Gott nytt år!

Det är ingen vanlig dag idag för det är nyårsafton! Jag har precis duschat och sitter nu med en ansiktsmask i ansiktet. Jag har också fixat mina naglar men de fick ingen häftig färg idag, kör på lite diskret istället. :)

Igår så var jag på stan med Amanda, jätte roligt. Jag hittade också lite saker på stan, bland annat en klänning som jag tror jag ska ha idag. Framåt fem tiden så drar jag hemifrån mot Svärtinge. Jag tror och hoppas det blir en galet kul kväll. Hoppas ni får det roligt också och glöm inte att se upp för alla smällare :D

(Kommer inte kunna blogga mer idag tror jag och jag kommer inte hem ikvälll)


Litchi


                                                                                     Min favoritfrukt, äter den just nu :D

Är det sant?

Har precis duschat och ska fixa i ordning lite saker nu. Jag ska också försöka börja med ett skolarbete, men det går som vanligt dåligt. Igår så var det en rolig dag iallafall, var på stan med Maria, Sofia och Amanda. Vi gick runt nästan hela dagen på stan och jag var den ända som inte shoppade något, ovanligt? absolut! Jag var helt enkelt inte på humör för shopping efter i söndags men det var jätte roligt att träffa tjejerna igen.

Planerar också inför nyårsafton, just nu är det en hemlighet (bara för skojs skull) men jag tror det kommer bli roligt! :) Idag händer inte så mycket, en slapp dag helt enkelt. Ha det bra!


Haha, var med dem här på stan! :)


Dagarna går så fort

Hej på er!

Jag sa precis hejdå till min kompis som jag har varit med, nu ska jag mysa lite framför en till film. Vi har varit ute och så har vi sett på film. Igår hann jag inte blogga något för jag kom hem så himla sent, jag var nästan borta hela dagen igår! Vi åkte hemifrån vid halv tio och så kom vi hem halv tio på kvällen.

Det var iallafall roligt på stan, hittade massa fina saker. Det var heller inte så mycket folk på stan som jag trodde det skulle vara, vart var alla? Var iallafall på stan i centrum först sen så åkte vi ut till Maxi. Vid fyra skulle vi vara hos min farmor så vi åkte dit, där vi åt mat och "firade" jul. Jag fick en biobiljett och ett presentkort på Ginatricot av mina kusiner, tack så mycket! Imorgon så blir det stan med några tjejer ifrån klassen.


Detta hittade jag på rean! Tänker dock inte vissa hur kläderna ser ut i bloggen eftersom ni säkert kommer se dem på mig (om ni vill att jag ska visa dem så får ni kommentera det i bloggen). :)


Godnatt

Sitter i sängen och har precis borstat tänderna. Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig.

Idag så har det inte hänt så mycket, jag har mest tvättat och tagit det lugnt. Imorgon ska man vakna tidigt för ska på mellandags rean och vi ska tydligen vara där precis när de öppnar. Det kommer säkert vara galet mycket folk, så jag hoppas ingen svimmar i affärerna som hände förra året. Sen efter det ska jag upp till min farmor där vi ska fira jul igen men denna gång blir det vanlig mat. :)

Nu ska jag sova, kram.


Vill tillbaka till värmen, tycker inte om kylan! Jag vill vara brun igen och åka tillbaka till Italien.


Julafton

Om ni inte visste det så var det ju julafton igår! Haha, jag tror inte att ni gick miste om det och jag hoppas ni hade varit snälla nog så tomten besökte er med. Tomten kom en snabbis till oss och gick snabbt där ifrån så inte min lilla kusin skulle märka vem tomten var, men när tomten hade gått så hade hon ändå aningar om att morfar var tomten. Det var inte klokt så mycket julklappar alla hade köpt...

Julaftonen började iallafall med en jul frukost sen så fixade man sig sen drog man vidare till mormor och morfar. Direkt när vi kom dit så började vi käka julbord (mitt andra) och gud så mätt man blir av all mat då! Efter maten så fick vi också tomtegröt så jag rullade nästan hem på kvällen. Sen kom iallafall tomten. :)

Jag är jätte nöjd med alla julklappar som jag har fått! Tack så mycket! Jag har fått bland annat en väska, en vinterjacka, kläder och massa andra saker. Det som är mysigt med julen är att alla samlas och njuter av sällskapet! Det har gått så himla fort och nu känns det som julen är över.




Jul outfit

Nu har gästerna precis gått hem, jag sitter i mitt rum i min nya vinterjacka som jag bland annat har fått idag. Jag orkar inte blogga just nu om hur fantastiskt bra kvällen har varit, så det gör jag imorgon istället. Jag har iallafall fått jätte fina saker, tack så mycket alla!

Dagens jul outfit:


Julstämning

Just nu känner jag en julkänsla genom hela kroppen, det snöar ute och det spelas julmusik ur högtalarna. Jag har ätit en god fruskot och håller nu på att fixar i ordning mig lite inför kvällen. Har precis fixat färdigt mina naglar, de blev röd prickiga med lite glitter i som passar perfekt till julen.

Gästerna kommer hit vid klockan 4 och då blir det glögg. Sen ska vi käka julbord (mums) och framåt kvällen kommer säkert tomten också, hehe. Dock så brukar inte vi ha en utklädd tomte det har vi bara på julafton för min kusin tror fortfarande på tomten. :)
Nu ska jag hjälpa till här hemma och städa mitt rum, uppdaterar sent ikväll när gästerna har gått också. Kram!


Resultatet


Kom precis hem från mamsen

Jepp, kom precis hem från min mamma. Där träffade jag några släktingar och hade det mysigt och så klädde vi julgranen. Det är alltid trevligt med såna här tillfällen, bättre än att bara sitta framför datorn.

Idag så åkte jag in till stan och möte min bror. Vi hittade lite julklappar så nu äntligen är vi färdiga med alla julklappar. När vi kom hem var det bara att slå in dem och sen dra till mamma. Jag har inte hunnit äta något så jag måste göra det nu, får bli någon bra film till det. Något bra förslag?


Brorsan med vår kanin, Wille :)


Inhandla de sista julklapparna

Hej på er! Idag är det den 22:e vilket betyder att imorgon så firar jag jul hemma, vilket ska bli riktigt roligt. På julafton så firar jag hemma hos min mormor och morfar. Snart ska jag åka in till stan och träffa min brorsa, vi ska köpa de sista julklapparna så vi är färdiga med det! Annars så händer det inte så mycket idag, slå in lite julklappar och ta det lugnt.

Imorse när jag åt frukost så kollade jag på en film som hete Knight And Day. Den var faktiskt riktigt bra så om ni inte har sett den så måste ni göra det. Det är en action/komedi film. :)
När man kollar ut genom fönstret här hemma så ser man knappt något eftersom det har snöat så himla mycket. Det är snö nästan över hela fönstret, inte klokt ju! :D


Bingo, tårta och massa andra saker

Jag har precis kommit hem från ett kalas. Monicas syster fyllde 60 år idag och det firade vi så klart stort! Det har varit väldigt trevligt och vi har också ätit mycket god mat. Tänk att tiden går så fort, snart är det jul igen!

Dagen började med skolavslutning då flera elever framförde olika saker, det var spännande. Jag och en kompis kom dock för sent eftersom vår buss var 20 minuter sen. Ni kan ju gissa att det inte alls var skönt att vänta ute när det nästan var minus 20 grader (som det är nu). Men vi hittade iallafall och efter det så drog jag och några kompisar till stan och fika. Vi planerade lite vad som ska hända på nyår och sen gick jag lite på stan medan jag väntade på att min syrra skulle komma och hämta mig. Vi åkte direkt hem och började göra tårtorna som var till kalaset. De vart riktigt snygga tycker jag, det gjorde vi bra syrran :)

Nu ska jag bara ta det lugnt sen blir det sängen, hejsvejs!


Snygga eller hur?
:)


Dagens outfit


Tror du på spöken!?


Detta fotografi står hemma hos min farmor på sin byrå. Det är hennes mormor på bilden och på andra sidan av byrån så står ett fotografi på hennes morfar. Fotona har precis likadana ramar bara att det är olika foton i dem men detta foto på hennes mormor flyttar på sig. Om ramen står takt fram från börjar kan den ha vänt sig ett halvt varv på ungefär två veckor.

Min farmor har provat att byta plats på hennes mormor och morfar men mormor flyttar sig ändå, ska man tro på detta? Jag tror inte på spöken eller något sånt men det låter ju lite skumt. Jag tror heller inte att farmor skulle ljuga om det, vad tror du? Tror du detta kan hända?


En tand borta, 3 stycken kvar bara...!

När jag gick till tandläkaren idag så trodde jag bara att de skulle meddela mig om tandställningen som jag kommer få och bara prata med mig, så jag vart rätt så chokad när de sa att de skulle dra ut en tand. De tog inte alls bort tanden på det sättet jag hade tänkt mig men den lossna till slut, det gjorde inte så ont. Det konstigaste var nog bedövningen, det kändes som någon hade slagit mig med en boxningshandske och jag hade värsta svullnaden.

När bedövningen sedan släppte efter cirka 2 timmar så gjorde det riktigt ont, innan hade det gjort lite små ont bara. Det västa var nog att det gjort så ont när bedövningen släppte men också att det inte slutade blöda någon gång. Nu har det gjort det men det känns jätte konstigt i munnen men jag har fått i mig lite nyponsoppa iallafall.

Nästa gången jag ska till tandläkaren så ska de dra ut två tänder, fattar inte riktigt hur jag ska klara av det men det blir nog bra haha. Nu ska jag snart se på Ung & Bortskämd. :)


Nellie

Vad säger man? Godeftermiddag eller godmorgon?
Jag ska snart börja fixa mig för ska snart bege mig ut i det hemska vädret till tandläkaren. Det börjar bli många besök dit så det kanske snart är dags att flytta sängen dit, eftersom jag kan ju lika gärna bo där om jag ska dit så ofta haha. Efter tandläkaren så ska jag åka till Toppen med min mormor och morfar för de skulle hämta en gran där bland annat, tänk att det bara är 4 dagar kvar till julafton!

Igår var jag som sagt hundvakt på kvällen åt en liten vovve som hete Nellie. Jag tog hand om henne i cirka 3 timmar medan hennes ägare var på konsert. Det var första gången jag var hundvakt så det var lite spännande, men det gick bra! :)



Hundvakt

Har precis duschat och gjort i ordning mig. Snart ska vi ta upp granen och börja pynta den, tidigt? Kanske lite men det är alltid roligare om man är två. Sen vid ungefär 3 så kommer det en hund hit, då ska jag vara hundvakt medan min farmor går på en julkonsert. :)

Igår så bestämde jag mig för att åka in till stan, för det finns inget roligt att göra hemma om man inte har en dator som funderar. Så jag drog in till min farmor och vi festade till det med revbensspjäll (mums) och såg på Grinchen. Sen så sov jag över här, så det blir att åka hem ikväll när man har varit hundvakt. Nu ska jag gå och pynta granen, kram!


Igår drack jag "Tumba Special" till maten, har ni smakat den läsken? Den var visst väldigt populär förr i tiden, den var faktiskt väldigt god. Den smakar åt Fanta hållet men den har en helt egen smak.

Skolkatalogen

Idag så fick jag hem skolkatalogen, på bilderna ser ni hur den ser ut. Jag blir aldrig bra på fotot i skolkatalogen och i året ser jag lika hemsk ut. Jag ska se till att nästa år ska jag bli bra! Jag har stor städat mitt rum idag så det är jätte fint. Detta blir ett snabbt inlägg för jag måste gå och käka nu, ikväll blir det tacos :)



Inte nu igen!

Igår så gjorde jag ett pepparkakshus. Tänkte skriva om det igår men det var något fel på sidan blogg.se. Som ni ser på bilden nedanför så fuskade jag lite, för vi hade redan köpt ett färdigt pepparkakshus. Jag behövde bara sätta ihop delarna och göra det fint. Vart inte så himla nöjd med resultatet men detta var första gången jag gjorde ett pepparkakshus så ska väl vara nöjd :)

Som ni ser så fick inte huset någon skorsten, den gick sönder hehe. Kändes som jag var i köket hela dagen igår hemma, men det var jag ju också. Idag så är jag ledig för jag har redan gjort alla uppgifter som vi hade i svenskan. Så idag har jag tänkt göra lite engelska och sen ikväll får vi se om jag drar till en kompis. Nu ska jag sätta i gång med min uppgift.

Måste föresten säga att min bärbara dator har gått sönder igen! Det var nästan bara en månad sen jag hade virus på datorn så de var tvungen att installera om den, nu måste jag göra samma sak igen! Jag har verkligen otur med datorer känns det som, så nu har jag ingen egen dator över hela jullovet men det kanske kan vara något positivt med det med också...





Bor under mitt täcke

Hej bloggen!

Jag sitter och diggar lite musik. Just nu så spelas Iris ur mina högtalare med Goo Goo Dolls. Idag så blev det tandläkaren på morgonen, vid klockan 8:20. Kändes lite konstigt att gå till tandläkaren när de inte skulle kolla på mina tänder, vi skulle bara prata. Den 3 Mars så kommer jag äntligen få tandställning men innan dess så ska jag ha tagit ut 4 tänder... usch. Sen drog jag till skolan men det var rätt så onödigt för jag lyssnade bara på när alla andra redovisa (hade redan redovisat) sen så slutade alla som var färdiga med alla uppgifter.

Jag och Jenny drog till stan, både hon och jag hittade saker. Vi tog oss också en fika på Kupolen innan jag drog hem. Jag tog en päronbeskvi och en cola, mums! :)


Mina snygga kompisar! :)


Världens bästa kusin

Detta inlägg hade jag tänkt skriva i söndags men så blev det inte. Nu har jag fixat så jag kan lägga upp filmen som jag spelade in när min duktiga kusin hade dansuppvisning. :)

I denna grupp dansar hon!

Hundtime?

Är det bara jag som tycker att alla skaffar sig en hund nu?

Sitter just nu i sängen och "försöker" att plugga. Jag har två stycken engelska arbeten som egentligen ska vara inlämnade idag men jag tror inte jag hinner färdigt med båda. Idag så hade vi inte någon lektion på förmiddagen så fick en liten sovmorgon. När jag väl kom in till skolan så visade sig att man inte behövde vara kvar på lektionen om man var färdigt med alltid, vilket jag var. Så det blev att ta bussen hem igen, kul!

Jag försökte lägga upp en video från igår men jag lyckades inte, så nu är man sur. Jag har iallafall världens bästa och duktigaste kusin. Hon var jätte duktig på dansuppvisningen, hon är bara för söt! Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande, kram. :)


(smygbild i från söndags)


Bild bomb

Jag kom hem för inte så länge sen. Har besökt farmor som var "kattvakt" åt mina kusiners kattungar. Det var första gången jag träffa dem, så himla söta va dem! De låg bredvid mig i både soffan och sängen. Det var svårt att åka hem, ville bara ta med mig en hem...

Jaja, snart ska jag sova för imorgon ska man upp tidigt. Klockan ringer 08:30, jippi! Nu ska jag drömma om söta katter. :)




Så himla gulliga!


Klipp i från skolan


Jag hade egentligen tänkt lägga upp detta klipp för ett tag sen, men det har inte blivit så. Jag lekte lite med min kamera på mobilen, på rasten tror jag... Så jag filmade bara på två kompisar lite snabbt och sen så när jag skulle titta på det så såg jag att jag hade fått med något mer, haha. Vi är väldigt flitiga i skolan, lägg märke till söta Paulina i bakgrunden :)

Ps. Grattis brorsan, ett halvår är lång tid! (Kommer bli längre)

Senaste dagarna

Det är lördag och jag har precis kommit ut ur duschen. Den här dagen hade jag tänkt spendera med mina engelska läxor men så blir det inte. Jag har inte någon ork till det så jag skjuter upp det som vanligt, istället så ska jag in till stan och hälsa på min kära farmor. Hon har två stycken kattungar hos sig nu så jag måste bara åka dit!

Veckan som har gått har varit rätt så seg faktiskt, har börjat med storkök nu men det var faktiskt rätt så roligt (beroende på vad man får göra). I fredags så skrev jag nationellt prov i matteB, i 4 timmar. Jag var klar innan och det känns som det gick helt okej. Då fick jag sluta vid kvart över 11 istället för kvart över 3, så jag möte upp min bror på stan först. Vi letade efter julklappar till våra nära och kära, hitta faktiskt några julklappar. Bara jag som tycker det är svårt att veta vad man ska köpa till folk i julklapp?

Sen drog min brorsa hem men då möte jag upp pappa och Monica på stan. Jag har önskat mig en vinterjacka i julklapp så det var dags att kolla efter någon. Det var rätt så utplockat (som jag antog) men jag hittade faktiskt en jacka som var superbra, det roliga va i den butiken jag absolut inte trodde jag skulle köpa en vinterjacka i. Sen drog vi vidare och köpte med kinamat på vägen hem, älskar kinamat! Sen igår kväll så kollade jag självklart på idol.

Nu ska jag kolla upp vilken buss jag ska ta in till stan, hoppas ni får en bra lördag! :)


Nytagen bild


Jag ska snart dra till stan tillsammans med min mamma. Vi ska kolla på lite julklappar som jag önskar mig. Det har varit en riktigt skön dag idag, har ju haft studiedag! Men nu måste jag klä på mig för vi ska åka snart, puss.


Dagens outfit


Harry Potter och dödsrelikerna

Kom precis hem från bion, filmen var jätte bra! Nu längtar jag till nästa del kommer upp på bio duken. Haha, mycket popcorn blev det i magen men också på golvet? :P
Rolig kväll med bra kompisar, nu ska jag snart gå och lägga mig. Imorgon har jag ju studiedag, vilket är riktigt skönt. Sov gott!


Äntligen så är det dags!

Jag har precis duschat och pratat lite med brorsan om vad som händer på julafton, spännande! Nu ska jag försöka plugga ett tag och sen blir det att fixa något att äta innan man drar in till stan igen. Jag är verkligen taggad nu för jag, Amanda, Malin och Sofia ska se Harry Potter och dödsrelikerna ikväll! Jag hoppas verkligen att den är bra nu, för jag har sjukt höga förväntningar.


Myskväll

Jag kom precis hem från min underbara mormor och morfar. Vi spelade lite kort och fikade också. Nu har jag bäddat rent sängen och gjort det lite mysigt med några tända ljus. Nu ska jag sätta på en bra film och bara njuta av att det är helg. :)


Gjorde i ordning mina naglar idag också för de var inte alls fina men nu är de prickiga.
(tycker det är roligt att hålla på med naglarna men snart blir det inte lika roligt längre eftersom jag måste klippa av dem...)


Alla barnen skämt!


Alla barnen kom när mamma ropade utom Peter,
-För han vet inte vad han heter !

Alla barnen sprang upp på stranden utom Kaj,
-För han vart slukad av en haj !

Alla barnen slapp att åka till mentalsjukhuset utom Lina,
-För hon stod bara där och flina !

Alla barnen lekte kannibaler utom Arne,
-För han blev chiliconcarne !

Alla barnen hade vita byxor utom Linda,
-Hon hade ingen binda


Jag vet...


Hallå bloggen! Skulle som sagt uppdatera mer idag, har det blivit av? Nej. Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det att käka lite god mat och sen drar man ut ett tag. Jag ska dock försöka blogga när jag kommer hem istället för jag har sån huvudvärk nu så jag orkar nästan inte göra någonting. Ha det bra så länge!


Gårdagens outfit


Håll utsikt!

Har inte kunnat uppdatera för jag har gjort massa andra saker hela tiden istället för att sitta framför datorn. Imorgon (idag blir det ju) ska jag ta tag i bloggen tänkte jag, håll utsikt!

Redovisning!


Jag och Maria har precis haft redovisning på svenskan, det gick jätte bra! :)


Onsdag - skoldag

Dagen började med att pappa knackar på och säger att jag ska klä mig ordentligt idag för det var -22 grader ute. Det gjorde det inte direkt lättare att gå upp från sängen, men med lite springande så hann jag till bussen. Det var inte alls skönt att vänta på bussen men som tur var den inte försenad som bussarna brukar vara. I skolan hade vi svenska B där vi håller på med ett grupparbete. Jag och Maria sprang runt lite i skolan och fråga ungdomar om saker och filmade också vår mentor, faktiskt roligt arbete.

Efter skolan så gick Sofia, Malin, Maria, Amanda och jag till espresso house, för vi hade bestämt att vi skulle plugga ett tag där. Jag tog mig en caffe latte men vi stannade inte så länge där, blev en liten stund på stan innan bussen gick. Jag hittade en fin ring som jag är nöjd med (bilden nedan), älskar stora ringar. Jag har precis sett färdigt på filmen "Kommissarie Späck", faktiskt bättre än vad jag trodde den skulle vara. Imorgon blir det att baka tårta med syrran men just nu ska jag sova! :)


RSS 2.0