Blir du sugen på mat?


Denna goda lunch hade min farmor lagat till mig när jag var hos henne i fredags! :)


Vad ska jag säga

Jag förstår inte. Enligt mig så betyder allas liv lika mycket, så varför får vissa mera uppmärksamhet än andra? Vi alla är människor och speciella på vårt sätt. Om en politiker skulle omkomma så skulle det stå flera artiklar om den, flera om vad det var för person och att man kommer sakna den.
Men vad händer då när en annan vanlig människa som alla är omkommer? Jo, det blir ingen artikel för ingen vet vem det är och som att personen inte kommer saknas lika mycket. Den personen var lika speciell som politiken som omkom, så varför står det inget om den??

Kvällens outfit


Linne - Ginatricot
Kjol - H&M
Leggins - H&M
Väska - Nelly


Kvällen är ung . . .


Igår så fixade jag mina naglar, blev rätt så nöjd så får se hur lång tid det tar innan de förstörs nu.

Jag är sjukt taggad på kvällen! Min underbara vän är hemma i Sverige igen så ska bli galet kul att träffa henne! Hon kommer om ett tag tillsammans med en kompis hem till mig, sen ska vi dra in till norrköping. Där ska vi möta lite vänner och bland annat tre killar som kommer från Italien som har praktik här. Känner på mig att det kommer bli en galet bra kväll!


Youtube.com


Satt och kollade runt på youtube på roliga klipp och så kom jag plötsligt in på dansklipp istället, detta var en av dem. Tjejerna som dansar är bara 7 år gamla! De är sjukt duktiga, dock kan jag tycka att deras dans steg är allt för vuxna för dem och att de har helt fel kläder på sig.

Ni som kollar in på min blogg varje dag är helt otroliga, fast jag har blivit sämre på att uppdatera nu. Fått mera att göra så då hinner man inte sitta vid datorn och blogga men ska ändå försöka ta tid för det är kul.
Helgen har gått sjukt fort, men har varit galet bra... längtar redan tills nästa helg! :)


RSS 2.0