Kvällens outfit


Har det blivit en matblogg?

Haha, nej det har det faktiskt inte. Men det blir mycket mat bilder nu, så ni vet! Har ätit jätte mycket påskmat nu så magen har växt ordentligt. Mums, vad gott! Trevligt med så mycket gäster också, alltid lika roligt att samlas och snacka skit. Monica fick en present av min syrra, ett vinflaska men för att ta flaskan som satt fast i en trälåda var man tvungen att lösa pusslet hur man skulle få ut den. Så alla satt nog och försökte med det. Tills sist så lyckades vi haha! Imorgon så väntas mer påskmat.





Glad Påsk!


Igår kväll så fick jag fin besök av min vän Iza. Vi drog till Willys för att festa till det lite, kom hem med jordgubbar, mango, läsk, godis och popcorn! Sen blev de att se på film och bara ha mysigt, passade perfekt. Känner att man kommer äta rätt så mycket de kommande dagarna haha. Både påskmat idag och imorgon sen mat på kryssningen. Glad Påsk på er förresten! :)


Ibland får man lyxa till det




Förra helgen så fyllde Monica år, gav henne olika choklader och lite annat gott/roligt. Sen så åt vi en jätte god middag som bestod av kyckling, rostbiff, potatissallad samt en exotisk planka till det... MUMS!

Barkunskap

Igår på barkunskapen så fick vi göra egna drinkar. Jag gjorde Strawberry Daiquiri (blev jätte god, tog kort på den men har försvunnit). Var en mycket slapp och rolig lektion. Spännande att få smaka flera olika drinkar, nu har man mer kunskap vad man ska beställa tills nästa gång.


Lärarens egna shots

Apple Martini

Rosa Panter                                                                              Rum Runner


Sista lovet . . .

Igår så var jag och fyra andra vänner från klassen ute på en pub. Vi firade Fredrik som snart fyller år, men också att nu har vi vårt sista lov... nämligen påsklovet!
Vi träffade också några av våra lärare, blev en intressant och rolig kväll. Haha, nu är man laddad till studentkryssningen. Jag och Maria har sovit hos min farmor inatt, drog sen till stan ett tag för att titta runt och så blev det en fet lunch, det var man verkligen sugen på. Nu när jag väl har kommit hem så har jag inte orkat göra mycket. Tror jag somnade ett tag förut, men ideén var ju att städa tills imorgon men ligger inte så bra till på den fronten. Ikväll blir det istället en myskväll hos mig tillsammans med Iza! :)


Gårdagens outfit


RSS 2.0