Nya jeans

Jag kom hem för ett tag sen och nu kollar jag lite på O.C, fick låna första säsongen av Sofia. Det har varit en rolig dag i skolan idag, inget plugg alls. Det började med att vi hade servering då vi fick reda på lite betyg och så sen så fick vi gå där ifrån så jag och ett till gäng drog till stan för att käka och sen gick vi på stan lite innan vi skulle på studiebesök på hotellet President. När jag var på stan hittade jag ett par nya jeans men har inte bestämt om jag ska ha dem eller inte, vad tycker ni? Sen iallafall på studiebesöket så fick vi se lite olika rum och det var jätte fint där. Skulle vilja bo i deras svit en kväll, gud så fin den var. Efter det gick vi med klassen och åt glass vid strömmen, mys. Sen blev det att åka hem för mig.

Ska jag ha jeansen? eller är dem för ljusa?


Dagens outfit

Kom hem för ett tag sen och nu ska jag börja packa för att jag ska upp till min mamma. Filmen var riktigt bra så om man gillar Sex And The City så måste man verkligen se filmen. Tyvärr så blev det lite problem med filmen i början så den var en halv timma försenad så fick ta en senare buss hem men nu är jag iallafall hemma. Imorgon blir det att fira mors dag hemma hos min mormor och morfar. Men nu måste jag packa så jag kommer iväg någon gång, puss♥

Så här såg jag ut idag




Sex And The City 2

Ikväll blir det att se Sex And The City 2 på bio. Ska träffa Sofia inne i stan och så får vi se om vi hittar något roligt till våra mammor tills imorgon. Blir nog att åka till min mamma ikväll efter bion, beror på hur sent det blir.

Här är trailern på filmen♥


Fredagsmys

Hej igen!

Nu är det helg igen och mitt humör är på topp. Snart är skolan slut och har inga läxor som behöves göras i helgen, hur skönt som helst! Ikväll så ska jag bara slappa efter en jobbig vecka som har varit ganska stressande. Lagade nyss mat och det blev tacos, riktigt gott. Nu ska jag kolla lite på Talang har jag tänk sen får jag se, det är just det som är härligt när man inte har bestämt något. Imorgon har jag iallafall lite planer och dem längtar jag redan till.

Idag i skolan så hade vi matte och engelska. På matten så gjorde vi en excel uppgift som gick bra sen på engelskan så skrev vi prov. Det var inte så himla svårt fast jag inte hade tränat så fick som tur godkänt. Sen så arbetade vi med våra grupparbeten som vi ska redovisa nästa vecka, fått ihop rätt mycket fakta. Men nu ska jag kolla på Talang, men bjuder på en ny bild.


Hej bloggen!

Hej på er, jag sitter och lyssnar på musik men snart kommer det lite främmande hem till oss så ska vi käka mat, trevligt trevligt. Idag i skolan så hade vi svenska först och då kollade vi på en film och snackade betyg snack. Filmen var riktigt bra tyckte jag, måste nog se den någon mer gång för då fattar man handlingen lite bättre. Sen så hade vi naturkunskap så skrev vi vårt "prov" och jag blev färdig innan lektionen slutade så åkte med bussen hem som gick vid fem över två. Sen dess har jag inte gjort så mycket, skulle egentligen plugga tills engelska provet imorgon...men det har inte blivit så. Men nu ska jag dra, snart käka♥


Kan ni inte låta mig vara?

Jag vet att folk kommer läsa detta och hoppas de förstår

Jag blir så trött på alla som kommenterar min vikt. Jag vet om vad jag väger själv och det har inte alla andra något med att göra. Jag bryr mig inte om vad andra väger så varför bryr ni er?? Jag vet själv om att jag inte är den tjockaste personen som finns men är det något fel på det eller, och vem mer än jag behöver bry sig om det? Att jämföra personer är så himla lågt eftersom alla är så himla olika och det är det inget fel med. Att säga att någon är fet är lika taskigt att säga att någon är smal men det kanske ingen förstår? Sluta bry er om vad jag väger och hur jag ser ut, får jag inte vara mig själv?

Man hör alltid någon som kommenterar det men jag har tröttnat på det nu, speciellt när man snackar på ett sätt som förolämpar någon, låt mig bara vara...

Sommarjobb?

Jag har fastnat i min bok men orkar för tillfället inte läsa mer så har tagit en pause med lite bloggande. Tänkte berätta lite om vad jag gjorde imorse...kanske någon som är nyfiken?

Jag hade kontaktat Brunnen (hotell) och snackat med dem i telefonen för att bestämma en tid för intervju. Så det var där jag var imorse och usch så nervös jag var men sen gick det över direkt eftersom de var så trevliga. Vi snackade iallafall och de skulle höra av sig så förhoppningsviss så har jag ett sommarjobb i sommar! Om jag skulle få jobb där, så ska jag arbeta i restaurangen som servitris =)


Nedräkning..12..11..10..9...

Jaa, snart är det ju sommarlov! Det känns läskigt nära nu tror det bara är 12 dagar kvar men vi är nog ledig några dagar innan också så då blir det ännu mindre dagar. Så otroligt skönt det ska bli att slippa alla läxor ett tag och bara ha roligt. Men jag räknar inte bara ner till sommarlovet utan tills jag åker till Malta också. Det börjar också nära sig eftersom jag åker den 23:e juni.

Idag har det varit en riktig skön dag för mig eftersom jag har stannat hemma hela dagen, vilket behövdes. Vaknade extra tidigt idag för att gå på en intervju sen så gick jag hem igen och kände att jag behövde vara hemma idag. Var både trött och mådde illa men nu är det som tur bättre eftersom jag har fått sova för en gångs skull. Missade nog inte så mycket i skolan heller men håller på att jobba med en naturkunskap uppgift nu och samtidigt lyssnar jag på musik.

När jag var mindre så hade jag ett favorit album och det är just det jag lyssnar på nu igen. Riktigt roligt eftersom jag fortfarande kommer ihåg låtarna så kan sjunga med. Albumet heter Still Not Getting Any av Simple Plan, riktigt bra skiva enligt mig. Här kommer två stycken låtar som är mina favoriter på skivan:





Hotell uppgift

Vi har haft en hotell uppgift där som handlar om att man har vunnit ett hotell. Man ska berätta om hotell och massa mer tråkiga saker skulle man ha med. Så tänkte bara vissa mitt arbete så ni förstår hur jobbit det har varit och skriva det. Dessutom så skrev jag arbetet bara på två dagar eftersom jag jämt skjuter upp saker till sista sekunden. Men är iallafall nöjd med arbete och tycker det ska bli så skönt på sommarlovet så man slipper alla läxor :D


Fick MVG i kursen! =)


Servering

Kom precis hem och nu sitter jag framför datorn torr. Det regnar som bara den ute och jag var jätte blöt när jag gick hem och väntade på bussen, dumma väder. Ska iallafall börja plugga idrott snart eftersom den uppgiften måste vara inlämnad imorgon och jag har inte ens börjat än så har lite panik. Men samtidigt så vill jag bara sova för jag mår inte 100% bra och bättre blir det inte imorgon när man ska vakna så himla tidigt. Varför var jag tvungen att bestämma tid just halv 7? (berättar mer om det imorgon). Idag i skolan så har vi haft metodkök och vi gjorde paj och hade datakunskap. Evelina sprutade vatten på mig så jag var jätte blöt så får se vad hon får för hämnd..hehe.

Igår så hade vi servering och hotell förresten. På serveringen så skulle vi servera lärarna på skolan frukost. Först var det lite pirrigt men det gick över efter ett tag och sen i slutet så var det rätt så roligt. På hotell lektionen så arbetade vi med vår jobbiga uppgift och jag vart färdig, hoppas på ett bra betyg. Men nu måste jag plugga, puss♥

När jag serverade så hade jag på mig svarta byxor och en vit tröja, hade också ett förklädde och en väst. Men så här såg jag ut när jag kom hem igår, orkade inte byta om.


Tråkig söndag

Idag har det inte hänt så mycket så jag har inte direkt så mycket att blogga om men något måste jag väl ändå skriva. Vakande vid 11 tror jag och då blev det en god men lång frukost framför min bok. Håller på att läsa "På spaning med Bridget Jones" som jag lånade i veckan på biblioteket. Sen så blev det att sätta sig framför datorn och plugga. Har mest bara pluggat hela dagen...inte alls roligt. Som tur är jag nästan klar med uppgiften nu vilket är jätte skönt. Har precis duschat också och ska snart sova. Imorgon så har vi servering på morgonen och då ska vi servera lärarna frukost, redan nervös inför det...vill ju inte direkt spilla kaffe på dem. Hoppas på att det kommer gå bra iallafall. Hoppas ni har haft en bra dag, kram♥


Party bilder från igår


När vi kom så började vi nästan direkt att äta tacos. Riktigt gott med tacos alltså, det kan man inte äta för många gånger enligt mig. Vad tycker du?

Min brorsa var hungrig och började ta sig mat. Min kusin hade varit på kolmården så hon kom lite senare men när hon väl hade kommit så satte hon också igång att äta...iallafall ett litet tag innan hon drog iväg mig ut på äventyr.

Här ser vi födelsedags barnet som fyller 40 år! Egentligen fyller han på måndag men vi firade honom lite tidigare så GRATTIS igen!

Här börjar han med tårtan men saknas det inte 40 ljus? njaa...kanske skulle bli lite jobbigt att blåsa ut alla ljusen. Här är iallafall några bilder som ni får se på, resten är hemliga. Var som sagt en rolig kväll!


Dagens outfit

Har tagit bort sminket och borstat tänderna precis så snart ska jag krypa ner i sängen men först blir det ett inlägg har jag bestämt. Kom hem för en halvtimma sen ungefär från en underbar kväll i lkg. Har också flera bilder på födelsedags killen som vi firade men de får ni se imorgon. Blev att vara snäll mot kusinen så man fick väl hålla en docka eller två men det kan vara värt för att se henne glad. Så himla söt och gullig är hon men sen skjutsade vi hem henne till sin mamma igen. Efter det blev det mycket snack och fotboll. Alla på mammas "sida" är verkligen galna i fotboll (alla sporter egentligen) så såg faktiskt en hel fotbolls match, helt okej. Vi hade iallafall väldigt roligt men nu ska jag nog sova.

Godnatt!♥



Mina nya skor som jag fick i present när jag fyllde.

Produkter från Make Up Store

När Iza kom hit igår så hade hon med sig en present till mig. Hon hade med sig produkter från make up store. Det var en hairspray och heat defence som skyddar håret när man till exempel plattar håret. As bra för det behövde jag verkligen, så tack så mycket Iza!♥

Nu ska jag ta på mig lite andra kläder och fixa i ordning mig sen åker jag till Lkg. Kameran hänger med så får se om det blir några bra bilder. Nu är det bråttom, vi hörs!


Mums med vattenmelon!

Det luktar grillat och solen skiner än så länge. Men skulle det inte bli regn framåt kvällen? Har gått in nu för att plugga men är inte så pepp på det men ibland måste man. Men förut satt jag iallafall på balkongen och läste min bok. Åt också vattenmelon och ananas, riktigt gott. Nu känns det som sommaren är här och det är mindre än en månad kvar tills jag åker till Malta...det är ju snart. Men först så måste jag ta mig igenom de sista skoldagarna som är nu. Får alla läxor i slutet nu, inte så snällt precis av lärarna. Men måste fortsätta plugga nu men skriver ett till inlägg innan jag åker vid 4 skulle jag tro, puss♥


Går dagens outfit

Igår blev det ju inte direkt så himla mycket bloggande eftersom jag inte hann med det. Blev faktiskt ganska stressigt igår men en toppen dag var det iallafall. Iza har åkt till stan nu så ska snart börja plugga lite matte har jag tänkt mig. Ikväll så åker jag till Linköping för att fira min morbror som fyller 40 år.

Idag ska det iallafall bli ändring på bloggandet, kommer säkert flera inlägg idag. Tyvärr så har jag inte bilderna från modevisningen än men ska försöka få dem ikväll. ♥

Min outfit som jag hade i skolan igår

Modevisning 2010

Jag och Iza kom hem för ett litet tag sen och sitter nu vid köks bordet och äter lite, Iza hade visst inte käkat middag än. Efter käkande blir det att fixa i ordning sängarna och sen fortsätter natten...natten är fortfarande ung eller vad man säger. Modevisningen som vi precis kom hem ifrån var riktigt bra! Verkligen värt att gå och kolla på och vår kompis Karin var jätte duktig också. Jätte många fina kläder som man gärna skulle vilja ha. Sen efter det iallafall så missade vi precis bussen hem så hängde vi på stan en timma tills nästa buss kom. Skönt att vara hemma nu eftersom man har ont i fötterna. Imorgon förhoppningsviss kommer det bilder från kvällen. Nu är visst Iza färdig, sov gott med er sen! ♥



Sista nationella provet imorgon!

Min matte bok ligger bredvid datorn men jag sitter framför datorn, hur kommer detta sig? Jag hoppas på att det nationella provet imorgon inte ska vara så svårt. Jag vill klara det men vill också klara grammatik provet som vi har i engelska senare under dagen. Usch, känner redan att morgon dagen kommer bli lång men eftersom det är så mycket i skolan nu så förtjänar man att ha extra kul i helgen! Så jag och Iza ska gå på modevisning, ska bli riktigt roligt...och vad som händer sen det märker vi då, haha. Kommer säkert bli sent kan man säga så hon kommer säkert sova över hos mig. Hoppas på en lyckad kväll då med mycket skratt.

När jag kom hem ifrån skolan idag tog jag lite bilder och så har jag lekt lite med dem. Jag hade bara gamla bilder så tyckte det var dags att ta några nya. Så kommer vissa en idag och mer någon annan dag, ni får ha tålamod. Men nu ska jag snart sova, puss!


Egobild som faktiskt är tagen idag :O


Salem Al Fakir

När min syrra var här senast spelade hon upp en låt som hon gillade och nu har jag fastnat för den med. Låten gör mig glad fast det är så konstig text. Men det är just det som gör att den blir så bra. Det är Salem Al Fakirs låt som heter I´m so happy. Lyssna noga på texten och njut. Hittade tyvärr ingen direkt bra video på den men denna får duga. ♥


Kanske borde byta klass, då kanske jag skulle må bättre?

Det händer så mycket nu hela tiden och jag vet inte om jag orkar hänga med. Det skulle vara sommarlov nu så man slipper gå till skolan, så himla skönt. Vad skönt det ska bli att åka till Malta. Komma bort från allt och sitt liv ett tag.

Dricker iallafall mitt kaffe nu som brorsan har gjort till mig, Gott? nej inte direkt. Har precis duschat och snart är det dags för sängen, får se om man orkar gå till skolan imorgon. När jag kom hem idag från gymmet så har jag inte gjort så mycket mest tagit det lugnt, fast jag borde ha pluggat. Det har nästan åskat och regnat hela dagen känns det som. Sen när det väl hade slutat åska så kom solen fram, vädret kan vara konstigt. Men ska chatta med trevliga människor nu, puss!♥


Sorry, old picture


Godmorgon!

Hej på er alla!♥

Jag hoppas ni har haft en bra morgon. Min började med sovmorgon...gud vad skönt det var att få sova lite längre, det räcker för att jag ska bli glad för dagen. Sen så behövde man inte springa till bussen imorse heller, skönt. När jag väl träffade Sofia på gymmet så satte vi igång...tyvärr så var vi inte så effektiv denna gång med. Jag var rätt så seg i kroppen och hade ingen lust så vi var där bara ett tag innan vi åkte vidare till biblioteket. Vi satt där ett tag och plugga lite sen så lånade jag en bok också. Efter det gick vi till donken och tog oss en varsin varm choklad, börjar bli en vana. Sen hoppade vi på bussen så hon är hos Johan nu och jag är hemma. Riktigt skönt att vara hemma så himla tidigt. Det små regnar ute och åskan är framme igen, då är det mysigt att vara inomhus...saknar bara någon att dela det med. Men nu ska jag fixa lite lunch, puss på er.


Old picture
haha, kolla på ögona ^^


Smörgåstårta

Skriver ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig. Har precis målat naglarna, fast de blev misslyckade. Försökte mig på fransk manikyr igen men det är svårt...man måste nog träna. Imorgon så har jag sovmorgon som ska bli riktigt skönt. Kom på att jag bara ska till gymmet imorgon så det blir en riktigt slapp dag. Men som jag lovade tänkte jag lägga upp bilden på min fina smörgåstårta, åt den till middag och den var dessutom riktig god. Sen så gjorde vi också hallongrottor. Men ska sova snart, puss♥


Men åhh....

Ligger just nu i sängen och har ont i armen, det svider. Är riktigt trött dessutom eftersom jag har varit i köket hela dagen och det är rätt så ansträngande att stå upp hela tiden. Men vi gjorde riktigt goda saker idag, har fotat min smörgåstårta så ska snart lägga in bilderna i datorn.

Sen när jag kom hem idag har jag inte direkt gjort något intressant. Ringde för ett tag sen en kille som jag sökte sommarjobb hos men han var rätt så otrevlig...så vi får se vad det blir av det. Borde dessutom plugga men jag orkar inte, kan det inte vara sommarlov nu? Jag längtar verkligen nu, skulle vara så skönt att hoppa över de närmsta dagarna som kommer. Jag vill tälta och ha tid till att bara umgås med alla underbara människor jag känner♥

Kom och stanna ute natten lång, Sommartider


Alla datanördar sitter förmodligen framför datorn nu..

Dricker en kopp vanilj te och chattar med trevligt folk på msn, kan kvällen bli bättre? Ska iallafall gå och lägga mig snart, har ju tyvärr inte sovmorgon imorgon. För imorgon så ska jag vara i köket hela dagen. Tror vi skulle göra smörgåstårta och något mer förhoppningsviss. Sen får jag se vad som händer resten av dagen...måste nog stanna kvar ett tag efter skolan med Sofia, precis som vi gjorde idag efter skolan.

På vägen hem från skolan idag så fick jag sitta i en bilkö i evigheter kändes det som, bara för att de gör om vägarna. Får se om man fastnar i trafiken i morgon bitti också, som tur har bussarna företräde så de får åka först. Sen när jag kom hem har jag käkat och gjort lite andra roliga saker. Har också sett på Sex And The City som jag fått låna av Sofia, så bra! ♥


Det bränner i solen, skönt!

Heej bloggen!

Sitter just nu på biblioteket med Sofia. Tanken var att vi skulle plugga till en redovisning vi har på torsdag men det går inget vidare. Vi sitter mitt i solen och det bränner ordentligt på bena, riktigt skönt. Är det sommar?!
Men ska försöka ta tag i det här nu, hörs ♥


Presenter

Här är några bilder på sakerna som jag fick idag. Fick lite mer saker också men jag orkade inte ta kort på allt så detta får räcka. Är väldigt nöjd med presenterna, tack så mycket♥
Nu måste jag fortsätta plugga in massa konstiga glas tills imorgon, puss.



Dagens outfit

Idag innan jag stack i väg till mamma så tog jag på mig en liten söt klänning som kommer ifrån ginatricot. Som vanligt gör jag allt i sista minuten men jag hann dit i tid och så här blev resultatet. 

Omröstning

Det var länge sen vi hade en omröstning på bloggen nu. En liten rolig fråga, får se vad ni röstar♥

Överlycklig

Mitt internet fungerar igen... det fungerade inte alls under kvällen igår och inte imorse heller men på alla andra datorer så fungerade internet. Så pappa har suttit och hållit på med min dator nu och till slut fick han igång internet så jag är glad, tänk vad beroende man är egentligen av internet?

Snackade iallafall med min mamma för ett tag sen och vi blir hämtade kvart i två för att åka dit. Det kommer lite släktingar ditt som ska fira mig och brorsa, bättre sent än aldrig?
Men det ska iallafall bli lite roligt...men imorgon är det ju skola igen och vi har serverings prov och just nu känns det som jag inte kommer klara provet. Jag kommer säkert få sitta uppe hela natten ikväll för att plugga eftersom jag inte kan alls mycket just nu, usch. 


Så här känns det just nu...


Grattis på födelsedagen Sofia! <3


Haha, något för mig?


Just nu försöker jag göra allt för att slippa plugga så kollade runt lite på roliga prylar som man har köpa här. Jag brukar kolla in sidan ibland för att se om dem har några roliga saker och idag hittade jag denna, ståltvål. Tyckte den var lite rolig eftersom jag är mycket i köket. Det ska vara som en tvål fast som är gjord av rostfritt stål. Om människor tycker det är svårt att få bort lukten från fingrarna när man till exempel har hackat rotselleri så ska denna hjälpa. Man gnuggar bara den i händerna under rinnande vatten och så ska lukten försvinna, tror ni det fungerar?


Trerätters middag

Det har varit en riktigt bra dag idag. Min syrra kom ju hem och jag har saknat henne så det är riktigt trevligt att hon kommer hem ibland. Under dagen har jag städat mitt rum (ibland kan jag också vara duktig) så nu kan man iallafall gå in i rummet. Pappa och jag har gjort en överkommelse också, får se om jag håller den...
Sen så åt vi trerätters middag, riktigt gott. Till förrätt blev det havskräfta och sen till varmrätt blev det grillat. Tror det är tredje gången i år nu som jag har ätit grillat. Sen framför Talang åt vi min parfait som jag gjorde igår. Det var riktigt gott, glömde dock ta bild på efterrätten men tog iallafall bilder på det andra. ♥




Parfait



Idag så vaknade jag vid tio skulle jag tro, riktigt skönt att ha sovmorgon. Jag har mest tagit det lugnt idag, man kan ju inte gå ut i detta tråkiga väder. Men har varit lite duktig idag iallafall och pluggat lite matte. Sen så provade jag på att göra parfait också. Det är en dessert som smakar ungefär som glass, riktigt gott. Så imorgon ska vi grilla och äta det till dessert. Min syrra skulle visst komma hem imorgon också vilket ska bli riktigt roligt. Men ska snart sova, puss på er!♥

(Har haft problem med internet under hela dagen också så därför blir det så sena inlägg)


Tråkigt väder

Mmm... idag har det inte varit något vidare bra väder. Igår natt så åskade det och regna när man gick och la sig sen vakande man idag av regnet. Det har nästan regnat hela dagen och varit molnigt. Men efter jag hade ätit middag så regnade det inte längre så jag bestämde mig för att gå ut och fota lite med min nya kamera. Gick inte direkt så långt men det var roligt. Här kommer några av dem bilderna jag tog♥




Tisdag och Onsdag

I tisdags så hade vi prov i metodköket. Det var på bland annat mejeriprodukter och hur man tillverkar ost. Tycker det gick ganska bra för mig så hoppas på ett bra betyg. Sen när vi hade skrivit provet slutade vi omkring 1. En riktig slapp dag kan man säga men det var bara åka hem och förbereda sig inför nästa prov. Så idag har vi haft nationellt prov i matte, del 1. Det var ganska svårt och lite klurigt. De hade formulerat frågorna helt fel så man förstod inte så mycket men jag hoppas iallafall på ett godkänt. Efter det så gick jag och Sofia till gymmet. Men vi var rätt så trötta, med andra ord var vi inte så effektiva. Vi träna bara armarna och magen lite innan vi åkte hem. Jag var tvungen att laga maten hemma ikväll så bjöd på kycklingfilé och sallad. Vart riktigt gott och efter det har jag inte gjort så mycket. Kollade nyss på en film och nu sitter jag framför datorn. Lyssnar på åskan och regnet som slår mot fönstret. Ska snart lägga mig också, puss på er!♥

Bilden är tagen i restaurang köket, när vi bjöd föräldrarna på vårbuffé


Vi får se vad som händer i framtiden..

Det är onsdag och det är helg för mig. Så skönt att man har lång helg nu så man hinner med allt som man ligger efter med i skolan. Tyvärr så måste jag plugga på "lovet" men lite kul måste jag såklart ha. Imorgon behöver man inte sätta någon väckarklocka eller hinna med någon buss så ska bli riktigt skönt. Jag har inte varit så himla aktiv med bloggandet de senaste dagarna som ni har märk, varför jag inte kunnat blogga är privat. Men förhoppningsviss blir det bättre snart...

Dagens outfit

...... det med läxor eller?

Idag var det en dag i skolan igen, hade servering och hotell. På servering så fick vi arbeta med lite uppgifter men jag gjorde inte så mycket och på hotell lektionen började vi med en ny stor uppgift. Kan nog bli roligt och jag får till det på ett bra sätt. Men har iallafall prov i morgon i metodköket, hoppas det verkligen går bra. Måste dra nu, puss på er!♥

Bilden hört inte alls till, men visar att sommaren förhoppningsviss snart är här (önsketänkande)

Ledig på torsdag och fredag!

Nu sitter jag framför datorn igen. I helgen har jag varit hos mamma och det kan vara därför jag inte har bloggat så mycket eftersom jag inte har haft tillgång till datorn. Men jag har tröttnat lite med det här bloggandet också. Jag skriver ju bara om saker jag gör...inte direkt något roligt att läsa. Åkte iallafall till mamma i lördags och kom hem där ifrån vid 6 tiden idag skulle jag tro. Har sett Avatar i helgen och den var riktigt bra, synd bara att man inte såg den på bio. Annars har jag inte gjort så mycket i helgen, pluggat lite bara. Imorgon är det skola igen och det ska faktiskt bli roligt...men längtar tills torsdag framför allt. Nu ska jag se färdigt filmen som jag ser på, puss♥

När jag var hos mamma passade jag på att ta lite kort på Wille med min nya kamera!


GOD NATT, SWEET DREAMS!


Hoppas ni har haft en trevlig fredag, nu ska jag sova. puss♥


Men vem är det jag ser!?

Jepp, så här ser mitt skrivbord ut just nu. Har inte pluggat så himla mycket idag...men läst lite iallafall. Imorgon måste jag plugga har jag bestämt!


Idag i skolan så har vi haft matte och engelska men det gick helt okej. Fick ganska mycket gjort så nu slipper man göra allt hemma. Sen efter skolan så åkte jag hem och tränade lite körteori. Det är faktiskt roligt när man gör det på datorn. Jag borde kanske gå handledar kursen snart men jag har dock inte bestämt mig vilken körskola jag vill börja på än. Men sen iallafall så kom pappa hem med kina mat så jag slapp laga maten idag. Det var riktigt gott, älskar kina mat och kollade sen på Talang. Men det vart bara pinsamt när Pontiak dök upp i tv rutan!


Kvälls fika

Pappa kom hem idag med fika bröd, detta var det han hade med sig hem. Det var jätte gott och jag hade aldrig ätit den bullen som är på bilden längst till höger innan men den var faktiskt god. Kommer dock inte ihåg vad den heter...Men gott var det iallafall men nu ska jag träna lite trafikteori innan jag går och lägger mig, puss!♥


Födelsedag!

Min födelsedag har vart jätte bra, många har sagt grattis till mig och jag tackar så mycket!♥ Dagen började toppen och vår första lektion i skolan var svenska. Det var faktiskt roligt för vi skulle redovisa vårt drama om reklam inför klassen och min, Evelinas och Sofias var as rolig. Först var det lite pirrigt men det gick kalas bra och roligt var det dessutom. Sen så blev det lunch och efter det hade vi naturkunskap. Det gick inte så himla bra... jag och Sofia fick inte så himla mycket gjort på lektionen eftersom vi mest gjorde annat så blir att plugga hemma. Sen på rasten så gick vi till Ica och Sofia bjöd mig på en glass eftersom det var min födelsedag, tack så mycket snälla Sofia! Sen så satt vi ute i det fina vädret ett tag men jag vart blött eftersom Ville sprutade vatten på mig med sin vattenpistol, han var verkligen elak mot mig. Men dagen har varit toppen också den kommer fortsätta så till det blir sängen.

Min nya digitalkamera♥


Digitalkamera

När jag precis hade gått upp ur sängen i morse kom Monica och pappa in i rummet. De sjöng för mig och jag fick paket. Jag fick min efter längtade kamera som jag hade önskat mig. Nu slipper jag låna pappas kamera i smyg..och så kan jag ta hur mycket bilder jag vill. Jag kommer bli bättre på att lägga upp bilder här på bloggen också har jag bestämt nu när jag har en så fin kamera. Har provat den nu och älskar den redan. Gick ut en snabbis i trädgården för att ta lite foton. Men gjorde också en video när min brorsa lagar mat... vart as rolig men har tyvärr inte tillåtelse att lägga upp den.



Imorgon är det en speciell dag för det är min födelsedag!

Idag hade jag sovmorgon och skulle träffa Sofia vid gymmet klockan 9. Det är verkligen en härlig känsla att börja dagen med att man har tränat. Man känner sig mycket piggare och att man har gjort något duktigt. Detta är verkligen en slapp dag eftersom jag inte behöver åka till skolan, var faktiskt hemma redan vid 11. Men jag har fortfarande mycket att plugga så jag spenderar min dag hemma framför massa böcker, får se hur länge jag orkar. Men ska ta och laga lite lunch till mig nu...får se vad jag hittar på. puss♥

Dagens outfit

With Or Without You

Lyssna och njut


Har precis fixat en kopp med te till mig och ska snart sova. Är riktigt trött, kan det vara pågrund av det jobbiga nationella provet i engelska som vi har haft idag?
Jag är faktiskt nöjd över hur det gick på nationella provet. Det gick bättre än vad jag hade trott men det var faktiskt svårt och ganska tråkiga saker man skulle läsa om. Sen efter det iallafall så drog vi till Ica och köpte varsin glass. Jag tog magnum gold som innehåller havssalt men var faktiskt god, smakade absolut inte salt. Den smakade nästan som godis och med mycket kola smak. Sen hade vi kök då vi gick igenom lite som kommer på provet nästa vecka och sen fick vi också fika, mums. När jag kom hem hann jag bara vara hemma ungefär en timme innan jag åka in till stan igen med mamma. Vi leta presenter till mig och jag hittade två riktigt fina saker, visar när jag fått paketen såklart.

Magnum Gold!?


Nu ska jag sova

Idag började skolan som vanligt vid 8 och slutade vid 3. Vi hade först servering då vi gjorde ett praktiskt prov. Vi skulle duka upp ett bord efter vad det stod på en pappers lapp. Det gick riktigt bra, inga fel alls. Resten av lektionen var ganska slapp så jag hann arbeta med min hotell uppgift. Efter lunchen hade vi hotell då vi redovisade inför klassen. Jag redovisade om olika hotell som man kan bo på i Norrköping men själva uppgiften var att skriva om olika boenden och sevärdheter som finns i Norrköping. Var en ganska rolig uppgift enligt mig. Sen när jag kom hem så har jag inte gjort så mycket, sett Sex And The City bl.a.
Men känner att jag borde gå och lägga mig nu. Imorgon så har vi nationella prov i engelska. Det kommer inte gå något vidare, vet det redan nu men hoppas såklart på det bästa...

Sov gott!♥

Presenter

Igår hade vi som sagt lite gäster hemma och de firade mig och brorsan. Fast jag inte har fyllt år än så fick jag ändå presenter. Vi hade det trevligt och jag fick äntligen träffa syrran igen, känns som evigheter sen vi träffades. Har bestämt mig att jag måste åka till Linköping snart och besöka henne. Så jag får ta en dag i Linköping någon gång snart och såklart kolla in hur hon bor nu.
Gästerna gick hem framåt kvällen igår men jag satt fortfarande upp eftersom jag jobbade med en hotell uppgift som var tvungen att bli klar tills idag så blev att sova ganska sent. Men ska visa vad jag fick för fina saker iallafall.


Jag fick pengar och ett paket som jag inte fick öppna förens min födelsedag. Undrar vad det kan vara i det...? Jag får vänta och se på torsdag.


Syrran hade köpt en jätte gullig topp utan band som var prickig och en ring som föreställer ett hjärta till mig.

Farmor gav mig en bok med 100 stycken olika recept på pasta rätter och sen en resa till Malta!
Tack så mycket för presenterna


Grattis brorsan!

Pappa väckte mig imorse för att gå upp och sjunga för brorsan. Idag fyller han 20 år och det blir firande hemma idag. Har precis ätit frukost och kollat på Talang och nu tänkte jag plugga lite, ligger lite efter. Så istället för att gå på marknaden här så stannar jag nog hemma. Har dessutom inte någon att gå med så bäst att stanna hemma och vara lite duktig istället. Vid 4 kommer det folk hem till oss och då ska vi grilla. Äta grillat två dagar i rad, kan det bli bättre?
Ska dra och plugga lite nu så jag inte bara sitter framför datorn hela tiden istället...puss♥


Grattis på födelsedagen!


Valborg 2010

Igår som alla vet så var det ju valborg, tycker egentligen det inte är någon speciell dag men alltid roligt att hitta på något så dagen spenderades med Iza. Träffade henne när jag hade slutat skolan och då åt vi först lunch på stan sen kollade vi i lite affärer. Sen bestämde vi oss för att åka till Hageby Centrum eftersom vi inte varit där sen de gjorde om. Ett mysigt ställe men tycker fortfarande att de saknar sko affärer. Sen väntade vi på bussen hem till mig där vi åt tacos och hade skoj. Vi gick också ner till brunnen ett tag och kollade på brasan men den var inte alls värd att kolla på så vi gick där ifrån direkt nästan. Sen kom Izas pappa och hämtade oss så åkte vi hem till Iza eftersom hon var tvungen att ge hästen mat. Då blev det lite Sex And The City på kvällen och mycket snack. Jag kommer inte ihåg när vi somnade men sent var det iallafall, en minnesvärd dag♥

Några bilder från valborg, blev ganska många bilder tagna men tyvärr blev ju inte alla så bra.


Iza är i full gång och rotar igenom min garderob, undra om hon hittar något roligt?


Dagens outfit

Jag uppdaterar om idag först sen så kommer ett till inlägg från valborg. Hade inte tid att blogga igår och idag har jag varit iväg hela dagen så jag ber om ursäkt för dålig uppdatering.
Idag vakande jag iallafall upp hos Iza ganska tidigt faktiskt, kunde inte sova så bra. Så nu är jag riktigt trött eftersom vi gick och lade oss så sent. Vi kollade bland annat på Sex And The City och Iza hade aldrig sett tv serien förut så tyckte det var lite roligt, hon tycke den var as bra. Kom hem vid 3 tiden idag ungefär och då var det bara fixa i ordning sig och ge sig av igen. Åkte till mina kusiner och firade dem. Jag åt grillat för första gången i år och desserten var as god. Så har min dag sett ut ungefär och nu sitter jag i sängen och det känns som jag skulle kunna somna vilken minut som helst...blir nog att sova snart. ♥

RSS 2.0