Tisdag

Ledig hela denna vecka och nästa vecka, skönt som bara den! Jag ska verkligen njuta av mitt sista jullov. Ikväll får jag besök av den underbara tjejen Izabelle. Vi ska ha en rejält myskväll helt enkelt med film och massa godsaker. Vi ska också snacka om nyår.

Igår så var jag på mellandagsrean, hittade rätt så mycket fint. Bland annat en blus från veramoda som jag nu hitta i min storlek. Har dock redan hängt in allt i garderoben... så ni får se vad jag shoppa på dagens outfit bilder helt enkelt. Min säng är nu full med rena kläder, dags att de får ta sin plats i garderoben med! :)

Mina fina klappar!


Detta är en bild på lite saker som jag fick av mina nära och kära i julklapp. Jag orkade dock inte ta kort på allt så detta får duga. Jag fick också en one piece som sagt som inte finns med på bilden och ett par tofflor... och lite mer saker haha. Jag fick skittles av min syrra! Vart riktigt glad, hon köpte dem i London till mig.. har världens bästa syrra! Om ni inte vet vad de är så är det jätte gott godis. Tack igen för allt. :)

Julafton

W



Så här såg de ut hemma hos min mormor och morfar när tomten hade delat ut alla julklappar. Bordet var fullt och det låg paket över allt kändes det som. Den största högen var självklart min kusins! Alla blev väldigt glada över sina presenter. Visar snart vad jag fick! :)


Julbordet hemma


Det var i fredags som vi firade jul hemma hos min pappa. Vi hade ett väldigt gott julbord och mycket paket hade vi under... bordet?  Haha ja det stämmer. De orkade inte ta upp granen i år eller som dem sa "vi har inte plats för den nu när vi har gjort vardagsrummet större".


Juloutfit


Inte så julig direkt men det fick duga. Kom precis hem från min mormor och morfar. Tack så mycket för allt som jag har fått, är mycket nöjd! Det kanske kommer upp bilder på vad jag fick. Sitter iallafall nu i min one piece som jag fick igår, mys. Gick också bra att jobba idag, mycket folk var det så man hade alltid något att göra. Nu blir det snart att sova, idag är jag trött!

De sista julklapparna


Idag så har jag varit på stan med min syrra och brorsa. Vi inskaffa de sista julklapparna, skönt att ha det klart nu! Sen käka jag och syrran lunch på stan med, tog en macka på Brödernas. Gillar starkt det stället nu.
Jag har nu också slagit in de sista julklapparna så allt är färdigt tills imorgon. Då ska vi fira jul här hemma, ser fram imot julbordet. Sen blir det att jobba på julafton och på kvällen ska jag till mammans släkt och fira där. Det kommer säkert bli en bra jul, hoppas ni får det med! :)

Den sista julavslutningen

Kom precis hem från julavslutningen, den sista för min del. Det var mysigt och skönt att få jullov! Jag befinner mig just nu hemma hos min farmor, vilket jag har gjort hela veckan. Det har varit lättare att sova här eftersom bussarna går så konstigt. 
Igår var iallafall min sista dag på praktiken. Började dagen med att laga en citronkladdkaka och drog sedan till praktiken. Min kompis som var i köket svimmade i måndags så hon var tyvärr inte där. Jobbade på som bara den iallafall, det var fullfart kan man lugnt säga... vet inte riktigt vad de hade gjort om inte jag var där. Sen så käka vi lunch där och så bjöd jag på kakan, som de tyckte va mycket god. En riktigt bra praktikplats, kommer sakna dem!

                               
     
                      
Igår så pynta vi julgranen också, så här blev resultatet! Farmor har massa olika julpynt från olika länder, vilket tycker jag är mycket spännande.

Julklappar

Jag håller just nu på att slå in paket till julafton! Det är rätt så roligt tycker jag, sätta på lite julmusik med så får man lite jul känsla. Just nu är det vitt ute så jag hoppas det ligger kvar till julafton nu. Jag ska jobba på julafton men ledig på kvällen så får mysa med min familj då.

Det är bara idag och imorgon kvar på praktiken nu, ganska tråkigt faktiskt. Jobbar kväll idag och sen lunch imorgon. Så jag ska njuta nu de sista dagarna där, nu ska jag fortsätta pyssla. :)


Jag ser det snöar, jag ser det snöar...


Jag har precis ätit en mycket god frukost som bestod av mannagrynsgröt och ett kokt ägg. Nu blir det att hoppa in i duschen!
Jag kommer sedan försöka göra färdigt min historia uppgift och vid tre tiden så åker jag till Monicas syster som fyller år nu i veckan. Vi ska fika uppe hos henne och bara gratulera henne. Hur tänker ni spendera denna dag? :)

De nära och kära betyder mest

Jag kom precis hem, inget vidare väder ute! Just nu regnar det och snöar samtidigt... så istället för att vara ute så myser jag nu ner under täcket med en stor kopp vanilj te.
Jag bestämde mig för en lugn helg så denna dagen har jag spenderat med min kära mormor och morfar. De betyder så himla mycket för mig och skulle verkligen ställa upp för mig när som helst! Man ska hålla dem man älskar nära sig. :)


(Dagens egobild med min mormors glasögon på mig)

Bildbomb från Rimini













Jag har så himla mycket bilder ifrån Rimini men jag kan dock inte vissa alla här för det är för många helt enkelt. Detta är iallafalll några som jag har valt ut. :)

Det är någon som ropar på mig...


En trött tjej säger godnatt nu. Det har blivit dags att sova för min del, blev att gå upp tidigt imorse så det ska bli skönt med sovmorgon imorgon. Gick bra på praktiken idag, var mycket lunch gäster... 124 stycken om jag minns rätt. Nästa vecka har jag bara praktik två dagar sen börjar mitt jullov på onsdag. Det känns tråkigt att sluta min praktik plats, alla där är så himla snälla och jag trivs verkligen. Jaja, sängen ropar på mig nu! puss

Jobbat kväll på praktiken

Kom precis hem från min praktik plats, har varit en tuff men ändå lugn kväll...om ni förstår? haha
Slapp ta bussen hem ikväll, fick sova hos min kära farmor för imorgon jobbar jag lunch på praktiken så nu får jag en längre sovmorgon, tack farmor! Jaja, har inte tid att sitta här nu. Jag ska käka något sen blir det sängen direkt :)

Skolfotot


Idag så hittade jag vårt skolfoto i brevlådan. Haha, erkänn att bilden är klockren??
Ser ni vart jag är? Är den som får dricka champagne från den stora flaskan ;)


Praktik





Bilderna ovan är tagna i skolan, saknar våra lektioner tillsammans med hela vår klass... det kommer jag inte få uppleva innan jullovet. Hoppas iallafall att alla i klassen har det bra på deras praktikplatser!

Idag har jag haft praktik iallafall, jobbade lunch men imorgon blir det att jobba kväll istället. Det gick bra, fick inte direkt lära mig något nytt men de som jag arbetar tillsammans med är jätte snälla. Efter praktiken så drog jag en sväng på stan och köpte julklappar, det är inte långt kvar till julafton nu!
Ska ta mig lite te och krypa ner i min nybäddade säng, sätta på en bra film med... låter inte helt fel? :)


Saknaden



Saknar den härliga personalen som jag jobbade tillsammans med i Rimini, fast det var svårt att förstå varandra ibland så var de fortfarande hur snälla som helst. Jag saknar också att bo på ett hotell med dessa tre snyggingar!

Världens snällaste kanin


Så här söt är min kanin, han är hela 8 år gammal så han lever på övertid men jag njuter av tiden jag får spendera tillsammans med honom. Han är så himla snäll, det har han alltid varit, love you <3


Bloggar från mobilen!

 
Blev en liten egobild innan jag drog hemifrån, nu är jag iallafall påväg! :)

Detta kanske ni inte visste om mig?

Vad heter du?
Erika Carina Göransson
Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa? 
Det finns faktiskt bara två nycklar, den hem och en nyckel till ett lås
Vilken svordom använder du mest?
Inget direkt som jag har tänkt på…men det är nog jävlar eller shit.
Äger du en Ipod?
Ja det gör jag, har inte använt den tidigare men nu har jag förstått mig på den och har insett att den är jätte bra. Har med mig den överallt för tillfället.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Jag har inte satt den ännu, men den ringer nog kvart i åtta imorgon skulle jag tro.
Hur många resväskor äger du?
Jag har ingen egen resväska ännu, har lånat varje gång jag har varit utomlands.
Använder du flip flops även när det är kallt ute?
Nej, det är lite för kallt för min del!
Vilken var den senaste filmen du såg?
Filmen ”Älska mig” som jag tycker ni borde kolla på.
Om du vann en miljon på lotto, vad är det första du skulle köpa? 
Hmm… jag skulle nog vilja skämma bort mina nära och kära först så skulle köpa något som gjorde dem glada.
Har någon någonsin kallat dig lat?
Haha ja absolut, jag är väldigt lat av mig med.
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Hmm… jag vet faktiskt inte. Jag har inte använt den på år och dar, just nu står den bara och dammar i bokhyllan haha.
Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
Inget av det är speciellt gott… håller mig till vanlig mjölk i så fall
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Det är bara måndag så nej det har inte någon gjort ännu, men veckan är som sagt lång så man vet aldrig!
Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Nej det har jag inte.
Vem var den senaste som ringde dig?
Min mamma ringde mig precis, ska gå en promenad och hälsa på henne nu. J
Vilken film kan du alla replikerna till? 
Hmm… kan nog inte direkt alla repliker men Titanic har jag sett på väldigt många gånger.
Vilket är ditt favoritämne i gymnasiet?
De praktiska lektionerna är mina favoriter men också barnkunskap.
Vad brukar du använda på läpparna?
Jag är beroende av hudetsförsvars salva som finns att köpa på apoteket.
Hur många kuddar sover du med?
Två stycken.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?
Pierca mig tänker jag göra, tatuering vet jag inte ännu… får se helt enkelt.
Vilken är din favoritmånad?
De månaderna som är varma, men jag gillar också månaden maj. Det kanske beror på att jag fyller år då? haha
Vad föredrar du, nattklubb eller bar?
Båda två kan vara roliga men jag älskar att dansa… och det gör att jag mer föredrar nattklubb.
Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja?
När jag var mindre önskade jag att jag hete Ebba, jag vet inte riktigt varför. Men nu är jag mer nöjd med mitt namn.
Har du någon gång bott utomlands? Isåf vilket land?
Nej det har jag inte gjort, men skulle vilja.
Är du nöjd med din hårfärg och frisyr?
Nej det är jag inte.
Vad tycker du mest om? Salsa eller guacemole?
Inget slår guacemole, så himla gott!
Vad föredrar du, knappar eller rosetter?
Jadu, knappar är lite tråkigt så måste nog säga rosetter
Mysig hemmakväll eller ösig partykväll på krogen?
Jag gillar båda två, det beror på vad man är på för humör.

Nu ska jag dra till min mamma och se hur hon mår och se hur min kanin mår!


Godmorgon


Här kommer en härlig bild på mig i Rimini, jag har inte lagt upp några bilder från Italien ännu men de kommer snart upp ska ni se.

Jag har precis duschat och ska snart ta på mig lite kläder, sen blir det att käka frukost. Tanken var att jag skulle plugga historia på morgonen men jag kommer inte in på en hemsida där uppgiften finns så får göra lite andra vettiga saker här hemma istället. Min lektion börjar vid 12, så blir att ta bussen in och sen hem igen antagligen eftersom jag måste göra färdigt historia uppgiften idag.
De har bytt busstidtabellen här, de har tagit bort alla bra bussar...har gjort min morgon mindre bra!

Var är snön?


Jag är absolut ingen vinter människa men jag måste faktiskt erkänna att jag saknar snön lite. Det har snöat lite i veckan men det är redan borta. Jag hoppas verkligen att det kommer mer snö nu i veckan, man vill ju att marken ska vara fyllt med snöflingor på julafton!

Ps. Ni har väl inte missat den norska julkalendern? Ni kan se den på kanal5.se


Älska mig...

Såg precis på denna film, egentligen ska jag plugga men just nu går det inget vidare med de. Det är en film med ett himla bra budskap, ni borde verkligen se denna film. Man har så mycket känslor genom filmen, tårar och hat. Filmen handlar om Alice som blir mobbad av sina klasskamrater. Hon tror på de dem säger om henne så hon gör som dem säger, gå och dö. Om ni vill veta om hon gör de så kolla på filmen.
När uppstod mobbning? När uppstod kränkning? När uppstod allt hat? Allt är bara så himla fel!


Dagens fråga:

Omröstningen Är snö ett måste på julafton? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa en egen folkomröstning!


Nelly.com


Funderar på att beställa hem denna vackra klänning, vad tycker ni?

Just nu

Har precis ätit hemma gjord plankstek, var väldigt gott. Nu blir det att mysa framför tv:n och framför en brasa. Ha en bra kväll, kram :)

Fredags lagning och idolmys

Blev en trip till Finspång igår. Jag och Maria lagade mat till vår tidning som vi håller på att göra som projektarbete. Vi lagade jordärtskockssoppa och sen gjorde vi en dessert med blåbär. Resultatet blev lyckat och det var gottigotti. Sen kom några av Marias vänner till henne och så kollade vi på Idol tillsammans.
Alla hade olika åsikter om vem som skulle vinna, tycker lite synd om Robin som har sagt att han sjöng falskt för de var ett tekniskt fel med hans snäcka. Han har en underbar röst men det är helt klart roligare att kolla på Amanda, fast hon såg hemskt ut igår med sitt hår. Amanda vann iallafall, vilket jag tyckte var bra. Tack för en trevlig fredagskväll!


(vinet som vi använde oss av i soppan)


Lyxfällan i stan

När jag och Maria var på väg till bussen från vår praktik plats så gick vi plötsligt förbi denna bil. Jag tror nog alla känner till programmet "lyxfällan". Jag var bara tvungen att ta en bild när jag såg bilen... dock ville inte mobilen samarbeta för först blev det ett kort på trottoaren bara men sen fastnade bilen! Detta gjorde dock att vi fick springa till bussen... men alltid bra med motion! ;)


Inte så himla vackert


Jag vet inte riktigt när jag blogga sist, så ni har antagligen missat en hel del. Veckan har iallafall gått mycket fort, kanske nästan för fort? Aa, men det är skönt med helg nu iallafall. Denna helg blir det bara att ta det lugnt efter några helgers festande. Jag måste plugga eftersom jag ligger efter med några arbeten och så ska jag läsa teori till körkortet. Dock så blir det nog en utgång nästa helg... eftersom Amanda ska till kanada, kommer sakna henne galet mycket!

Idag kommer det dock bli en lyxig dag. Förutom plugg så har jag käkat revbensspjäll till lunch och sen så ska vi äta planka ikväll, och så har jag gjort en kaka... snacka om fet lördag!


Dagens outfit


Förlåt att bilden är suddig, min mobil var visst inte på bästa humöret.

Psykologi igen...


Lekte lite i ett program igår, fotofixer har jag för mig att det hete... iallafall så här blev resultatet. Jag funderar på att byta header ännu en gång nämligen!

Haha, jag bloggar nog varje måndag nu eftersom denna dag är så himla tråkig. Jag har precis käkat lunch, nu sitter jag ensam i korridoren och väntar på att min nästa lektion. Den börjar om en timma dock så får underhålla mig själv med musik och en psykologi uppgift, kan de bli bättre?

Gårdagens outfit



Syns vi i dimman?


Detta skulle väl inte sitta fel just nu, eller vad säger ni?

Håller på att fixa i ordning mig inför kvällen. Jag kör på en leopard tröja tillsammans med en svart kjol och till det så kör vi uppsatt hår. Det har bara varit en slapp dag idag så det ska bli rätt så kul faktiskt att det händer något ikväll. Hoppas ni får en bra lördagskväll!


Snygga brudar

Igår var det fredag men jag är säker på att ni inte missa det. Det betydet att jag har ledigt ifrån praktiken. Efter praktiken så gick jag och Maria ett tag på stan. Sen tog vi ut våra biljetter och köpte godis. Plötsligt satt vi inne i biosalongen och väntade på att filmen skulle börja. Vi väntade på att Breaking Dawn skulle börja. Filmen var mycket bra och rolig faktiskt. Nu längtar jag tills del 2 kommer ut, man vill ju såklart se hela filmen!

Idag blir det massa fix hemma och sen vid sju tiden får jag besök av vänner. Blir att festa till det lite sen tar vi bussen in till stan. Kanske ett besök på en pub och sen drar vi till dansstället Puls antagligen. Hoppas på en rolig kväll med mycket folk!


RSS 2.0