Vanilj te & bulle, ja tack!


Nu ska jag mysa till det med en liten fika och tända några ljus :)


Haha


Var bara tvungen att lägga upp detta för det var så himla klockrent. Tog denna från Kissies blogg, någon har tydligen skickat denna serie till henne, haha.


Matteprov, igen!

Jag vet inte hur många matteprov vi har haft, men många är det iallafall. Så jag har tröttnat att ha matteprov på måndagar nu, matteprovet idag gick faktiskt inte så himla bra. Nästa vecka på fredag så har vi nationellt prov i matteB, det ända positiva med det är att vi missar storkök! :)

Idag har jag också haft engelska där vi såg en film, This is England. Den var faktiskt rätt så bra, nu ska jag försöka plugga lite engelska. Förut så råkade jag somna till några minuter men ska försöka hålla mig vaken, känner mig lite piggare nu faktiskt.


Sofia och jag pluggade riktigt bra på matte lektionen idag faktiskt.
(Bild från förra matte lektionen)


Rolig helg

Det har varit en rolig helg, men för kort som den alltid är. I fredags så hade vi lite gäster hemma då vi firade Ingegerd, vilket var trevligt. Den fredagen gick väldigt snabbt förbi, såg idol när gästerna hade gått hem. Jag tyckte iallafall att rätt person åkte ut!

I lördags så blev det en lång sovmorgon sen så tog jag bussen in till stan där jag mötte Linda. Vi tog bussen vidare till Svärtinge. Bussen in till stan var jätte konstig för han som körde var lite galen och inga stopp knappar i bussen fungerade och det lät konstigt om bussen. Men jag och Linda hitta hem till Sofia, vi kom till och med först. Sen kom Amanda, Maria och Malin så när alla hade kommit så käkade vi tacos som vi hade lagat, mums! Sen började vi baka pepparkakor med glutenfri deg. Det var skojit och sen så fortsatte vi kvällen med SingStar och sen blev det Harry Potter & Halvblodsprinsen. Sen kom min pappa och hämta mig, en helt galen rolig kväll med underbara tjejer! :)


Amanda som bakar massa goda pepparkakor!


Men vad hände här? :O


Mums, mums!


Snyggingar


Maria är bara för söt!


Bästa Sofia :)


Dagens outfit


När jag kom hem från skolan var det bara hoppa in i duschen och ta på sig lite kläder, sen kom gästerna. Tänkte bara göra ett snabb inlägg för nu ska jag ner och vara trevlig igen :)


Euro Sko


Bild på mina nya vinterskor, fina men dyra. Jag tycker om dem, vad tycker du? :)


Dagens outfit


(Lägg märke till att jag har på mig mina nya vinterskor)


Har inte varit hemma

Nu har jag tid att uppdatera bloggen lite! Igår så hade vi ju kvällsservering på kvällen vilket gick väldigt bra. Men det var lite svårt att komma in till stan pågrund av vädret, min buss var 20 minuter sen. Sen så körde en annan bil över på vår sida av vägen och körde i diket, om bussen skulle ha kört fortare så skulle vi ha krockat...tyckte det va läskigt. Jag fick iallafall servera mina egna släktingar under kvällen och jag gjorde inte några "stora" misstag. Jag fick också reda på att jag just nu har VG+ som betyg i servering, ska försöka få MVG. Vi slutade runt halv 10 igår och då kom min farmor och hämtade mig, så jag sov hemma hos henne inatt.

Idag så har jag haft studiedag så det blev sovmorgon tills klockan halv 10 sen så var man lite seg på morgonen men runt 12 så bestämde jag och farmor att vi skulle bege oss ut i det hemska vädret. Vi drog till stan där jag hittade bland annat ett par vinterskor, äntligen hittade jag ett par! Jag har ännu inte direkt bestämt vilken storlek jag ska ha i skorna eftersom ena min fot är lite länge än den andra, någon som har samma problem som jag? Sen gick vi hem igen och käka lite lunch sen så målade jag lite i hennes kök innan jag drog till bussen. Nu har jag precis ätit middag och ska snart hoppa in i en varm dusch.


Norrköping


Andreas Carlsson - All I Need Is You


Just nu har jag denna bra låt på hjärnan, vad tycker du om låten?


En vanlig skoldag

Idag så har jag haft 3 timmar engelska och 3 timmar matte. På engelskan så översatte vi en svår text och sen så fick vi reda på vårt prov resultat, jag fick VG- och är riktigt nöjd! Sen på matten så blev det några tal gjorde men som ni ser på bilden under så hade jag lite tråkigt också så jag ritade på Sofias hand. När jag kom hem så gjorde jag inte så mycket, har mest slappat.

Imorgon så har vi kvällsservering i restaurangen i skolan, vilket ska bli riktigt roligt. Jag börjar halv 3 imorgon vilket betyder att jag har sovmorgon. Sen på onsdag så har vi studiedag som ska bli väldigt skönt pågrund av att vi slutar runt 9-10 imorgon. Nu ska jag hämta lite te och se på en film, kram :)


Nya naglar


Imorgon så har vi kvällsservering och då får vi inte ha något nagellack som är färgglatt och kände att mina förra naglar inte passade då. Så nu har jag lekt lite igen och så här blev det! :)


Öppet hus

Nu har jag precis kollat färdigt på filmen, levande begravd. Den nyaste Beck filmen och jag tycker den var riktigt bra, så om du gillar Beck så måste du se den! Idag är det ju lördag men det har mer känds som fredag pågrund av att jag har varit i skolan idag. Väckarklockan ringde redan vid 07:45 men det var faktiskt rätt så roligt i skolan. Det var öppet hus och jag fick guida runt människor och berätta lite om vår skola. När jag kom hem så blev det att äta lyx mat, oxfilé. Jag förknippat oxfilé med nyår eftersom vi brukar äta det då men det var lika gott idag.

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon är det söndag och då ska jag inte göra så himla mycket. Jag får se vad jag hittar på helt enkelt, godnatt :)


Naglar


Lekte lite och det här är resultatet! :)


De tre aporna


Fredag! Jag hann läsa ut min bok igår så idag skrev vi en analys om den på svenskan, jag tror den blev bra. Det tog nästan hela lektionen att skriva den så jag och Maria hann inte arbeta med vårt lilla projekt. Efter skolan så fyllde jag på busskortet som jag behöver imorgon då jag ska tillbaka till skolan. Ska till skolan pågrund av att det är öppet hus och jag ska visa de nya eleverna hur man serverar så imorgon blir det ingen sovmorgon...

Nu väntar jag på att Idol ska börja igen, så jag får se vem som åker ut.

Några av de bästa brudarna

Bilderna tog jag i veckan med mobilen, vi har det alltid lika roligt!


(Haha, är du nöjd nu sofia?) :)


Äntligen färdig!


Läste precis ut min svenska bok som ska vara klar tills imorgon. Det har varit en rätt så seg dag idag pågrund av att jag mest har läst. I skolan började vi med ett nytt grupparbete och efter skolan försökte jag hitta ett par vinterskor men jag hittade inte några bra. Jag gjorde tonfisksallad förut, vilket var riktigt gott. Nu ska jag sova, imorgon är det fredag!


Espresso House


Det blev ett rätt så sent inlägg idag pågrund av att jag har gjort massa andra saker. Tänkte iallafall berätta lite snabbt om hur dagen har varit, för sen ska jag läsa lite och sova. I skolan idag så hade vi svenska B, då vi började med ett grupparbete och jag jobbar tillsammans med henne på bilden, Maria :)
Vi slutade redan vid klockan 11 så jag, Amanda och Maria gick på stan ett tag, hittade ett par jeans (kommer säkert upp på bloggen). Sen så var vi så trött eftersom det är tungt att gå och bära på en dator på stan så vi gick till Espresso House och snackade om allt möjligt, jätte roligt! Sen när jag kom hem har jag tvättat och försökt skriva ett CV. Jag är inte klar ännu men planerar att det ska bli klart imorgon då jag ska skicka iväg det med mail, nu ska jag sova!


17 November 2010


Ja, imorgon så är det biopremiär av Harry Potter och Dödsrelikerna, Del 1. Jag ska tyvärr inte gå på den imorgon men måste se filmen medan den går på bio! Jag har ju sätt alla de andra filmerna och är ett litet Harry Potter fan. Ska ni se filmen? Bjuder på några "klassiska" Harry Potter bilder:




Ugnspannkaka

Nu har jag lagat ugnspannkaka och käkat upp den, såklart inte hela men den vart god! Tänkte hoppa in i duschen nu och sen ta hand om tvätten och läsa, kanske blir någon bra film också. I skolan idag så hade vi miljö och säkerhet, vi hade redovisning och det gick bra. Sen så slutade vi väldigt tidigt, redan vid klockan 11 så jag drog hem och fixa lite lunch. Försökte göra lite arbete men det blev dock inte så mycket för ville göra så många andra saker. Jag har inte direkt så mycket mer att berätta så ska dra och duscha, puss :)


Söta kattungar!




Godnatt


Kan inte berätta så mycket om skoldagen, haft engelska prov som inte gick så himla bra sen så hade jag matte och fick reda på provet. På det provet gick jag G+, bara ett halvt poäng från VG men jag är riktigt nöjd. Det går alltid lika bra att plugga matte med Sofia så ska hjälpa henne lite extra eftersom jag är så snäll. Efter skolan så blev det att åka hem och Sofia hängde på så vi spelade lite kort och snackade :)

Nu har jag läst ungefär 30 sidor i min svenska bok, bara 200 sidor kvar nu! Jag orkar inte läsa mer idag för jag är så himla trött så ska lägga mig nu. Sweet Dreams

Grattis pappa!

Detta inlägg är till min pappa eftersom det är farsdag idag! Pappa trodde säkert att jag hade glömt bort det men det hade jag såklart inte, han fick två bio biljetter av mig och brorsan så nu kan han gå på bio.
Jag tycker jämt det är svårt att hitta på saker till sin egen pappa eftersom jag tycker han redan har allt men ett bio besök kan alltid vara roligt. Har du gett din pappa något idag? :)


Älskar Dig Pappa


Kattungar

De är så himla söta! Jag funderar på att skaffa en egen katt när jag flyttar hemifrån, vi får se om min dröm går i uppfyllelse! Men jag tycker man ska ha tid att umgås med katten om man skaffar en så, men vi får se :)
Så länge får jag nöja mig med att kolla på bilder.


Tatueringar



Jaa, det kan vara snyggt i en lagom mängd. Min brorsa har en tatuering på underarmen vilket är snyggt men när folk har tatueringar över hela kroppen så är det inte så snyggt, men coolt. Om jag skulle göra någon tatuering så skulle jag göra på något ställe där det inte syns så mycket som nacken eller på foten. Jag tycker att fot tatueringar är snyggt, men borde det inte göra extra ont att tatuera sig där eftersom huden är så tunn?

Vad är din åsikt om tatueringar?

Hmm...vart är min prins?


Kräftskiva i Linköping

Kom precis hem ifrån Linköping, det är jätte dimmigt ute så det tog ett tag att komma hem. Jag har iallafall haft det riktigt roligt och nu är jag väldigt mätt. Först så åt vi pajer sen kräftor och sen så fick vi fika, mums! Det har varit väldigt trevligt, har också fått träffa min kusin igen som jag har saknat. Hon är så söt!

Nu ska jag ta lite te och mysa ner i sängen och kanske kolla på någon bra film. Sen blir det att sova för känner att jag är rätt så trött. Imorgon blir det en väldig tråkig och seg dag för jag måste verkligen plugga. Jag har prov på måndag och jag har inte börjat plugga än...hatar att ha prov på måndagar! Kram på er :)


(Bara svenska kräftor från olika ställen i Sverige)


Dagens outfit


Skjorta - Cubus
Leggins - GinaTricot
Halsband - Från Malta
Armand - Present


White Light Moment - Tove Styrke

Tove Styrke var med Idol igår och sjöng en av hennes nya låter som finns på hennes nya skriva. Jag tyckte låten var bra, vad tycker ni?


Godmorgon

imag0048 (MMS)

(Jennys söta katt på bilden) Godmorgon, ligger fortfarande i sängen och läser min svenska bok. Snart ska jag gå upp och käka frukost. Blir att åka till Linköping vid klockan 3 idag.


Snart sovdags

Nu har jag sett färdigt idol och det var tyvärr Elin som åkte ut. Jag tyckte Linnea skulle åkt ut istället för hon skriker bara hela tiden men det blir inte alltid som man vill. Jag har tänkt mig gå och lägga mig snart för usch så trött jag är. Ska försöka läsa lite i min svenska bok innan jag somnar men vet ej om jag kommer orka läsa något. Imorgon så åker jag på kräftskiva i Linköping, lite sent kanske men jag kan äta kräftor året runt!

Hur ser er helg ut?

Kaffe i olika sorter

Idag i skolan så hade vi servering och då fick vi öva på vår kaffe maskin igen. Så nu kan jag göra bland annat caffe latte, espresso och cappuccino. Jag har aldrig riktigt lyckas få till en bra skummad mjölk men det lyckades jag med idag, så det kan jag nu också. Det finns många spännande videos på youtube som visar olika sätt man kan göra men jag hittade denna videon och tyckte den var rolig. Jag skulle också vilja lära mig att göra såna här fina figurer av mjölken men om man tränar mycket så kanske man lyckas!


(Se hela videon för det blir bara snyggare och snyggare under tiden)

HTC Desire HD

Jag har inte direkt visat några bra bilder på min nya mobil för er, så tänkte lägga upp några. Jag är riktigt nöjd med mobilen, vissa tycker att den är för stor men detta tycker inte jag. Problemet med den är att den kan vara lite klumpig att ta med sig ibland men jag tror man vänjer sig. Jag tycker mobilen är lite seg ibland men annars så fungerar den jätte bra, så om ni funderar på att köpa denna mobil så ska du inte tveka för du kommer bli nöjd :)




Bloggpause

Känner just nu att blogga inte är så roligt men när jag har ändrat den uppfattningen fortsätter jag blogga igen, då kommer det bli många inlägg! :)

Gårdagens outfit


Svårare än vad jag trodde

Lite snabb update:

Jag har försökt blogga från min HTC Desire HD men jag lyckas inget vidare, men har inte gett upp än. Igår var jag på fest hos en klasskompis, det var skojigt! Hon har typ världens gulligaste katt, man ville bara ta med sig den hem. Nu har jag pluggat lite matte och ska med en buss snart som går till stan. Jag har panik över vårt matteprov som vi har på måndag, får jag kan ingenting känns det som...kanske är för jag inte har hunnit pluggat så mycket. Jag håller iallafall tummarna att det ska gå bra, ska plugga imorgon med. Nu ska jag börja göra i ordning mig för bussen går om en halvtimma.

Jag har alla mina bilder på min mobil nu och har inte laddat in dem i datorn, måste helt enkelt lära mig blogga från mobilen! Vi hörs, kramar.

Ny mobil!

Har fått hem min mobil som har har beställt, den är just nu på laddning men tänker ta många bilder på den som kommer snart upp på bloggen :)

Första dagen på lovet

Godmorgon, eller det kanske är lite dumt att skriva eftersom klockan snart är 1. Jag vaknade vid 10 idag så det blev att käka frukost framför en film och nu har jag precis duschat. Jag mår inget vidare idag, känner mig bara lite nere men hoppas det blir bättre under dagen för jag ska nämligen jobba idag!

Om cirka en timma så går min buss till stan där jag ska träffa en kompis och så ska vi hämta våra jobbarskor i skolan, för vi glömde dem där. Sen ska vi nog träffa några andra och dra iväg till arbetet, vet inte riktigt vart det ligger så ska bli spännande om vi hittar. Jag vet heller inte riktigt vad vi ska göra där men det blir nog roligt slutar vid klockan 9 ikväll. Nu ska jag gå och ta bort mitt svarta nagellack, hörs :)


(Bästa gruppen)


RSS 2.0