen så måste jag träffa Iza, har gått två veckor sen vi sist träffades tror jag. En till sak som jag måste göra i helgen är att städa, usch. Saknar också min syrra. Måste åka till Lkg och hälsa på henne snart♥


Skämt

You say tomato, I say fuck you!

Mataffär, Centrala Stockholm

Två tjejer ~20, varav ena har arbetskläder, står och pratar i en gång.
Tjej 1: Men är det kul då? Hur långe har du jobbat här?
Tjej 2: Jag började i tisdags, det är ganska kul faktiskt!
Tjej 1: Jaha, men vad får du göra då?
Tjej 2: Inte mycket, fyller på i hyllorna… Ibland sitter jag i kassan. Hjälper folk…
En kvinna ~50 kommer fram till tjejerna.
Kvinnan: Ursäkta mig, var har ni krossade tomater?
Tjej 2: Ingen aning faktiskt!
Kvinnan (irriterat): Nähä, okej!
Kvinnan går därifrån.
Tjej 1: Men har ni inte det där borta?
Tjej 2: Asså… Jag vet inte ens vad det är!


Sommarjobb!?

Jag vet inte hur många ställen jag har sökt sommarjobb på men ingen verkar vilja ha mig. Jag tycker jag har fått ihop ett riktigt bra CV så tycker någon borde fastna för det. Var och lämnade information om mig på Å-cafet och hoppas på att de hör av sig. Sen har jag skickat iväg ett par till mail till andra restauranger så hoppas på att får några mail tillbaka. Nu när jag har kommit hem igen så blir det nog lite plugg. Jag har två uppgifter som behöver vara färdiga snart egentligen. Ska försöka göra klart en idag iallafall. Bjuder på två minnes bilder.

 
När jag såg Britney Spears i Globen tillsammans med min syrra♥

Tagen för två år sen i Kroatien♥


Godmorgon

Klockan är bara 07:44 men jag är fortfarande hemma! Börjar halv 10 idag vilket är väldigt skönt.. men vi ska ha idrott på badhuset och ha livräddning, inget vidare kul alltså. Men som tur slutar vi inte så sent så man kan hitta på roliga saker efter skolan istället. Jag får se vad jag ska göra, har lite små planer men en sak som jag måste göra är att lämna in mitt CV som skulle gjorts förra veckan egentligen... Nu ska jag käka upp min frukost och njuta av att inte behöva ha så bråttom, puss♥

Vad är det för något??



Istället för att göra det jag borde göra (skriva ett personligt meddelande till ansökan) så kollar jag runt på lite olika saker istället. Jag hittade denna sak som vissas på bilden och undrade om jag skulle klara av pusslet. Detta pussel heter "det omöjliga pusslet", är osäker på om man skulle klara av det eftersom jag inte brukar lägga pussel direkt. Det består av 298 bitar och motivet på pusslet är en utspilld färgbruk, alltså en färgklick. Bitarna ska se precis likadana ut vilket gör det frustrerande att lägga pusslet. Man behöver verkligen bra tålamod för att klara av pusslet skulle jag tro. Jag tänker iallafall inte försöka, skulle helt enkelt inte klarat. Skulle du??♥


Kolla vad jag har fått!

Nu är jag hemma från optikern igen. Har fått en ny tid om 3 veckor, som tur är folket väldigt snälla och roliga där. Han kollade bara om linsen satt rätt och frågade lite saker. När jag kom hem sa pappa att jag hade fått brev från Transportstyrelsen så jag öppnade direkt. Det visade sig vara mitt körar tillstånd. Så nu får ni se upp för snart är jag också ute i trafiken och kör! men det tar ett tag till eftersom jag behöver gå en kurs först och bestämma mig vilken trafikskola jag ska välja. Några förslag? ♥


Metodkök

Igår blev det lite dålig uppdatering på bloggen men det hände inte så mycket under dagen. Idag på morgonen hade vi datakunskap och fick lära oss om ett program som man kan lägga in recept och räkna om recept. Sen efter rasten så hade vi metodkök. Idag så var ämnet ägg så vi stekte och kokte ägg. Jag och sofia gjorde också en kladdkaka som vart jätte god. Till lunch så gjorde vi fläskpannkaka. Jag och Sofia har alltid lika roligt i köket tillsammans...vi skulle steka ägg men bara på ena sidan. Jag hade fått ägget jätte snyggt med hel ägg gula och allt men när sofia ska ta upp den så råkar hon förstöra ägg gulan♥ och sen när jag ska kasta ägget i papperskorgen så ramlar ägget ner på golvet istället, lyckat^^ en rolig dag, imorgon ska vi vara på badhuset och ha livräddning...inte lika kul.
Men nu måste jag dra, lite försenad som vanligt. Ska nämligen till optikern igen, 3 gången på 3 veckor tror jag nu. Hoppas på att det går ganska snabbt denna gång, skulle bara vara en återkoll. puss♥

Leker i köket

Nu håller jag på att laga middag till familjen. Bjuder på goda pannkaker förhoppniningsviss. Lyssnar på bra musik samtidigt så det måste ju bara bli bra♥


Min kusin är så duktig

Det blev att åka tidigare än vad jag hade trott till mormor och morfar. Där det blev som jag hade trott framträdande av min söta kusin. Hon är verkligen jätte duktig bara för att vara 6 år och har jätte mycket energi. Men vid 3 tiden blev det att åka hem igen, var främmande hemma när jag kom. Blev att käka lite mat sen så har jag försökt skriva ihop ett CV. Nu är jag klar med det, har bara ett personligt brev att skriva nu.
Skulle också pluggat idag men det hann jag inte med så får väl göra det i veckan... Ska snart sova, sovgott♥

Några minnen








Godmorgon

Nu ska jag stiga upp och börja göra lite god frukost till mig. Sen blir det att försöka skriva ett CV och måste nog plugga lite också om jag hinner. Sen så ville min söta kusin att jag skulle komma och träffa henne. Så det blir en sväng till mormor och mofar också. Igår var hon på melodifestivalen, hon såg genrepet i Örebro. Så idag kanske jag får se några uppträdanden eller iallafall höra hur det var. Lägger in en bild på kusinen också♥


Omröstning

Sommar skulle väl ändå vara skönt nu? ♥


Wille

Nu har jag gjort färdigt alla mina matte tal och varit duktig och tvättat. Träffade Elin vid ica och vi var ute ett tag och gled runt på isen. Sen stack vi hem till min mormor och morfar♥ där vi spelade lite kort och hörde på när brorsan och hans kompis skrek (var fotboll på tv:n). Sen så var det dags för Elin att gå hem så vi begav oss ut i kylan igen. Usch, nu vill jag ha sommar!

Har inte orkat ta några ego bilder på mig idag så får bli några bilder på min söta kanin istället,Wille. puss♥


Träffa Elin

Nu håller jag på att tvätta lite arbetskläder och fixa i ordnings lite andra saker. Men nu måste jag sätta igång och göra färdigt matte talen jag inte hann klart med. För vid 4 så ska jag träffa Elin vilket ska bli väldigt roligt. Vart förvånad när hon ringde eftersom vi inte har setts på jätte länge nu känns det som...
Vi får se vad vi hittar på för något roligt, fint väder är det ute också. ♥

Små roliga skämt?

Skämt kan gör en på bra humör ibland, här kommer några♥

Gröna linjen mot Farsta Strand

En alkis ~55 börjar tilltala en tjej ~20 som har på sig en marinblå kappa med guldknappar.
Alkisen: Jag gillar din kappa, jag hade en likadan när jag låg i flottan.
Tjejen: Jaha, ja…
Tystnad.
Alkisen: Du tjejen, får jag fråga dig en sak? Är den där kappan av kamelull?
Tjejen: Eh… jag vet inte riktigt faktiskt.
Alkisen: Jag syftar på pucklarna!

Inte nog med det, de är "ekologiska" också!



En kille och en tjej ~20 sitter och pratar.
Tjejen: Fan, vad ful din nya Facebook-bild är!
Killen: Vadå, man ser ju inte mitt ansikte?

Milda makaroner!

Café Blå Skåpet, Medborgarplatsen, Stockholm

Två tjejer ~20 väntar på sin beställning vid cafédisken.
Tjej 1: Åh, färsk pasta låter så gott. Jag har tänkt göra hemmagjord pasta när jag får tid.
Tjej 2: Sa du pasta?
Tjej 1: Ja.
Tjej 2: Pasta?
Tjej 1: Öh, ja. Jag såg min syster göra det en gång. Det är inte så svårt.
Tjej 2: Nä… det är väl bara att lägga i det i vattnet och koka.


National treasure 2

Började som vanligt vid 8 och första lektionen var matte i 3 timmar. Vi gjorde en uppgift först i grupper på matten sen fick vi räkna i boken. Fick faktiskt lite gjort men hann absolut inte att göra alla talen så får göra dom hemma, vi hade så lite tid. Efter lunchen hade vi engelska, vi fick se på en film hela lektionen vilket var riktigt skönt. Efter en omröstning valdes filmen National treasure 2. Jag hade sett den innan men länge sen nu men den är rätt så bra. Slutade lite över 2, så blev att åka hem med bussen♥


Sommar

Nu vill jag ha sommar, vill ligga på en strand och känna solen i ansiktet. Att få bada och äta mycket glass. Åka ut med båten och bara höra vågorna slå mot stenarna.♥ Längtar, längtar...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Så här var resultatet efter 14 svar på omröstningen Te eller kaffe?
fnul.se

Den självrörande muggen

Har man blivit så lat att man inte orkar röra om med en vanlig sked i en mugg? Denna hittade jag på http://www.coolstuff.se/Den_Sjalvrorande_Muggen. Den är en mugg med en slags propell i botten av muggen. När man trycker vid örat på en knapp börjar propellen snurra ordentligt, 3000 varv/minuten. Muggen drivs av vanliga batterier. Andvänds exempel när man ska dricka O´boy och inte orkar röra om och det bildas ett tunt lager av choklad i botten men med denna mugg fixar det enkelt med sin propell. Något du skulle köpa?


Godis...ja,tack

Har nyss ätit mat och min brorsa ska nu till godis affären men vägrar att köpa godis till mig...surt.
Skolan började idag med svenska men våran lärare var hemma med sjukt barn men vi fick arbeta med en uppgift som han hade lagt upp på fronter. Sen var det lunch sen började naturkundskapen, där vi började med ett grupparbete. Men det gick inte så bra med det själva pluggandet i skolan idag så får väl göra lite hemma också antar jag. Nu ikväll ska jag ta det lungt, trött. Får se om jag följer med brorsan eller inte. puss ♥


Horoskop

Oxen 21/4-21/5

Glitter och glamour är vad du behöver. Nu passar nöjen, gärna med rejäl storstadspuls. En annan sak som ger dig energi och livslust är kultur i olika former. Även om du i vanliga fall inte är så intresserad lönar det sig att lägga ner tid på konst, teater och smala filmer.
kärlek/sex
3
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Kolla ditt horoskop också: http://www.veckorevyn.com/horoskop/2010/nytt-horoskop-33/index.xml
 


Shutter Island

Vad blir det att göra på fredag? blir det bio eller inte, måste jag ta reda på. Men filmen verkar rätt så bra men ganska läskig men det är bara kul♥


Snabb inlägg

Nu ska jag gå och lägga mig, tänkte slänga in ett kort inlägg bara innan. Imorgon slutar jag vid tre och har 3 timmar svenska och 3 timmar naturkundskap. Inte så jobbiga ämnen direkt så hoppas dagen blir slapp... sen blir det hem och sätta in den dumma linsen som sitter som klister i ögat. Drömsött, puss♥

Nu är jag hemma igen!

Kom precis från bussen, en kort dag som sagt i skolan. Har bara haft idrott då vi vid dela in oss i grupper och göra en egen koragrafi till en låt. Min grupp består av jag, Malin och Sofia♥ Den kommer säkert bli en jätte bra dans, ska öva lite idag hemma hade jag tänkt också. Efter skolan så gick jag en snabbis på stan med Sofia. Hon skulle köpa present till sin brorsa som fyller år så vi hittade två tröjor till honom. Nu har jag tänkt sätta in min dumma lins igen och hoppas jag får bort den när den ska ut igen... igår hade jag problem med det. Sen ska jag käka lunch och sen får vi se vad jag hittar på för roligt.

Så här såg jag ut idag
- svart linne, USA
- kofta, Lindex
- gröna jeans, Bikbok
- svart tshirt, New yorker

Snyggt??

Det har blivit populärt med mössor igen, i olika storlekar. Spanade in på veckorevyn och hittade de här tre tjejerna som gillar hattar/mössor men alla är olika. Kolla in dom, vad tycker du...

Juliette Lewis har köpt sig denna mössa. Man ser folk gå runt på stan med såna här stora mössor, men är det verkligen snyggt? jag tycker iallafall inte det...

Lady Gaga i en till galen outfit, men jag gillart faktiskt... hur galet det än blir. Hatten är kanske lite väl överdriven och måste vara jätte svår att bära men det passar på Lady Gaga.

På bilden så är det Leona Lewis som har tagit på sig en liten hatt på Elle Style Awards i London. Hit eller miss? Själv är jag inte direkt förtjust i hattar och skulle inte passa i den lilla hatten.

Busskort

Nu är jag hemma igen. Kom väl hem för en timme sen eller något skulle jag tro. Stannade hos mormor och morfar efter optikern. Nu har jag lärt mig hur man ska sätta in linser och ta ut. Det är faktiskt svårare än det ser ut, iallafall att ta ut själva linsen. Nu har jag sen inne och ska ta ut den om 2 timmar, hoppas på att det blir lätt. Efter optikern stannade jag till vid biblioteket och de sa att det inte skulle vara något fel med mitt busskort så får se om det fungerar imorgon annars får jag gå och fråga efter ett nytt.
Skola imorgon då, känns faktiskt lite onödigt att åka eftersom vi bara har idrott och ska säkert inte göra något speciellt. Nu ska jag ta det lungt, njuta av att inte ha några läxor! puss♥

Ledig

Så himla skönt att vara ledig från skolan idag igen. Frågan är bara hur jag ska orka upp så tidigt imorgon... men morgon dagen är också kort eftersom vi har bara idrott på morgonen sen så slutar vi. Nu tror jag att jag äntligen har blivit färdig med idrottsuppgiften också. Idag så blir det att fixa lite saker på stan. Vid 2-tiden så har jag tid hos optikern så det blir att gå dit såklart. Jag ska prova på linser, en kurs kan man säga. Får vi se om jag får med mig en månadslins med mig hem också. Sen efter det blir det att gå till bibloteket och se om de kan fixa mitt busskort som det har blivit något fel med. puss♥


Liseberg





Sitter och gör min idrotts uppgift fortfarande. Jag kommer ingen vart känns det som eftersom jag gör massa annat istället... har sett några avsnitt av gossip girl nu också. Men nu började jag kolla på lite gamla bilder så hittade jag en bild på balder, tagen vid valborg. Hoppas på att få åka ditt i år igen tillsammans med tjejerna... får se hur det blir.
Kommer ihåg hur rädd jag var på väg upp för den första backen i balder, jätte läskigt ju men när det var ju kul. Har också åkt uppsvinget men den var inte lika rolig... mår typ illa av alla snurr karuseller så kan inte åka dom. Skulle iallafall vara roligt att åka ditt igen på valborg, har nog åkt ditt 2 gånger på valborg förut. ♥

Vilket föredrar du?

Dricker just nu kaffe och lägga ut en omröstning. Jag dricker både kaffe och te men föredrar nog mest te. Te är iallafall godast på vintern men kaffe fungerar ibland också♥


RSS 2.0