Dagens outfit



Nu har jag kommit hem, var helt öde här hemma för alla ligger redan och sover. Jag bytte om lite snabbt efter jobbet och drog på mig en tunika från Gekås och ett par leggis. Det har gått bra på jobbet idag men det har varit rätt så segt eftersom jag har jobbat 10 timmar så nu är jag jätte trött. Imorgon är jag ledig och då blir det att fixa lite nödvändiga saker och så ska jag dra till pojken min ett tag. Nu ska jag sova, godnatt!


Firar min morfar som blir 68 år.

Är hemma hos min mormor och morfar just nu... har snart firat färdigt och blir att åka hem snart. När jag väl kommer hem så blir de ett inlägg innan man går och lägger sig, håll ut!

Hemma gjorda bullar och blåbärssaft...



äter/dricker jag just nu. Jag kom precis hem från jobbet och tar det lite lugnt nu innan jag går och lägger mig. Jag ska nämligen upp tidigt imorgon eftersom jag börjar vid 11:00 till 20:00, efter jobbet ska jag fira min morfar som fyller 68 år. Men nu ska jag berätta lite vad som hände under kvällen. Det började med att när man kom till jobbet så hörde jag något konstigt högt ljud utanför byggnaden. När jag väl kom in i receptionen så insåg jag att de var brandalarmet, all personal i köket och serveringen stod samlade ute i receptionen. Min tanke då var först, stackars bröllopsgäster som stod ute och tog sin välkommes drink samtidigt och sen kom min tanke... tänk om de brinner på riktigt. Efter lite panik så kom brandbilarna och det visade sig att de bara var en hårblås som hade blivit så varm som utlöste brandalarmet. Kvällen har annars gått väldigt bra, jag har inte spillt vin på någon gäst eller på duken och alla gäster var glada och nöjda så jag anser att de var en bra dag. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa, kram. :)


Bloggar från mobilen!

Det regnar jätte mycket här, de har kommit hela 20ml på bara 10 minuter, det regnar fortfarande. Jag slutade jobbet för cirka en timme sen och sitter just nu hemma hos min mormor och morfar. Vi ska käka lite snart och sen är det dags för mig att gå till jobbet igen. Det är ett bröllop ikväll på 66 personer men jag ska jobba i den vanliga restaurangen. Hoppas på att de blir en rätt så lugn kväll, men jag tvivlar på det. Hoppas ni får en rolig kväll! :)

Godmorgon, sovit gott?


(nyduschad Erika för några minuter sen)

Jag vaknade för ungefär en timma sen och hunnit duscha och håller just nu på att käka frukost. Jag ska iväg om en halvtimma till jobbet, så de blir rätt så bråttom snart. Min mobil vill heller inte fungera som jag vill, alla mina bilder jag tar är nämligen tagna med min mobil men just nu tar det extra lång tid att ladda upp bilder. Jag vill inte jobba idag känner jag, jag vill bara ligga kvar i min säng och läsa ut min bok som är jätte bra men jag har inget val, ha en bra dag! :)


Padda eller groda?

Ligger ni och sover? Jag kom nyss hem från jobbet, cyklade vilket är riktigt skönt att göra så här sent på kvällen. När jag hade parkerat cykeln och skulle gå till dörren för att låsa upp den så märker jag att de sitter en jätte stor groda på terrassen, eller var det en padda? Stor var den iallafall och lite läskig, den satt helt stilla men sen när jag gick in och stängde dörren så hoppade den direkt iväg för den var inte kvar några sekunder senare.

Kvällen har iallafall varit bra, det har varit rätt så mycket gäster och så var det ett bröllop. Vi var rätt så mycket personal så det gick väldigt smidigt och bra, skönt att sluta rätt så tidigt. Nu ska jag snart sova men ska fixa med lite saker först. Jag ska upp tidigt imorgon för ska jobba 11-15 & 18-23, kram.



Ps. det dyker snart upp en ny header som en kompis har fixat till mig.


Ullared - Gekås

Jag var i Gekås i måndags när jag var ledig, jag åkte dit tillsammans med min familj. Vi åkte vid fem hemifrån och kom dit vid 9-tiden. Vi åkte inte hem förens klockan hade blivit halv 8. Vi fick stå en timma i kassan tills de var vår tur men det var det faktiskt värt, jag trodde jag skulle tröttna rätt så fort men de blev inte så för jag hittade rätt så många saker. Jag har inte packat upp alla saker som jag har köpt men ska försöka göra det idag innan jag börja jobba klockan sex. Jag övningskörde också en bit till Ullared på motorvägen och de gick jätte bra, de var ju ingen trafik direkt så det var inga problem men roligt var de. :)

Nu ska jag sätta igång med min städning av mitt rum, det ligger kläder överallt känns de som sen blir det att käka något innan man drar till jobbet.



Bilderna är tagna inne i Gekås


Renovering

Jag har inte glömt bort att jag har lovat er att ni ska få följa renoveringen här hemma. Just nu ser det ut så här hemma hos oss, ett täcke som hänger för eftersom pappa håller på att slipa väggarna. Han har varit jätte duktig för jag vet själv att de är väldigt jobbigt att slipa väggarna, den erfarenheten fick jag när jag hade praktik som målare.



En månad tillsammans med dig

Tisdagen den 26:e Juli så firade jag och min pojkvän en månad. Jag jobbade den dagen men som tur var jag ledig 3 timmar på eftermiddagen så då kunde vi passa på att träffas en stund. Jag fick denna fina ros, den är väldigt vacker och lever faktiskt fortfarande :) Tack så mycket igen!


Dagens outfit


Tröjan - Tyskland
Skor - Din Sko
Leggins - Gina Tricot
Kofta - Lindex


Förändring



Jag tog en bild precis i början när jag fick tandställningen för jag tänkte att de kunde vara kul att se förändringen. Den nedersta bilden är tagen för bara några dagar sen, man ser en rätt så stor förändring men det är fortfarande lång tid kvar tills jag får ta bort tandställningen. Nu har jag vant mig vid den och det är inget jag tänker på, förutom att all mat fastnar hela tiden men det får man leva med hehe. Nu ska jag gå och lägga mig, är ledig imorgon vilket ska bli helt underbart! :)


Nu händer de grejer...

Har jobbat kväll idag men jobbade bara fyra timmar vilket var riktigt skönt och det gick jätte bra. Jag tog hand om ett bröllop men de var bara 11 stycken så det var inte några alls problem, var kul. Tidigare under dagen så har jag inte gjort så mycket. Jag skulle egentligen ha övningskört med min pappa men han var helt slut när han hade jobbat färdigt i vardagsrummet, så vi tar de imorgon istället.

Just nu håller vi på att göra om vårt ena vardagsrum, idag så rev dem väggen in till min brorsas gamla sovrum så nu är vardagsrummet mycket större. Det kommer bli roligt att se hur de kommer se ut när de är färdigt, ni kommer få vara med och se förändringen. :)


Kladdkaka


(fixade mina naglar igår, blev rätt nöjd)
Godkväll på er! :)

Satt mig precis framför datorn efter att ha käkat riktigt god mat, kina mat. Det är riktigt gott enligt mig och det blir ännu godare när man äter det med pinnar, vilket nästan är ett måste. Snart ska jag hämta lite te och käka lite kladdkaka som jag gjorde tidigare idag, hoppas den blev god. Har jobbat förmiddag idag så det är riktigt skönt att vara ledig nu under kvällen, imorgon ska man jobba kväll så under dagen ska jag övningsköra. Det var nästan mer än en månad sen jag övningskörde...så de blir intressant att se hur de går. Jag hade iallafall en underbar dag igår tillsammans med min pojkvän. Jag firade honom i efterskott och så lagade han mat till mig och så såg vi på en film, riktigt mysigt var de.


Sommarlov...


Jag vet inte riktigt om det har hänt så mycket, det händer såklart något nytt varje dag jag är på jobbet men det är inget roligt att skriva om. Nu i slutet av månaden så jobbar jag inte lika mycket och då ska jag försöka göra lite roliga saker som att träffa vänner, försöka hälsa på syrran och hitta på roliga saker med älsklingen. Sommaren går så himla fort och de känns som vi börjar skolan snart igen, mitt sommarlov börjar när skolan kommer igång igen så jag längtar faktiskt lite till skolan börjar måste jag säga. Nu ska jag sätta på en film och sen sova, ha det så bra! :)


Jordgubbar, muma


De var ett tag sen man uppdaterade kände jag och så såg jag att de var ganska många som hade varit inne på bloggen så det kanske vore schysst om jag uppdaterade lite. Jag hoppas ni förstår att jag inte hinner skriva eftersom jag jobbar nästan varje dag. Jag kom nyss hem från jobbet, försökte ta det rätt så lugnt för har ont i fötterna. Imorgon så är jag ledig vilket ska bli riktigt skönt, då ska jag åka till Svahn och bara ta det lugnt, ha det mysigt. Jag har faktiskt käkat rätt så mycket jordgubbar i sommar, har ni med det? :)

RSS 2.0