Julmarknad

Jag och Stefan har varit på en liten julmarknad precis utanför där vi bor. Usch vad kallt de har blivit ute! Det är redan is på sjön också, dock inte speciell tjock. På marknaden köpte vi oss varsin lussekatt. Så när vi kom hem så tog vi en fika med glögg och lussekatt. Om ett tag ska vi fixa käk till oss sen ikväll ska vi dra till stan och se på bio. Vi ska se den andra filmen av The Hunger Games. 


Spritutbildning

Frukosten imorse, mums! 

Vi har precis sett färdig Ensam Hemma 2. Vi har sett den flera gånger tidigare men kände för att se den ännu en gång. Idag har jag varit ledig. Vid tre tiden så drog jag på en spritutbildning på Nöjesfabriken. Den varade i tre timmar, lärde mig lite nya saker och fick provsmaka många goda drinkar! Denna vecka jobbar jag torsdag-lördag. Imorgon är det planerat att handla mat, kolla efter julklappar och sen på kvällen blir det fotbolls kväll med Stefans vänner...haha. 


13 månader

 
Igår firade jag och Stefan 13 månader. Vi hann träffas en snabbis innan jag drog till jobbet. Han kom hem med en ros och goda ostar till mig! :)


RSS 2.0