Familjetrippen

 
Jag och Stefan kom precis hem från biosalongen, vi såg Familjetrippen. Blev ett spontan val, egentligen skulle vi inte gå på bio för att jag har feber men jag vill inte bara ligga hemma i sängen så det fick bli bio! Och jag måste säga att det absolut var värt besöka biosalongen. Detta var en mycket rolig komedi, så kolla på den om du har tråkigt någon dag. 
 
Nu ska vi testa whisky flaskan som Stefan fick när han fyllde år. Jag tycker inte om whisky, men det luktar ju så gott! Så ska testa lite, så kanske man gillar det till sist? Och så har jag hört att man kan bli frisk, så detta ska vi prova! Ha en trevlig lördag kväll, kram. 

2 veckor

Hej på er! 
 
Jag sitter nyduschad framför datorn med håret omringat i en handduk. Vet att det sliter mycket på håret men det är så skönt, gillar inte att känna det kalla böta håret på ryggen. Känner mig inte helt bra idag, näsan slutar inte att rinna och så känner jag mig lite varm. 
Kollade vad klockan var, hur kunde den ha hunnit bli så mycket redan? Vad har jag gjort mer idag? hmm...
Pratade förut iallafall med min kära vän Iza, miss you! 
 
Förra måndagen var jag hos arbetesförmedlingen på ett möte om ersättning. Vet inte riktigt vad jag hade förväntningar innan jag kom. Jag trodde jag skulle vara den sista personen som kom för var sen. Men när jag kom satt det ungefär 10 st i ett stort grupprum. Då dök tanken upp, det var så länge sen jag satt i ett grupprum. Det kändes lite som jag gick i skolan igen. Jag valde att sätta mig bredvid 3 damer som satt bredvid varandra. Under tiden jag väntade på att föreläsningen skulle börja dök flera människor upp och jag insåg snart att jag hade valt helt fel plats, jag ville bara fly där ifrån...men jag hade gjort mitt val och kunde inte bara ställa mig upp och byta plats. Varför jag hade denna känsla var att dessa 3 damer kände varandra. De var de ända i salen som kände varandra, vilket gjorde att de var de ända som prata.. och då menar jag prata, de nästan skrek. Som tur va började föreläsningen och 45 minuter senare vandrade jag ut från lokalen. Kan nog inte direkt säga att jag lärde mig något nytt. 
 
Haha, här nedan ser ni några bilder under de senaste 2 veckorna:

Värmlänning

Godkväll!
 
Jag och Stefan kom precis hem, han har varit i skolan och jag har varit på ikea och bytt ut en lampa som vi köpte igår men det vissade sig att det var en spricka i den. Nu ska Stefan fixa mat, medan jag slappar och kollar på haha. Jag gjorde faktiskt mat igår, så pluspoäng till mig!
 
Jag vakna imorse av att mobiltelefonen ringde, kände inte igen numret. Svarade och jag lätt nog väldigt trött, det var från restaurang Munken som jag skulle till klockan 2. Hon som jag skulle träffa hade blivit sjuk så hennes man undrade om jag kunde jobba lunch med honom istället. Självklart kunde jag det, så jobbade lunch där mellan 11:00-14:30. Efter det så drog jag hem och fixade lite käk, sen drog jag iväg till Ikea. Så har min dag sett ut. Så nu ikväll blir det mys med killen hemma, regnar ute så det finns ju inget bättre då! 
 
puss&kram

RSS 2.0