Jordgubbar!

Titta vad jag fick med mig från stan! Haha Iza köpte jordgubbar till mig, mums! Känns nästan som sommar igen förutom att det regnar ute haha. Imorse vad planen att käka i min förra skolans restaurang men på morgonen ringer chefen och säger att det är en som är sjuk och undrar om jag kan jobba lunch.. men som tur var hon jätte snäll och sa åt mig att ha lite roligt istället haha! Ibland har man tur, så tog min pärla till norrköping och träffade några underbara vänner från min förra klass. Vi käkade tre rätters till lunch, dock så var det min frukost... riktigt lyxigt! 
 
Sen mötte jag upp Iza på stan, kom dock bara hem med en ny mascara och några inpackningar haha, och jordgubbar såklart! Får se vad som händer ikväll, kanske blir en utgång!

Dagens problem varning

Ikväll är man ledig så passar på att fira det med en utgång med bästa Iza. Har jämt svårt att välja vad man ska ha på sig, första klänningen som jag provar får det nog bli...för den är så tight så kan knappt få av den haha. Det kanske är meningen att jag ska ha den då? Aja, kommer bli galet skoj. Blir att åka till henne om ett tag och så sover jag där ikväll också!

Släktträff i Motala

Förra lördagen var jag som sagt i Motala och träffa några släktingar, tog en promenad till Vättern...jätte fint var det där! Jätte mysig sandstrand så man blev lite sugen på att bada fast det var kallt ute. 
Ikväll ska jag jobba igen, jag går in på min tionde dag i raken att jobba men hoppas på att få vara ledig nu på fredag och lördag. Systembolaget kommer och ska ha fest på lördag hos oss, alla ska jobba men jag ska vara ledig egentligen och hoppas att det förblir på det visset. Vad har hänt mer då? Jo, jag har haft riktigt otur med min bil. Nu står den stilla stående igen för batteriet är slut, pappa var inne och skulle hämtat det i stan igår men självklart hade det inte kommit så han ska tillbaka idag. Jag har tur att jag har en sån duktig pappa med bilar, annars vet jag inte vad jag skulle göra haha. Förhoppningsviss är det sista grejen nu på ett tag! 

Söndags feber?

Så här ser min pärla ut, förstår mig inte riktigt på mig bilen ännu men gillar den starkt. Dock så blir man väldigt lat nu när man har bilen haha.
 
Jag var senast ledig i måndags, nu måste jag vänta tills på fredag för då ska jag vara ledig...jobba 10 dagar på raken kanske inte är det bästa direkt. Men idag så var det riktigt lugnt och skönt på jobbet. Dessutom har jag varit ledig under kvällen så det känns nästan som man har varit ledig ändå. Nu när man ska gå och sova har man lite jobbfeber, kallas det så? Lite konstigt eftersom jag har jobbat hela helgen med haha. Hann iallafall åka till Motala på släktträff i lördags innan jag började jobbet, det var trevligt. Ska försöka hinna med lite mer saker än bara jobb i veckan, får se om jag lyckas!
 
Vet ni vad jag blev riktigt sugen på att göra? Det skulle vara riktigt roligt att studera i något annat land. Känner att jag vill läsa upp min engelska och det är ju väldigt bra om man just gör det i ett engelsktalande land. Får se, vem vet det kanske inträffar någon gång. 

Några timmar ledig

Ska vila lite innan jag börjar jobbet igen. Ikväll är det ett gäng på 140 som är på besök både idag och imorgon. Så blir säkert att jobba över ikväll, men har bilen med mig så de är skönt! :)



Babblar på om ingenting...

Vart har dagen tagit vägen? Jag vaknade först runt klockan nio och kände att jag var riktigt pigg. Men kände att jag kunde passa på att mysa kvar i sängen lite till eftersom jag börjar inte jobbet förrens klockan sex ikväll. När minuterna vandrade på så blev jag allt tröttare och ville inte alls gå upp ur sängen. När klockan var lite över 12 så försökte jag traska upp från sängen, men det slutade med att jag hamnade framför datorn istället. Efter omkring 45 minuter senare stod jag i en varm dusch. När jag väl skulle börja göra frukost till mig så var klockan nästan halv två, vart tog tiden vägen? Nu är klockan snart tre och för mig känns det som den är tio på morgonen, skum dag. 
 
Är det tisdag idag? eller vänta är det måndag? Nej det är väl tisdag ändå, man tappar dagarna helt när man väl är ledig. Nu går jag in på en arbetesvecka, är ledig på lördag denna vecka. Då ska man åka till Motala på släktträff, undra hur det blir. Aja, nu lyssnar jag på musik och ska väl försöka göra lite ordning i mitt rum och kanske fixa till mig så man ser ut som en vettig person. Sen är det säkert dags att dra till jobbet, hoppas dock att man hinner träffa en vän innan. Jobbar iallafall lyxpasset på jobbet idag, bara 18-22... vilket typ aldrig inträffar så är glad för de! Känner att jag vill ut och köra med bilen, han fick en riktigt åktur igår iallafall. 
 
Får som sagt bli en gammal bild igen, klassfotot. Saknar verkligen klassen väldigt mycket!

Vad har hänt med sidan?

Har märkt att de har gjort om hela sidan, just nu vet jag inte om det är bra eller inte... hmmm men det lär man sig väl antar jag! Dock ett problem som jag har stött på är att jag inte kan ladda upp bilder från mobilen till sidan. Om jag inte kommer på hur man gör så blir det inte mycket mer bloggande för min del kan man säga! För visst är det bilderna som gör själva bloggen? Hur skulle det annars se ut? Om någon har haft samma problem som mig och hittat lösningen så får ni gärna kontakta mig. 
 
Istället fick det bli en gammal bild som jag redan har lagt upp en gång tidigare, nämligen mitt sluttest av teorin som jag gjorde på körskolan strax innan jag gjorde teoriprovet. Det var ett tag sen nu, men det känns nästan som att det var igår. Varför jag lägger upp bilden är mycket pågrund av att mitt liv just nu kretsar runt min första bil som jag köpte förra veckan. Jag fick åka cirka 30 mil, men det var det helt klart värt! Jag är super nöjd, fast jag inte har kunnat köra den på ett tag för en sak gick sönder... så har pappa lagat den nu och nu kan jag helt enkelt inte låta bli bilen! Idag fick den ta en trip in till Norrköping, för skulle möta Amanda och hämta ut våra bärbara datorer som vi fick utav skolan när vi tog studenten och så passa vi också på att ta en fika...mys! Datorn fungerar utmärkt med. Så det blir att pyssla lite med den nu, sen fixa lite käka...sen får det nog bli en till biltur! haha. Men det gäller ju att passa på nu när jag är ledig, sen så ska jag se xfactor ikväll med. 

RSS 2.0