Min nya skjorta

Nu har jag kommit hem från kryssningen. Som jag skrev i förra inlägget så gick båten till Åland men det är fel. Båten som jag åkte med gick till Finland, ett litet missförstånd. Men vi hade jätte roligt på båten, berättar mer om det imorgon. För nu har jag tänkt gå och lägga mig, bara sovit 4 timmar i natt.

Men innan jag går och lägger mig ville jag visa min nya skjorta som jag köpte i onsdags. Bilderna är faktiskt tagna i våran hytt på båten. Vad tycks?




















Hiss eller Diss?

Nu åker jag snart!

Hej på er!

Jag kom hem så sent igår kväll så hann/orka inte blogga. Men nu tänkte jag skriva lite eftersom jag åker snart iväg till Stockholm. Det ligger en resväska på min säng som är snart full. Denna gång är inte resväskan lika stor som den var till Malta, men det räknas ändå som en resväska för mig. Det ska bli skönt att åka till Åland, bara komma bort från jobbet är skönt. Har inte fått något nytt schema än för augusti så vi får se om jag kommer jobba något då.

Men nu måste jag fortsätta att packa, självklart har man hög musik på. Jag kommer hem imorgon kväll så då får vi se om jag tagit några bilder eller om jag har haft alldeles för kul att ta några.

Puss på er!

(Båten som vi ska åka med)


Shopping time

Nu sticker jag in till stan, vi får se om jag hittar något roligt. Vi hörs efter jobbet ikväll!

puss♥

Dagens outfit


Tröja Usa & svart linne
Byxor jeans tights


Tja bloggen!

Kom nyss hem från jobbet. Idag blir det inte vara uppe så himla sent eftersom man ska vakna ganska skapligt imorgon. Imorse vakande jag av att min mamma ringde, då var klockan 12. Imorgon ska jag nämligen innan jobbet träffa Sofia. Det ska bli riktigt roligt, för länge sen vi träffades. Vi ska gå lite på stan och snacka så klart i stora mängder, kanske glass om det är bra väder.

Idag iallafall så har det inte hänt så mycket. Tiden innan jag drog till jobbet spenderade jag till att bara slappa. Fixade också i ordning lite här hemma eftersom föräldrarna kommer hem idag. Annars på jobbet så var det rätt så lugnt. En rolig dag på jobbet faktiskt.

Vi hörs, puss!♥


Gårdagens outfit


Tröja WOL (way of life)
Byxor style leggings
Ring heart by ginatricot


Kolla vem som dök upp hos mig igår kväll!


Jaa, det stämmer. När Elin hade gått hem så stod plötsligt Iza vid ytterdörren, alltid lika trevligt att träffa henne. Eftersom jag hade huset för mig själv, vilket var riktigt skönt så slapp man tänka på vad man inte fick göra. Vi sjöng bland annat singstar igår...väldigt högt och fruktansvärt falskt, men det är väl så det ska vara?
Sen tog vi en promenad ut och det sluta med att vi gick och la oss lite efter 4. Sen så åkte hon hem idag runt 3 tiden, riktigt roligt. Synd att man börjar jobbet igen imorgon men bara två dagar kvar nu till Åland kryssningen!


Uhmm...vad ska jag säga??


Har ni märkt att det regnar ute? Jag tror nog inte ni har missat det. Vakande vid 6 imorse för att det regnade så mycket, usch. Men det är ändå lite skönt att det kommer lite regn nu, bara det inte varar för länge. Jag jobbade igår från 15-23. Det var roligt i början men mot slutet vart det lite segt men man jobbade med bra personer så det va roligt. Idag så är jag ledig och imorgon med. Jag är helt ensam hemma nu, alla åkte imorse så det kommer inte hem förens måndag kväll. Men det är rätt så skönt, Elin kommer snart till mig också. Vet inte riktigt vad vi ska göra än men vi hittar nog på något skoj, ute kan man iallafall inte vara. Bjuder på en bild från några dagar sen innan jag gick till jobbet.

Nelly - tävling

Bestämde mig för att vara med i en Nelly tävling som nu nästan existerar på allas bloggar, så rösta gärna på min sko, är den inte snygg? Klicka bara på länken och rösta på min sko.

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Att jobba är tuffare än vad man tror..


Sitter på mitt rum och lyssnar lite på musik. Det gick bra på jobbet igår förutom att jag skärde mig på ett glas som hade gått sönder, inget vidare. Men idag ska jag jobba igen, det vanliga passet 18-23. Hoppas självklart på att man får jobba med de bästa arbetes kamraterna. Nu jobbar jag ända fram tills fredag.

Dagens nyhet: Nästa vecka åker jag på en Ålands kryssning, längtar! Då blir det fest och jag ska dansa mycket! ♥

Gårdagens outlook



Kolmården

I fredags så var jag ledig från jobbet så jag ringde Iza och eftersom hennes syrra med kille skulle åka till Kolmården så hängde vi med dem. Det var ungefär 2 år sen jag var där men Iza är ju där mycket oftare eftersom hon går djur linjen. Men vi hade en jätte rolig dag tillsammans. Jag och Iza åkte också safari med buss vilket var kul. Här kommer några bilder från den dagen:





Ni har väl hört Kissies låt?



Vad tycker ni om låten...?

Vart är det varmast, inne eller ute?

Just så tänker jag just nu, känner inte direkt någon skillnad. Men jag klagar inte, det är skönt med värme utomhus men inne...inte lika skönt. Sen så kanske det inte direkt är så roligt att jobba i denna värme. I köket blir det så himla varmt och speciellt om man står i disken. Men man får stå ut, idag jobbar jag igen men imorgon är jag ledig. Så imorgon blir det hitta på något med I, vi funderar på att åka till Kolmården.

Ikväll så får vi gäster hemma till mina föräldrar så rätt skönt att jobba kväll, då kanske man slipper allt oljud. Får väl hoppas på att de inte sitter uppe hela kvällen och sjunger singstar hehe. Ha det bra i värmen och smält inte♥


Visst ser det skönt ut?


Gammal bild

Godmorgon!

Okej, klockan är 13:38 så det är ju inte direkt morgon längre, men några kanske vaknade nu? Jag vaknade runt 10 iallafall. Käka en god frukost och snart ska jag duscha sen blir det att dra ut en sväng innan man börjar jobba. Idag önskar jag att jag var ledig, det är ju så varmt ute! Läste i tidningen imorse att det skulle bli 30 grader varmt imorgon och då jobbar jag också, kul. Som tur är jag iallafall ledig på fredag och det har aldrig hänt förut så det ska bli skönt fast jag ska ju jobba lördag och söndag. Men nu ska jag dra, ha en toppen dag!♥

Tipa för dagen: Om ni inte har läst Stephenie Meyers böcker så rekommenderar jag dem. Läste nyss ut "När jag hör din röst", jätte bra.


Följ med till Malta!

Första bilden när vi väl hade landat blev lite på naturen men sen när vi kom till hotellet så blev det en bild på vårt rum. Det var varken helrosa som i Kroatien men glada färger var det. Jag gillade rummet, och vår utsikt från balkongen var bäst.

Denna bild är tagen från vår balkong. Denna utsikt hade vi över havet. Som ni ser så är det en väg och sen havet men hotellet hade en slags tunnel som man gick igenom för att komma till andra sidan av vägen. Där låg poolen bland annat och sen var det bara en trappa ner så kom man till havet.

Kvällarna spenderade vi ganska mycket tid på vår balkong. Det var jätte mycket och vi brukade spela Uno varje kväll ungefär. Jag vann faktiskt flera gånger, de unga körde mot de äldre.

Andra dagen vi var på Malta tog vi en utflykt till Valletta, Maltas huvudstad. På bilder är en klassisk buss som finns överallt på Malta. Vi i Sverige är vana vid våra bussar men denna var cool och väldigt gammal. Dessa bussar åker med öppen dörr och istället för en stop knapp som vi har i Sverige så har dem ett snöre hängande i taket som kan drar i om man vill gå av. Man kunde knappt inte snacka med varandra på bussen heller för bussen förde så mycket oväsen.

När vi väl var i Valletta så hade vi en jätte bra guide (han med paraplyet). Så nu kan jag jätte mycket om just Malta och staden Valletta. Han hade så mycket att berätta så ibland blev det lite för mycket. Men jag kommer faktiskt ihåg rätt så mycket.

Vi åkte på en guidad tur till Valletta men vi bestämde oss också att åka in till stan själva. Detta som ni ser är huvudgatan i Valetta och mycket folk på gatorna var det. Jag handlade lite fina saker i små gulliga affärer.


När vi var på den guidade turen så gick vi in i en kyrka också. Vi fick varsin mikrofon så vi kunde höra guiden i. Kyrkan är väldigt känd men det är bara en av ungefär 350 kyrkor som finns totalt på hela Malta. Kyrkan är gammal och vad man än tittar på i kyrkan så blir man fascinerad. Kyrkan används fortfarande idag tills stora ceremonier. Vi kollade också sen på en film om Maltas historia, den var riktigt bra.

Fortsättning följer...
Jag har tagit så många bilder så det är svårt att visa allt och berätta om allt men ska försöka visa er så mycket som möjligt.


I´am back!

Hej bloggen!♥

Kollat in kändis bloggarna nu och känner mig färdig framför datorn men tänkte skriva ett inlägg minst här innan jag stänger av datorn igen. Idag är en härlig dag igen, solen är framme och man svettas när man bara skriver på tangentbordet. Jag är ledig från jobbet idag men har inga direkt planer för dagen, det märker vi senare under dagen. Igår kom min syrra till mig iallafall vilket var riktigt roligt. Vi badade i mariehovssjön och lite andra saker sen på kvällen när hon hade åkt så var det dags för mig att arbeta från 18:00 till 23:00.

För er som inte vet så sommarjobbar jag på Brunnen (ett hotell) och där hjälper jag till i serveringen och disken. Igår på jobbet fick jag servera lite mer eftersom jag mest brukar stå i disken men det var roligt. Till min förvåning tappade jag inget men skämde ut mig lite gjorde jag nog, men det hör nog till de första gångerna. Imorgon ska jag jobba igen, 18:00-23:00. Det blir mest de tiderna jag jobbar eftersom det behövs mest hjälp på men det kan vara rätt så skönt men inget vidare när man jobbar de tiderna på en fredag eller lördag. Men nu ska jag försöka fixa fram bilderna från Malta så jag kan lägga upp några här på bloggen i nästa inlägg, puss!

Smakprov:

Ser ni inte vad det är på bilden? Jag menar inte flygplanets motor utan utsikten. Det är ju Alperna!

Jag är bara en människa..

Bloggandet har inte varit på topp den senaste tiden. Min dator gick sönder...som vissa kanske vet så allt som jag hade på datorn försvann, alla bilder och allt annat. Nu fungerar datorn igen men allt är som sagt borta. Det ända som jag har på dator nu är lite program och några bilder från Malta. Jag kommer snart att få mer bilder från Malta och då kan jag visa bilderna men nu får det räcka med bara en bild i detta inlägg.

Idag så ska jag ut på sjön med vår båt, en kompis ska med också. Men det blåser rätt så mycket...så vi får se hur det blir ute på sjön. Beroende på åt vilket håll vinden blåser åt men på något sätt löser det sig. Riktigt skönt att vara ledig från jobbet nu ett tag också. Jobbar bara fredag och lördag denna vecka men nästa vecka blir det mycket mer jobb.


Bilden har tagits på vår balkong, denna utsikt hade vi alltså över havet. Kram♥

Hemma i Sverige!

Jag kom hem igår kväll, fast jag saknar Malta mycket så är det lite skönt att vara hemma. Det har varit en toppen vecka och fått se många nya saker. Malta är en vacker liten ö men ändå inte så vackert landskap direkt. Det var torrt eftersom det regnar så sällan och lite fattigt land. Men det är roligt att se ett annat lands kultur tycker jag. Nu saknar jag maten och sällskapet men man börjar komma in i vardagen igen. Ringde jobbet idag så ska dit imorgon och jobba 16-23. Då kommer det lite rätt så stressigt på jobbet eftersom det kommer vara två bröllop samtidigt. Får hoppas på att det går bra och att jag inte tappar något, är också ensam hemma imorgon vilket inte är något vidare men är väl också lite skönt. Jag har dock inte laddat in bilderna från Malta resan i datorn än. Har ärligt talat inte packat upp resväskan heller. Just nu håller jag på att läser en jätte bra bok som jag var nere och köpte idag. Men ni kommer att få se några av bilderna snart. Men nu ska jag gå, ska snart sova.♥

RSS 2.0