Ledigheten spenderas med familjen

Idag jobbar jag inte, vilket jag tar vara på. Jag ska snart dra till min mamma där det blir firande med nära och kära. Har redan hunnit en sväng på stan idag för att köpa present till morbror och sen morsdag present till mamma, eftersom jag jobbar imorgon så firar jag henne idag. Visst borde det finnas en barnensdag?

Hoppas iallafall att solen kommer fram nu, har ju åskat och regnat nästan hela natten men jag har mina shorts på mig så nu får solen allt komma fram. Blir smörgåstårta och fika idag, mums!
Nu ser jag att klockan är mycket, dags att vandra vidare. Ha en bra lördag, och ni missar väl inte Eurovision Song Contest ikväll? haha


Passa på att njuta. . .


Kunde dagen bli bättre eller? Den började med en lång och härlig sovmorgon, ingen stress alls när man börjar halv 12. Går igenom betyg och mer på lektionen, på rasten passar man på att köpa en glass och sätta sig ute i värmen. Man får sluta innan lektionen är slut, då mötte jag upp min kära vän Iza för att köpa lite godsaker. Vidare till en park för att sola och bara snacka, vädret kunde knappast bli bättre. Skulle sitta fint med en bränna till studenten men känner att det går segt, känner att min kropp ej vill bli brun just nu. Aja, dagen har varit iallafall awesome! puss


6 maj - min födelsedag


Dessa snygga tjejer firade jag min födelsedag tillsammans med. Kvällen innan började hemma hos mig. Iza skulle komma till mig direkt efter hon hade slutat jobba, men hon glömde sina byxor hemma vilket inte förvånar mig ett dugg haha. När hon väl kom så käkade vi och fixade i ordning oss till bra musik. Lite senare kom Sofia och Maria, vi snacka och chill drack innan vi tog bussen till stan. Kvällen spenderade vi inne på en nattklubb där vi dansade för fullt. Tack för kvällen!

På söndagen så vaknade jag och Iza upp av solens ljusstrålar, härligt. Dock inte speciellt pigga... men vi hade inget annat val än att gå upp. Iza drog sedan och då var det dags för mig att leka bagare. Fixade till supergoda maränger som vi skulle ha till dessert. Lite senare droppade lite gäster in för att fira mig och min bror, första grillningen hade jag bestämt...mums vad gott det var!


Barcelona

Bilder från Barcelona kommer upp på bloggen snart!

RSS 2.0