Jag ska inte vara sjuk!

Hänt mycket spännande under dagen, men jag kommer inte ha tid att skriva om de idag. Jag måste käka något nu, sen duscha, idol och sen boka flygbiljetter! Förövringt mår jag inte alls bra nu men har käkat upp alla min halstabletter, min hostmedicin är slut så ikväll kanske man får köra på houng fast det inte alls är gott. Men jag har bestämt mig, jag ska inte vara sjuk imorgon! Varför ska man jämt bli sjuk när det händer massa roliga saker?

Imorgon blir vi tjocka



Imorgon så har vår klass skolfoto och vi vill skoja till de lite eftersom de är vårt sista skolfoto tillsammans innan studenten. Vi ska därför klä ut oss till tjocka personer och skriva en skylt, ska ungefär stå: efter tre år på HR (något i den stilen tror jag). Jag hoppas de blir ett bra foto, men roligt kommer de att bli iallafall hehe. Nu ska jag sova så får vi se vad morgon dagen har att erbjuda på. :)

Förändring


Ungefär så här långt har de kommit i vardagsrummet nu, blir snyggare och snyggare för varje dag som går känns de nästan som. Resultatet kommer säkert bli fint och de kommer bli skönt när de är färdigt för då har vi två vardagsrum igen vilket är bra om man har vänner på besök.

Efter skolan idag så drog jag en sväng till mormor och morfar för de var så länge sen jag hälsade på dem kändes de som nu. Men det slutade med att jag blev kvar rätt så länge för fick jätte ont i bröstet, antagligen för att jag har hostat så himla mycket vilket gör att musklerna tar stryk. Då var det riktigt jobbigt men nu känns det bättre. Jag var också på apoteket förut och köpte host medicin men tyckte inte att de fungera men ska ta nu igen innan jag går och lägger mig för jag vill kunna sova en hel natt utan att vakna hela tiden och hosta, vilket gör ont!

Crazy, Stupid, Love



Sugen på att gå på bio, denna film "Crazy, Stupid, Love" verkar vara helt okej men det blir att bli frisk först för det är pinsamt att hosta under hela filmen och jag tror många tycker det är störande om det är någon som gör de också. Kolla på trailern och berätta vad ni tycker :)

Brottslig

Nu tänker jag göra något som jag egentligen inte borde göra, jag har en uppgift som ska vara inlämnad senast vid 24:00 ikväll. Jag är inte färdig med denna uppgift, kan man skylla på att man har varit sjuk? Jag tror jag kan lämna in imorgon istället ändå, så nu tänker jag faktiskt gå och lägga mig... sovgott :)


Kör på en gammal bild, kommer ihåg att jag var hemma hos en kompis och hon fota mig för jag hade precis startat en blogg, de var ett tag sen nu...

Nu vet du detta


Jag måste lätta hjärtat lite, var det inte därför jag startade en blogg från första början? De har väl inte blivit så för när man vet vilka som läser ens blogg, ens nära och kära. Man tänker på vad man inte får nämna för att folk ska undra eller tycka att man är konstig. Man kanske inte skriver att man är ledsen eller tvärtom pågrund av man vet vilka som läser. Men nu skiter jag i det och skriver från och med nu det jag vill och jag hoppas ni respekterar de annars kan ni sluta läsa min blogg.

Men orkar inte skriva nu, ska se vem som åker ut ur idol istället kram.

Finns inte så mycket att säga


Så här ser mina naglar ut just nu.
Jag stannade hemma ifrån skolan idag, kände att de var bäst för jag är inte helt frisk ännu och mådde inte så himla bra imorse men kan nog gå till skolan imorgon. Idag blir det ännu en dag då jag är hemma för att bli frisk. Nu när jag sväljer gör de inte lika ont längre, så det är ett fram steg. Nu ska jag ta en dusch och sen fixa lite lunch. Jag måste också göra en uppgift som ska lämnas in idag, annars blir det bara att vila, kram.

Min helg är förstörd...


Så här kan mina anteckningar se ut under en kväll, detta skrev jag igår kväll när jag jobbade. De är nog bara en själv som förstår sig på sina anteckningar hehe. Jag hade iallafall hand om ett sällskap på 25 personer, var en kvinna som fyllde 70 års som var jätte trevlig. Det gick väldigt bra tyckte jag och de verkade vara jätte nöjda. I slutet så var alla fulla, men det kanske inte var så konstigt. De drack först två glas mousserande vin som fördrink, mellanöl och 2 flaskor snaps till förrätten, 2 glas rött vin till varmrätten och sen avec till kaffe och sen beställde vissa mer i baren, de var helt klart berusade men inte på ett jobbigt sätt vilket var tur! När de skulle betala sen så kändes det rätt så bra när jag tog betalt, notan hamnade nämligen på 25 801kr.

Kvällen var bra fram tills klockan var 10, då hade min alvedon slutat att värka och min feber kom tillbaka. Hela min kropp skakade kan man säga och jag frös som bara den. Fast detta fortsatte jag att förbereda för morgon dagen och eftersom mina gäster var kvar i baren så länge så blev jag tvungen att jobba över en timma fast jag mådde skit. Den sista timmen var riktigt jobbig, när jag kom hem var klockan halv 1 och jag somnade på direkten.

Idag så blev de ändrade planer, skulle träffa Maria och Amanda men eftersom jag fortfarande har feber och har jätte ont i halsen så fick jag stanna hemma istället. Jag har inte haft några alls krafter idag så jag har nästan sovit bort hela dagen, jag hoppas jag mår bättre snart! Nu ska jag fixa te till min hals, krypa ner under täcket i sängen och kolla på en bra film. Ha en bra lördagskväll! :)

Visualiseringscentret


En i klassen gjorde denna som sitt arbete, jätte fin blev den!

Ända bilden som jag tog med min mobil och de var när folk redan hade provsmakat

(man hade ett band runt huvudet som kände av om man var stressad eller inte.Om bollen i mitten rörde sig mot den andra spelaren var mest lugn och om den rullade till personen som satt mitt i mot hade man "vunnit". Jag spelade mot Jenny och jag "vann",de var coolt men fattade inte direkt hur de kunde fungera)

I torsdags så hade vi först bar teknik på morgonen. Vi fick göra en varsin alkoholfri drink, jag gjorde en long island tea som inte alls blev god för den ska egentligen innehålla 10 cl sprite men istället hade vi vatten. Men vi ska göra drinkar med alkohol i också, de ser jag fram i mot. Sen på vår nästa lektion så träffades vi vid Visualiseringscentret. Vi såg på en film där, det var en upplevelse och sen fick vi gå runt och kolla.


AiluCrash

Jag har precis sätt klart filmen "Jag Saknar Dig". En sjukt bra film men skit, det går verkligen inte att gråta till denna film! I slutet i filmen... då faller tårarna som bara den kan jag lova. Denna film är sevärd, kolla! Bra musik har de gjort också. Nu ska jag snart försöka sova... kanske inte världens bästa att se en sån här film innan man ska sova och har haft svårt att sova hela vecka, men ska försöka iallafall. :)

Duktiga flickor

Förmiddagen spenderades med klassen på kriminalvården, rätt intressant men inget vidare bra guide. Sen så drog jag och Maria till espresso house för att jobba med vårt projektarbete, kände att vi var duktiga och fick rätt så mycket gjort. När jag tog bussen hem träffade jag en kompis som jag inte har sett på flera år, var jätte roligt!

Dagens nyhet: vi har bokat biljetter till studentkryssningen, har redan börjat tagga fast det är i April! :)


Jag ogillar verkligen...


Jag tycker verkligen inte om vintern, jag gillar inte någon kyla och trivs bäst i värmen. Det ända som är bra med vintern är nog att det är mysigt att tända ljus och mysa under massa filtar, dock kan jag göra detta under sommaren också. Nu börjar det bli kallt igen känner man i luften... ogilla! Så nu ska jag mysa ner i en nybäddad säng under två filtar tillsammans med en godispåse och snart se på Idol. Sen blir det att ta en varm dusch innan man lägger sig. Vad är din åsikt om kylan?


Buddhismen

Idag är det buddhismen som gäller. Hade prov imorse on hinduismen, gick väldigt bra tycker jag förutom att vi kom lite för sent till skolan imorse. När man kommer till busshållplatsen så står det ungefär 30 andra personer som står där, i vanliga fall brukar det kanske vara 10. Det vissade sig att bussen innan hade gått sönder och kom aldrig så nu skulle alla med min buss som jag skulle ta. Det vart jätte trångt i bussen för den var redan full när den kom. Det var ungefär 30 stycken som stod upp i bussen. Nu blir det lunch! :)


Andreas Larsson - musikvideo


Want to love somebody, I need somebody


De här bilderna tog jag i fredags förra veckan. Nu har vi fått en matta på golvet också och så ligger det inte massa kartonger över allt, börjar bli riktigt snyggt tycker jag. Det var rätt så svårt att ta bilderna eftersom ljuset från fönsterna gör inte bilden rättvist men vad tycker ni? Stiligt värre va? :)


Take me away, to a secret place...

Hemma! Hamnade i min sköna säng, nu ska jag vila ett tag och sen plugga till provet man har imorgon. Är det Idol på ikväll förresten? Då måste jag se det med. :)


Monday Monday...


Nu sitter jag i skolan igen, måndag och det betyder att jag har psykologi. Håller på att skriva en uppsats känns det som men hoppas det blir bar iallafall. Efter skolan idag blir det att dra hem och plugga religion, så kan de gå om man har prov imorgon och inte har pluggat något. Jag kunde inte sova inatt, kan det bero på att det regnade så mycket eller att jag hade jobbat natten innan och var van att vara uppe sent? Jag har inget bra svar men det var iallafall jobbigt när väckarklockan ringde, då var jag inte glad. Jag funderade på att stanna hemma och plugga istället men sen fick jag dåligt samvete så gick upp till slut så nu sitter jag här i skolan. Nu ska jag fortsätta skriva... Simma lugnt!


Badrumsbild

Hann ta ett snabbt foto precis innan jag började igår, blev dock inte så himla bra för jag hade rätt så bråttom. Men det gick iallafall bra att jobba igår och var väldigt roligt att träffa arbetskamraterna igen. Jag hade inte så många bord igår, tog hand om alla AC-bord (de som äter ur vår meny, de andra gästerna är week-gäster). Hade ett bord som firade en födelsedag och festade till det ordentligt sen var det ett annat bort som fira sin bröllopsdag, alltid lika trevligt när de firar något. När jag kom hem igår så somnade jag direkt när jag la mig i sängen. Planerna för idag är ännu okända men jag har en del saker som jag måste ta i tur med. Jag ska snart försöka skriva ett CV på engelska, berättar mer om de senare!


Arbete väntar mig...

Jag ska snart cykla till jobbet och vara lite duktig medans mina vänner festar hehe. Jag hoppas det ändå blir en rätt så lugn kväll för är rätt så trött men slutar vid klockan 11 tror jag så de ska bli skönt. Idag har jag inte gjort så himla mycket men imorgon blir det att plugga inför ett prov och övningsköra. Men ska sticka nu, ha en bra kväll!


Dagens humor


Skola --> Helg

Har just nu drycker i skolan och vi håller på att gå igenom vin historia, rätt så intressant men väldigt jobbigt att skriva så mycket. Snart så ska vi också ha ölprovning, vilket ska bli skojit! Idag är det fredag och skulle egentligen ha jobbat idag men ska jobba imorgon istället så jag har inte direkt planerat något ikväll, men några planer har jag iallafall. Vi var på dagiset i tisdags och frågade om deras osynliga normer, hade vi som uppdrag på samhällskunskapen. Det gick väldigt bra och vi fick ut det vi ville. Nu ska jag plugga vin, kram!


Körsbäret

Godmorning!
Sitter i skolan och slutar snart denna lektion, då blir det lunch. Kom senare till skolan idag för hade ett besök oss tandläkaren imorse. Ett ovärt besök måste jag säga för de vanliga tandläkarna kan ändå inte göra något när man har tandställning så de bara kolla på tänderna och kände lite sen efter två minuter så fick jag gå. Det var iallafall riktigt skönt med sovmorgon, så något positivt var det iallafall. Efter lunchen så ska jag och tre till åka till ett dagis där vi ska ställa några frågor. Jag mår inte så bra idag, är snorrig och nyser typ hela tiden... hoppas det inte blir värre så det blir att vila de närmsta dagarna för ska jobba i helgen och då vill jag vara frisk. Puss!


(Dagiset som vi ska besöka kallas Körsbäret)


Psykologi igen...


Sitter i skolan och har psykologi, har börjat med en inlämningsuppgift som verkar rätt så seg. Eftersom man inte känner några som går denna kurs så är det ändå rätt så skönt att få jobba ensam. Sen blir det historia och kanske en sväng till körskolan efter skolan för att boka lektioner och plugga lite men får se hur det blir för jag mår inte så himla bra, har åkt på en jobbig förkylning. Men nu ska jag fortsätta arbeta, ha de bra! :)


Stegeborg

Hej på er!
Jag hade en väldigt trevlig kväll igår, det var jätte gott med kräftor. Det var jätte skoj att syrran kunde komma också, samt simon. Jag ska snart övningsköra till vår båt och sen ska jag hänga med i båten. Vi ska nämligen ta upp båten snart och då kör vi den till ett speciellt ställe. Det ska bli roligt att övningsköra men lite pirrigt eftersom vägen dit är så smal. Det händer nog inte så mycket mera idag skulle jag tro. Ha en bra lördag!


Dagens outfit


Kräftparty

Jag ligger så skönt i sängen just nu så jag orkar inte resa mig efter mobilen där jag har några bilder som jag kunde lägga upp här, det får helt enkelt bli en annan dag.
Övningskörde som sagt förut, var väldigt roligt men pirrigt i början. Jag tyckte det gick bra men såklart man kunde gjort vissa saker bättre men man kör ju för att lära sig. Jag längtar verkligen tills imorgon nu! Efter skolan så ska vi ha kräftskiva hemma hos oss, det är galet gott med kräfter och roligt sällskap blir det också. Det ska också bli riktigt skönt med helg så det blir att njuta för nästa helg jobbar man. Nu ska jag sova, godnatt! :)

Övningskört!

Kom precis hem, har kört till stan och runt omkring där och sen tillbaka hem igen. Jag berättar snart mer hur det gick men nu ska jag först hoppa in i duschen och mysa till det lite med te. Uppdaterar snart! :)

Macarones

(Sofia och Maria)

Igår så kom någon i klassen på den smarta idén att fläta ihop två styckens hår till en fläta. Malin lyckades väldigt bra måste jag säga, blev väldigt coolt!

Just nu ligger jag i sängen och ska sova, annars kommer jag nog inte upp imorgon bitti. Dagen imorgon börjar med en 3 timmars lektion som består av barkunskap, riktigt roligt. Sen på eftermiddagen så har vi estetiskt, när vi väl har slutat så blir det att dra hem. Ska övningsköra imorgon med pappa och då ska jag köra till Norrköping och lite runt omkring där, första gången jag kör där med min pappa så lite nervöst kommer det att vara. Det är ganska stor skillnad att köra hemma istället för trafikskolan enligt mig. När man kör i trafikskolan så finns det dubbelkommando vilket är väldigt bra och man känner inte lika mycket skuld heller om man skulle göra något stort fel.

Idag efter skolan drog jag och Amanda till stan, hittade några saker och sen tog vi oss en fika. Jag provade för första gången på att äta macarones, de var faktiskt väldigt goda men de smakade inte alls som jag trodde att de skulle göra. Nu är det bäst att jag går och lägger mig, vi hörs imorgon puss. :)


Macarones


Psykologi

Godmorgon!
Eller jag vaknade för flera timmar sedan av att en arbetare kom hem till oss för att slipa golvet. Det låter som bara den så jag käkade snabbt frukost och klädde på mig snabbt så jag slapp vara hemma och lyssna på det hemska ljudet. Var det bara jag som vart sjukt besviken på Idol igår? Det kan ha varit för att jag hade väldigt höga förväntningar. Efter de första 5 minuterna så höll jag på att stänga av tv:n eftersom jag blev galen på den nya juryn. Jag älskar Laila och Bagge i juryn men de nya personerna passar inte alls in i programmet enligt mig. Jag tycker om Alexander Bard i vanliga fall men i detta program blev jag bara arg på honom, han förstör ju! Idol handlar väl om att utvecklas, inte att redan hitta en stjärna som har allt. Jaja, nu sitter jag och har min första psykologi lektion. Jag anser att denna kurs kommer bli vädligt långtråkig, men hoppas denna termin går fort. Nu har jag rast, hör sen.


Idol Audition 2011

Är det bara jag som är sjukt taggad inför kvällen? Jag brukar aldrig längre kolla på tv men jag kan faktiskt inte låta bli att följa ett program som idol. Jag följer också True Talent nu som också är ett bra program, läste att ett till liknande program ska börja gå fast i tv4. Jag tänker iallafall ladda upp för kvällen med popcorn och mysa framför Idol. Vad är din åsik om Idol?


Hoppas på bra väder


Har haft de trevligt med lite folk hemma. Nu ligger jag i sängen och bara slappar. Det ska visst bli fint väder imorgon så får se om jag hänger med ut på sjön. Nu ska jag sova snart, godnatt! :)


Vardagsrummet..

Har ju lovat er att visa utvecklingen i vardagsrummet. Nu är det bara golvet kvar, ser lite roligt ut som det är nu för det är ljusare på vissa ställen där de har slipat och sen så är det lagat på vissa ställen. Försökte iallafall ta bild på hur det ser ut just nu men det var inte så himla lätt. Det är svårt att se hur tapererna ser ut på bild men jag tror ni förstår, ska bli spännande att se när det blir helt färdigt. Jag övningskörde en stund idag, gick rätt så bra tycker jag men det blev inte så lång stund. Nu har vi fått hem lite gäster så ska hälsa och vara trevlig. :)


Blogglust?


Om ni inte har missat det så är det lördag idag. Jag har ingen blogglust, så detta blir nog det ända inlägget idag. Ikväll så kommer lite gäster och käkar här hemma, så då blir det att vara trevligt om man orkar. När jag vaknade idag hade jag sjukt ont i halsen, vill inte bli sjuk. Nu ska jag dra ut en sväng, puss.

Fredagsmys


Linnea och hennes kille kom förbi en sväng, kolla på film och drack te. Nu ska jag snart sova, godnatt.


Godmorgon

När väckarklockan ringde imorse så hoppade jag inte upp hur sängen av glädje, känns som denna vecka har varit väldigt lång. Var ändå bra att de var skola idag eftersom jag ändå inte skulle fått någon sovmorgon eftersom det kom hem arbetare tidigt på morgonen, de ska slipa golvet i vardagsrummet. Det börjar faktiskt bli riktigt fint där inne, det är bara golvet och listerna kvar nu! Vårt stora bord kommer nästa vecka och så får vi vår soffa snart också förhoppningsviss. Fick lite panik imorse för jag var väldigt sent ute, när jag väl skulle ta på mig skorna och springa till bussen så kommer pappa och säger att han kan skjutsa mig till skolan, kunde han inte ha sagt de lite tidigare?
Var skönt iallafall med skjuts till skolan, så nu sitter jag här och har en liten rast men börjar snart igen. Har köpt mig en varm choklad, det behövs i den här kylan. Vi har vår första lektion i drycker, verkar vara en rolig kurs. Det kanske blir att dra till stan och käka något efter skolan för det var ingen god mat i skolan idag, uppdaterar lite senare idag. :)

Färgreduktion


Det blev ändrade planer efter skolan, vi fick sluta lite tidigare vilket ledde till att jag och Jenny drog till stan ett tag. Eftersom jag tycker att man aldrig blir mätt på skolmaten så käkade vi mat på stan, jag tog grillspett. Efter en till mysig lunch så kolla vi runt lite på stan och sen var det dags för mig att ta bussen hem medan Jenny drog till tandläkaren. Just nu slappar jag bara, ska nog hämta mig lite te, har insett att jag har börjat dricka te varje kväll nu så jag har nog blivit lite beroende. Imorgon väntar en rätt så kort dag i skolan som består av lektionen drycker vilket ska bli spännande. Vi får se vad för kul som händer på kvällen. Nää, nu ska jag inte sitta här och skriva om massa ointressanta saker, puss.

Estetisk Verksamhet

Har lunch rast just nu och när jag väl har min dator igång så kan man passa på att slänga in ett blogginlägg... fast jag inte har något vettigt att skriva om, därför berättar jag om min dag. Har haft barkunskap tidigare idag och vi såg på en film tillsammans som hete Cocktail. Jag är riktigt taggad på att läsa barkunskap och så ska vi göra lite olika besök på krogar också för att lära oss mer om olika drycker, väldigt intressant tycker jag! Om en kvart börjar min nästa lektion som är Estetisk verksamhet, har inte direkt någon aning om vad vi ska göra på lektionen men jag hoppas på att vi ska lära oss något roligt iallafall. Efter skolan vet jag inte riktigt vad som händer, jag är en väldigt impuls tjej som lever en dag i taget, vilka många tycker är väldigt jobbigt. Det kanske bli ett besök hos min kära mormor och morfar, då jag också kan passa på att sola lite för jag har ju inte fått någon alls färg i sommar, då får man ta till fusk metoder hehe. Vi hörs senare idag, puss.


RSS 2.0