Hejdå Sverige och alla andra!

Nu sitter jag hemma hos min farmor. Har blivit avsläppt men innan föräldrarna åkte hem så åt vi och tog en glass på Halvars, mums. Jag smakade lakrits och brownie, riktigt goda så de rekommenderar jag :)
Annars så är det lugnt nu, jag är färdig packad och det är inte så mycket mer som behöver göras innan vi åker. Vi blir hämtade vid 2 i natt och vårt flyg går från Arlanda 06:30 så det är inte så lång tid kvar tills dess. Sen kommer vi hem igen om en vecka, det kommer nog bli jätte skönt. Jag gillar inte direkt att flyga eftersom man känner sig så instängd men det är bara 4 timmar så det kommer jag nog klara av. Men detta blir sista inlägget innan jag åker. Hoppas ni får en bra midsommar och njuter av vädret, skulle det inte bli bra väder veckan jag är borta? Men här kommer några bilder från våra andra resor som vi har åkt tillsammans, Sicilien och Kroatien.






Lite sent kanske men...Sommarlov!

Fram tills i måndags så har mitt sommarlov bara bestått av jobb. Men nu är jag ledig och imorgon klockan 7 på morgonen lämnar jag Sverige för att åka till Malta. Jag ska sätta igång att packa nu, inte packat alls mycket än och jag måste bli färdig tills i kväll för då åker jag hemifrån. Det brukar jämt bli så att man glömmer något kvar hemma som man skulle ha haft med sig, men jag ska försöka undvika detta. Och som ni kanske förstår så tänker jag inte spendera min semester på Malta framför datorn så kommer inte bli några blogg inlägg på en vecka. Men jag kommer säkert ta jätte mycket kort där nere med min nya kamera som kommer upp här på bloggen, sen tänker jag berätta allt. Hoppas iallafall på att det blir en trevlig semester♥

Här kommer några foton från hotellet som vi ska bo på:




Lady Gaga - Alejandro

Har ni sett den senaste videon med Lady Gaga? Jag har sett den förut och ser på den nu igen, det behövs om man ska förstå något. Jag förstår mig fortfarande inte riktigt på mig musik videon, men det kanske är meningen?

Vad tycker ni? Är musik videon bra eller är den inte värd att kolla på?

Har SÅ himla mycket att göra

Hej bloggen! Har ni saknat mig?♥

Jag vet inte hur länge sen det var jag uppdaterade bloggen, men länge var det iallafall. Och det har verkligen hänt mycket sen sist. Jag har ju som sagt sommarlov nu vilket är riktigt skönt...men mitt sommarlov är inte lika slappt och skönt som det brukar vara. Jag har nämligen fått jobb på ett hotell och jobbar där på deras restaurang. Jag gör lite allt möjligt åt dem och för det mesta så är det riktigt roligt. Jag trodde inte jag skulle få något sommarjobb i sommar men nu består nästan hela min sommar av jobb. Det finns såklart både för och nackdelar med detta, ska försöka få lite mer ledigt för just nu jobbar jag riktigt mycket. Och det är väldigt långa dagar på jobbet också. Idag skulle jag jobbat 12-16 men när jag kom till jobbet idag bestämde min chef att jag behövdes på kvällen också så jag fick ett spring pass igen och jobbade 12-16 och sen på kvällen 19-22. Så nu är jag riktigt trött och ska snart gå och lägga mig. Nästa vecka åker jag ju till Malta, jag kommer njuta som bara den då, jag behöver semester! Jag hinner inte skriva mer just nu och eftersom pappa har gjort något konstigt på min dator så den inte startar så kan jag inte bjuda på någon fin bild. Jag ska försöka uppdatera bättre, sov gott!♥


Det fick bli en bild på Malta, så nu vet ni vart jag ska nästa vecka. Just nu känns det konstigt för det är ju ganska snart men det känns inte som det.


StreetDance

Imorgon så kanske jag och Iza ska se på bio men det är inget bestämt än. Men om vi ska det så ska vi se Streetdance som har biopremiär imorgon. Den verkar vara ganska bra, här är trailern:


Bara 1 dag kvar sen är det, SoMmArLoV!

Förlåt för den dåliga uppdateringen den här veckan. Ni har inte missat så mycket men jag ska försöka sammanfatta vad som har hänt de senaste dagarna.

I tisdags var jag ledig och hade en lugn hemma dag sen på onsdagen så träffade vi klassen för att städa. Jag fick städa omklädningsrummen tillsamman med en och usch så dammigt det var. Efter det gick vi till en mysig liten gård där man kunde lukta på alla möjliga färska kryddor. Sen stack jag hem till min farmor och hade det trevligt. Vi planerade lite inför resan och hon gjorde mig en tjänst, tack så mycket igen. Idag så har jag också varit ledig eftersom alla elever på min skola slutar imorgon, förutom studenterna som går ut idag. Det känns faktiskt redan som jag har sommarlov så det gör absolut inget att vi slutar imorgon istället. Då blir det nog att hitta på något med Iza men det blir ganska lugnt eftersom jag ska arbeta på lördag. Jaa...har ju inte nämnt i bloggen att jag har nog fått sommarjobb? Det har jag och ska dit på lördag och hoppas allt går bra! kram på er♥

(Bilden får bli för student firandet som har varit idag, jag kommer inte in på min dator så kan inte bjuda på någon bild från förra året då min brorsa tog studenten)


Måndag

Idag så hade jag sovmorgon och började vid klockan 10. Men vi hade inte någon riktig lektion utan hela skolan spelade brännboll, jag var dock inte med och spelade men hejade på min klass...tyvärr gick det inte så bra för oss. Efter det så åkte jag till min farmor för att hämta en sak som pappa behövde och det blev att käka där med. Efter det gick vi lite på stan och jag hittade några saker, fast det var inte det jag letade efter egentligen men hittade ett linne och "byxor". Sen tog jag bussen hem och sen dess har jag inte gjort något speciellt, nu ska jag se lite på tv ♥

Det här köpte jag idag på stan

 


Dagens outfit


En härlig dag ute på sjön!

Vid 1o-tiden imorse också vi hemifrån och åkte ut till skärgård. Vi åkte ut med vår lilla båt och stannade på en ö tills klockan 6 ungefär. Det var riktigt mysigt på ön, jätte fin och vädret var underbart. Fast framåt eftermiddagen så började det blåsa lite mer men det var bara skönt och sen framåt kvällen var det helt vind stilla igen. Jag badade också för första gången i en sjö, poolen som jag badade i fredags räknas inte. Fast det bara var 16 grader i vattnet men det var faktiskt rätt så skönt. Vi grillade också och hade det jätte mysigt, här kommer några bilder:


Det var inga vågor när vi åkte ut till ön, visst är det vackert?♥


Jag har inte beskärt bilden om ni tror det. Pappa skulle ta när jag badade men det var så kallt så jag hoppade upp ur vattnet direkt, hehe. Jag badade dock mer sen men de bilderna vart inte så bra.


Dags för en uppdatering, kanske?

Gårdagen blev en lång dag, men jag hade riktigt roligt. Först i fredags så va jag i skolan och hade matte och engelska. På matten kollade vi på en bra film sen på engelskan hade vi vår redovisning, fick sluta tidigare eftersom jag redovisa i första gruppen. Det gick sådär med redovisningen men nu har vi inte några läxor kvar innan sommarlovet, riktigt skönt! Nästa vecka kommer det bli jätte slapp i skolan också, det gillar vi.

Efter skolan iallafall så åkte jag med bussen och träffade en kompis på källaren. Om ni inte har smakat källarens glass någon gång så är det ett måste. Sen drog vi iväg på moppen för att bada. Vi badade i en pool och usch så kallt det var, bara 18 grader. Men tror jag hoppade i 8 gånger iallafall och imorgon kanske det blir mer bad. Sen åkte vi och köpte lite godis och hyrde film, så blev en myskväll hemma hos mig. Vi hyrde en skräck film och en komedi film. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad dem hete men skräck filmen var jätte dålig men den andra filmen var jätte bra. Var en toppen dag iallafall♥

Hade bara gamla bilder så den här får duga. En trött Erika som har shoppat i Stockholm tillsammans med syrran, tagen innan vi såg Britney Spears i Globen.


Varför ska den vara sååååå seg för...

Jepp, nu har jag lämnat ifrån mig min bärbara dator som jag har använt de senaste året ungefär. Min stationära dator är så seg att man hinner nästan göra flera saker innan man har kommit ut på internet, det känns som så just nu. Hoppas iallafall de lagar min dator nu när de ändå har tagit den, hade några skador.

Dagen har varit väldig slapp och rolig för min del. Hade sovmorgon och sen i skolan så lämnade jag bara in datorn och sen snacka betyg snack. Sen tog jag bussen till min mormor och morfar. Åkte förbi brunnen och sen ut mot Toppen. Ni kommer väl ihåg när jag senast var där och tog massa vinter foton? Men idag var det som tur ingen snö kvar utan det var jätte härligt väder. Jag solade och hjälpte till lite, tror jag har blivit lite brunare faktiskt. Roligt var det iallafall, kändes som jag hade sommarlov. När jag kom hem har jag mest bråkat med min dator. Hoppas ni har haft skön dag i solen också, kram♥

Jag kommer att sakna min dator...

Imorgon ska jag lämna in min dator till skolan och kommer vara utan den under hela sommarlovet. De kommer att göra massa uppdateringar på den men också radera allt som jag har på datorn...lite sorgligt faktiskt men har såklart sparat allt på en hårddisk. Pappa har försökt få igång min stationära dator igen som jag inte har använt på ett halv år ungefär, nu har jag iaf internet på datorn. Men det är något mystiskt med min dator för den stänger av sig om man sätter i ett USB minne. Hoppas pappa klarar av att klura ut vad som är felet för om han inte lagart så kan jag inte lägga in bilder i datorn, vilket betyder inga bilder på bloggen. Jaja, får överleva sommaren med min sega dator och kanske låna pappas bärbara dator ibland i smyg, hehe.

Min snygga dator som ser precis likadan som alla andras på skolan...♥


Rolig dag med nya klassen

Idag har varit en väldigt bra dag, den har också varit väldig varm! Det var jätte varmt på bussen hem, dem borde fixa något bättre system som kyler ner i bussarna. Hade iallafall sovmorgon till 9 då vi skulle träffas med nya klassen och göra i ordning lite frukost. Med nya klassen så menar jag att det har kommit in några fler elever till vår klass och några i vår gamla klass har börjat i en annan klass, lite tråkigt men det blir nog bra. Vi spelade minigolf tillsammans och jag är inte direkt någon expert på det...fick några sjuor men roligt var det iallafall och jag kom faktiskt inte sist i mitt lag. Vårt lag kom också på delad första plats av alla lagen, riktigt roligt. Sen så åt vi och gjorde lite fler lekar ute i naturen för att lära känna varandra. Efter det bestämde jag och Jenny oss för att åka hem och vi hann precis med bussen. När jag kom hem fixade jag lite käk och umgicks...sen blev det att fixa lite andra saker. Imorgon blir det också en slapp dag i skolan, men inte på fredag.

Dagens outfit


Ledig ifrån skolan = Städdag

Idag så är man ledig ifrån skolan, så himla skönt! Så självklart hade jag sovmorgon så jag vaknade för några timmar sen så jag har bara hunnit äta frukost. Idag ska jag mest bara slappa men jag kom visst överens med min pappa igår att jag skulle städa mitt rum så han kunde komma in och hjälpa mig med en sak. Och det kommer ta typ hela dagen att städa för mig eftersom jag inte direkt har något högt tempo, hehe. Han ska hjälpa mig få igång min stationära dator eftersom jag måste lämna in min bärbara dator på torsdag, vet inte hur jag ska överleva sommaren med en as seg dator men som tur kommer man inte sitta så mycket vid datorn. Men det kanske är bäst att jag börjar nu så jag blir färdig innan midnatt....puss♥

RSS 2.0