Söndag- ledig

Blev en lång och skön sovmorgon imorse sen blev det att åka till min farmor. Var för länge sen vi sågs så vi hade mycket skojit att snacka om och så käkade vi riktigt god mat. Nu blir det solsidan och enbart ha en myskväll. Ha en bra söndagkväll!

Bröllops dag

Blev ett kort pass på jobbet eftersom det var så lite bokat på kvällen så fick man ledigt. Så passa på att besöka mormor och morfar som firar att de har varit gifta i 48 år idag. Köpte en chokladask till dem sen så fikade vi och hade det mysigt. Det är häftigt att de har varit gifta så längre med varanda, det är riktig kärlek!
 

Spana in skillnaden!

Dragit ut fyra tänder och haft tandställning i typ 2 år så blev resultatet så här, nöjd tjej!

Nya skor!

(Sååååå mycket snyggare i verkligheten, dumma mobil).
 
Dagen blev inte alls som man hade förväntat sig, men den blev ändå bra! Jag och en arbeteskamrat skulle på en kurs i Linköping som handla om hur man gör olika drinkar på deras nya whisky. Men när vi kommer dit och ingen är där så blir vi fundersama och ringer till dem. Vissade sig att killen som skulle hålla i kursen var magsjuk, han hade meddelat vår chef om detta.... men inte hos. Så där stod vi i Linköping i onödan, men vi gjorde det bästa av de! Tog en fika och tog en runda på stan, kom hem med dessa klackar...älskar dem! Sen så har jag köpt min första julklapp idag, vilket känns bra när man annars jämt är ute i sista sekund haha. Det bara regnar och regnar ute, vilket tråkigt väder vi har i Sverige! Man kanske borde flytta utomlands?

Dags att säga . . .

godnatt. Fast jag inte har gjort så mycket är jag ändå trött, man känner att det tar på krafterna att vara sjuk. Tänkte bara meddela att bilen gick igenom besiktningen utan några problem, så det känns riktigt härligt! Sen blev de att köra runt lite i stan, älskar min bil haha. Men som sagt, nu är det kudden som får bli min bästa vän. Imorgon ringer väckarklockan 06:00, det var evigheter sen jag gick upp så tidigt! Det är bara att kliva upp och sen brumma in till stan, sovgott på er! 

En sjuk tjej . . .


Besiktning!

 
Idag är jag ledig från jobbet, vilket verkligen behövs med förkylningen jag har. Tror dessutom att jag hade feber igår, så i natt har man inte fått mycket sömn pågrund av min rinnande näsan... mysigt! Jag har precis duschat och tänkte unna mig lite extra idag och göra en ansiktesmask. Vid fyra idag så ska jag hämta upp min pappa på jobbet, sen blir de att brumma in med min bil till besiktningen i stan. Jag hoppas att den går igenom utan fel, har redan fått byta flera saker på bilen så det skulle vara konstigt om den inte gick igenom. Senast igår byte jag en lampa på bilen så nu är det fixat iallafall. Sen ikväll blir de bara att försöka bli frisk.
 
För imorgon ska jag upp tidigt, klockan ringer redan klockan sex för har tandläkartid inne i stan 7:10. Gissa vad jag ska göra? Jo jde ska ta bort min tandställningen som jag har haft i typ 2 år nu. Jag kollade på lite gamla bilder som jag tog på tänderna när jag hade fått tandställningen... och det var riktigt stor skillnad! Så jag tänker lägga upp förre och efter bild så ska ni få se att man inte ska tveka att skaffa tandställning fast det kan vara jobbigt när exempel pizzasalladen fastar men det är det absolut värt de! haha

RSS 2.0