I am near the edge


I veckan som har varit så såg jag efter min kanin ett par dagar då min mamma var bort rest, han är fortfarande lika gullig som en liten bebis. Jag jobbade hela dagen igår, det var full fart på jobbet då det satt gäster i varje rum som fanns, det var överfullt. Kungsgård hade sin bal igår, var riktigt roligt att se på de fina kläderna de hade. Jag jobbade dock inte så mycket på balen för jag tog hand om 34 andra gäster tillsammans med en arbeteskamrat, de var tre olika sällskap och två av dem firade någon som fyllde år. Idag så blev det sovmorgon sen var jag och övningskörde några timmar förut och just nu håller jag på att fixa naglarna, får se om de blir bra. :)

Ear Cut


Onödig fakta?

Hej på er alla glada människor! :)
 
Tänkte fixa något att äta till lunch förut men det är svårt att komma på vad man ska äta när man inte kan tugga för det gör så ont. Det fick bara bli vanilj te till lunch så hoppas jag att jag kan käka mer till middag, att svälta är det sista jag behöver göra. Om någon person vill gå på en diet för att gå ner i vikt borde den skaffa tandställning, man kan ju inte käka när man precis har fått den, mycket smartare än att äta massa andra konstiga produkter. Jag själv försöker gå upp i vikt så det är ju inte så bra tajming med tandställningen direkt men fina tänder får man iallafall.

Idag ska jag bara slappa har jag tänkt mig, är helt ensam hemma och det är inte så ofta man är det så då njuter man extra mycket med hög musik på. Jag jobbade igår från 15:00 till 23:00, det var faktiskt rätt så roligt måste jag säga och jag fick väldigt mycket ansvar. Jag tog bland annat hand om ett sällskap som var 12 stycken, de firade någon som fyllde 70 år. Så de hade ju värsta festen och skulle ha allt möjligt, sen så tog jag hand om ett annat stort sällskap med 8 stycken. Detta var vanliga gäster som bodde på hotellet men alla åt självklart tre rätters och drack rätt så mycket så det blev lite roligt. Jag har aldrig tagit hand om två stora bord samtidigt förut och så var det så mycket man skulle hålla reda på och de mesta var nytt men jag tycker det gick riktigt bra. Jag gjorde självklart några missar men vem gör inte det? Det pinsammaste under kvällen var nog när jag tappade ett ölglas i marken när jag höll på att byta ut vinglasen till ölglas till bordet med 8 stycken. Glaset gick sönder i tusen bitar mitt framför dem... snacka om att jag skämdes men som tur så tog de inte alls de på stort allvar och glömde bort det direkt, riktigt härliga gäster måste jag säga! :)

Vad har hänt mer i veckan då? Jo vi har nästan inga lektioner kvar nu i skolan fast det är några veckor kvar tills vi har skolavslutningen men det är skönt för då kan jag få lite ledigt innan sommarlovet börjar, såg mitt schema för juni och det var inte så mycket ledighet måste jag säga...men vad hade jag förväntat mig. Nu ska jag dricka mitt te och bara njuta, ha en bra dag! :)


Snygg tandställning? haha

Lite slutkörd

Hej på er alla glada människor. Är just nu i skolan men det händer inte alls mycket på lektionen, vi tränar bara inför torsdag då vi har nationellt prov i engelska igen. Helgen blev inte direkt blivit så som jag hade tänkt mig men jag har blivit rikare i helgen iallafall än fattigare. Jag hade tänkt att jag skulle fira min födelsedag på fredagen hemma och sen på lördagen gå ut på krogen och på söndagen övningsköra. Men mina planer ändrades snabbt då jag tackade ja i sista minuten till att jobba på en stor beställning på lördag.

Det var roligt men också väldigt svårt, nu har jag träningsvärk lite över hela kroppen men det gör mest ont i armarna. Jag hade ändå ett så lätt bord med bara 12 stycken medan andra hade bord med 24 gäster på. Det var 1100 gäster, det var häftigt att jobba med så mycket folk. De var uppträdade också av Plura, September och Alcazar.

Vi slutade vid tre i lördags och vi hade tur när vi åkte hem för det hade hänt en olycka på E22. En man hade blivit påkörd av en ung tjej mitt på vägen, jätte hemskt!

Sen så tackade jag och Malin ja till att jobba på lunchen på söndag också. Dét var nästan lika mycket folk fast några hade redan åkt hem. Jag hade verkligen ingen lust att jobba efter 4 timmars sömn men var ju tvungen men när man väl var där så var jag glad att jag inte tackade nej, det var roligt. Nu ska jag återgå till min lektion, puss.



My birthday in pictures


En sväng på stan med Amanda

Vi hade nationellt prov på morgonen och det gick väl sådär, skönt att ha det gjort nu iallafall. Sen drog jag och Amanda till stan efter för att gå lite på stan och så käkade vi. Vi satt också på Espresso House någon timme, mysigt värre. Vi gick också till Myrorna där Amanda sprang runt för att leta en väska men jag sprang istället runt för att hitta läskiga skyltdockor att ta kort på, erkänn att de är läskiga?

Jag kom precis hem och ska fixa lite nu innan det blir att åka in till stan igen. Jag och min familj ska nämligen äta kinamat idag, det är så himla gott och jag har såklart valt att vi ska käka det. Det blir tyvärr inte krogen ikväll pågrund av att jag ska bort på kalas imorgon och så ska jag jobba på kvällen, väldigt nervös inför det faktiskt! Jag får helt enkelt vänta lite till, men ju mer jag väntar desto mer taggad blir jag. :D


Idag är ingen vanlig dag för det är faktiskt min födelsedag, Hurra hurra hurra!


Tidsinlägg, sover just nu och det borde du också göra! :D
(har inga nya bra bilder på mig, attans också)


Imorgon smäller det!

Jag har nu lämnat in min uppgift så det känns riktigt bra. Har precis duchat och kollar på ett avsnitt av Desperate Housewives, en riktigt bra serie måste jag säga. Jag trodde inte alls att den var bra men när jag väl hade sett två avsnitt så insåg jag att serien inte alls handlade om det jag trodde den gjorde. Imorgon så har vi nationellt prov i engelska B och det känns att det inte alls kommer gå bra men det få inte förstöra min fredag. För det är nämligen min födelsedag imorgon, kan inte fatta att jag fyller 18 år! Roligt kommer det iallafall, ser fram imot kvällen. Sen dagen efter så ska jag jobba på en stor beställning i Norrköping, hoppas det går bra. Det är mindre än tre timmar kvar tills jag fyller år, galet! :D

Några bilder från idag


Paus från arbetet

Har bestämt mig att ta en liten paus från mitt drömprojekt. Det är ett projekt man ska skriva om och jag skriver om att jag vill utföra en musikvideo. Fick en IG-varning idag om denna uppgift eftersom jag inte har lämnat in den så tyckte det var bäst att göra färdigt den idag, men det är så tråkigt. Nu är jag nästan färdig iallafall, ska bara läsa igenom allt och ändra lite små saker men känner mig rätt nöjd iallafall.


Naglar

Gjorde dessa naglar i slutet av förra veckan, nu har jag tagit bort det men tog en bild iallafall.

Inte hemma än

Jag är hos min farmor nu och har precis ätit mat, vi firar henne eftersom hon fyllde år i veckan. Jag har varit borta hela dagen idag och kom aldrig hem igår därför har jag inte uppdaterat bloggen. När jag kommer hem så kommer det upp ett inlägg och lite bilder. Nu väntar vi på att mina kusiner ska komma, hejsvejs!

RSS 2.0