Halloween

Igår så var jag på halloween fest hos Amanda i finspång. Först blev det att ta bussen ifrån sörping sen när man väl var framme i norrköping så träffa man några vänner där så blev det att hoppa på nästa buss till finspång. Haha, vi visste inte riktigt vart vi skulle gå av bussen först trodde vi att vi hade åkt för lång men det hade vi som tur inte. När vi väl var framme så mötte vi Maria som visade oss vägen hem till Amanda, som tog cirka en halvtimme.

Amanda hade gjort det jätte fint, vi käka lite sen blev det att kolla på en skräck film. Jag tror den hete Halloween men den var iallafall helt okej men läskig. Vi spelade också lite spel och mycket skratt blev det, jätte kul var det och hoppas det blir fler gånger! :)

Så här såg min outfit ut igår (som ni vet var jag en fånge)




Höstlov!

Shit vad skönt att det äntligen är höstlov! Det ska bli riktigt skönt med sovmorgnar och slippa skolan ett tag dock så har jag mycket läxor som måste göras. Just nu lyssnar jag på musik men ikväll så drar jag till Amanda, riktigt roligt kommer det bli. Jag ska som sagt klä ut mig till en fånge så kommer lägga upp outfit bilder på min kostym sen, får se om jag gör det idag eller imorgon.

Haha, det var två häxor som kom hit igår och tiggde godis, så söta! Nu ska jag fixa lite, hörs!


Rätt svar


Det var såklart Carola!


Jag har bestämt mig!

Ja, det stämmer. Gick runt lite i stan efter skolan idag med några kompisar och fick med mig en kostym hem som jag ska ha på lördag. Jag ska nämligen vara en fånge men mer än så säger jag inte för ni kommer säkert få se bilder hur min outfit kommer se ut. Jag tänkte först vara en polis men det blev inte så, nu längtar jag tills lördag.

Jobbet kontakta mig förut också och ville att jag skulle jobba på lördag men jag har ju som sagt redan andra planer så fick ringa och tacka nej. Vad har mer hänt idag då? Jag har haft svenska i skolan, ganska slapp lektion var det egentligen sen när jag kom hem så skulle jag göra ett arbete som ska vara inlämnad om bara några dagar. Jag har skrivit färdigt men nu ska jag bara läsa igenom och fixa lite men det ordnar jag imorgon. Nu ska jag dricka te och läsa lite innan jag går och lägger mig, kram :)


(Diggar rött läppstift)


Väldigt ung men väldig häftig

Har ni sett denna video med Will Smith 9-åriga dotter?


Jag orkar inte mer, nu lägger jag mig


Ni väntar på något gott...

Hej bloggen!

Nu var det ett tag sen jag bloggade, men jag har tänkt göra ett video inlägg när jag kommer hem. Vi får se om jag håller mitt löfte, jag ska försöka men jag kan inte lova något.

Nyduschad Erika


Har precis duschat och nu sitter jag i sängen och äter ett äpple från Eksund. Idag så har vi haft servering i skolan och det var bara 4 gäster som kom. Det var rätt så tråkigt men hoppas på mer gäster imorgon, fick iallafall ett bord där det satt en kille. Jag skulle egentligen pluggat när jag kom hem från skolan... men så blev det ju inte. Nu ska jag snart sova och imorgon blir det förhoppningsviss en rolig dag i serveringen, kram.


Gissa kändis!


Ledtråd: Hon är väldigt känd i Sverige bland annat.


Myskväll

Idag har det varit en grå och trist dag så jag har spenderat mycket tid under ett täcke. Idag i skolan så hade jag engelska och matte, gick väl bra antar jag. Har engelska redovisning nästa måndag som jag inte alls ser fram i mot. Sen så slutade jag vid 3 och drog ner på stan för att gå och ta bort larmet på min nya skjorta. När jag kom hem så har jag inte gjort något vettigt egentligen men fick några mattetal lösta iallafall. Nu ska jag snart sova så vi hörs imorgon, kram :)

Beställt mobil!


Denna mobil har jag beställt, får hem den om några veckor.
Längtar!


Så har min helg sett ut...

Istället för att uppdatera bloggen så har jag gjort lite andra saker. Eftersom jag inte haft lagt upp något inlägg angående vad jag har gjort de senaste dagarna så får det här inlägget innehålla allt det. Lite snabb uppdatering med andra ord:

Fredags:
Efter skolan så drog jag ner till stan för att köpa bland annat en vit skjorta som jag behöver när jag ska servera på tisdag, dock så glömde de i kassan ta bort larmet så måste tillbaka på måndag (typiskt). Fick också med mig en jätte gullig blus/skjorta hem, den passar nog till någon fin middag. Sen bestämde jag mig för att hälsa på min farmor för det var ett bra tag sen, vi åkte ut till Eksund och plockade bort lite äpplen och tog en fika utomhus. Det var riktigt mysigt och roligt att åka till Eksund för man har många minnen där ifrån.

Lördags:
Vaknade rätt så sent sen så försökte jag plugga lite men det gick inget vidare men lite fick jag gjort. Det hände inte egentligen så mycket under dagen, tiden gick så himla fort. Sen så drog jag till jobbet vid 6-tiden och slutade vid 11. Jag fick servera lite och hjälpa till men det blev att stå i disken också.

Söndags:
Blev en lång sovmorgon och sen så satt vi upp mina speglar rummet. Kollat på min lön och lite andra viktiga saker har jag fixat idag. Jag övningskörde också första gången idag, gick väldigt bra tycker jag. Det var riktigt roligt också så hoppas vi ska övningsköra snart igen. Sen så har jag inte gjort så mycket idag.


Rätt svar


Det är såklart Megan Fox!


Spindel - tatuering



Ser inte den här tatueringen riktig ut? Jag tycker det ser ut som en riktig spindel, tänk om man skulle ha den tatueringen...då skulle jag bli rädd så fort jag kollade i spegeln. Tatueringen är dock riktigt häftig men inget jag skulle välja själv. Vad tycker du?


Svenska lektion

Godmorgon!

Sitter just nu i vårt klassrum och lyssnar på Always - Erasure. Har just nu rast så börjar vår svenska lektion om en halv timme. Vi håller på med att skriva dikter men jag är inget vidare på det så får se om det går bra. Sen när jag slutar skolan så har jag tänk gå lite på stan för behöver inskaffa lite nya prylar. Sen blir det nog att åka hem för att städa mitt rum eftersom jag vill att pappa ska sätta upp min spegelvägg i helgen men han vill inte komma in i mitt rum förens jag har städat. Sen ikväll så är det ju Idol, det får man ju inte missa. Vi hörs när jag kommer hem!


(Vill ha sommar, inte vinter!)


Sushi provning

Idag i skolan så har jag haft alkoholhantering tills klockan 12. Vi började med att göra klart en uppgift (blev dock inte klar) sen så fick vi besök av två medlemmar ur AA. De berättade om sina liv som alkoholist, var spännande att lyssna på sen så slutade vi så drog jag och några klasskompisar till en sushi restaurang. Vi bestämde tidigare i veckan att vi ville testa på sushi för det ser så himla gott ut men jag tyckte det inte alls var något gott. Inget direkt som jag skulle välja att äta...men det ser så gott ut. Åkte hem med bussen sen och har fram tills nu gjort lite olika saker. Jag är riktigt trött för det känns som jag inte sovit ordentligt på flera dagar så ska lägga mig tidigt idag. Jobbet ringde förut också, så nu ska man jobba lördagskvällen.

Men nu ska jag sticka, kram :)


Gissa kändis!


Nu är det dags att gissa vilken kändis det är på bilden igen! Vem tror ni det är?
Ledtråd: Hon är med i en film som handlar om bilar.


Dagens låt


John Mayer - Who Says


Restaurangköket!

Förra veckan i torsdag så hade vi restaurangen öppen på kvällen och det var min grupp som stod i köket. Malin hade med sig sin kamera så dessa bilder är ifrån henne! Vi hade verkligen as roligt tillsammans i köket...synd att det var sista veckan bara men veckan som kommer så ska vi servera istället och tror det bli lika roligt det med. Kika in på Malins blogg där jag har snott bilderna (hehe), http://yellowtomatoes.blogg.se/

            


North Country

Tänkte försöka blogga lite nu eftersom jag inte har haft lust att blogga på ett tag. När jag köper en ny mobil så kan jag ta nya bra bilder med den varje dag så då kommer bloggen bli uppdaterad mycket oftare och innehålla fler roliga bilder från min vardag. Idag så har det inte hänt så mycket, började som vanligt 8:15 och slutade 11:00. Vi hade bara en svenska lektion idag då vi kollade på en film, North Country. En riktigt bra film om ni inte har sett den så se den vet ja! Nu har jag tänkt att jag ska öppna matteboken och göra några tal innan jag börjar laga mat...vi får se hur det går. Ha det bäst! :)


Gissade ni rätt?


Det rätta svaret var Sarah Jessica Parker :D


Gissa kändis!


Vem tror ni detta är?


Lär mig photoshop!


- Återkommer om jag får fram någon fin bild!

Göra slingor i håret!

Jepp, tror jag har bestämt mig nu. Snart är det höstlov och då har jag tänkt beställa tid hos frissan för klippning, ska också göra ljusa slingor. Känner mig så himla mörk i håret just nu och det är så himla trist så lite ljus färg i håret blir nog toppen bra tror jag!

Har ingen bild på min dator sen jag senast slingade håret lite ljusare men hittade den här coola bilder, dock kommer inte håret bli så här ljust... och ska inte klippa lugg heller.

Jag ser det regnar, jag ser det regnar det var ju tråkigt...

Godmorgon!

Jag har precis duschat och gjort i ordning lite frukost till mig sen har jag satt mig här, vid skrivbordet. Jag behövde denna sovmorgon kände jag och jag börjar ju inte förens klockan 2 och slutar vid 10 ikväll. Så nu ska jag käka min frukost och kolla på några roliga små klipp och efter det så har jag bestämt mig att plugga lite engelska eftersom jag inte pluggat något denna veckan...så skärpning ERIKA!

Hoppas ni har en rolig dag i skolan eller i jobbet, så hörs vi när jag kommer hem :)

Usch, vad trött jag är!

Så jag funderar på att ta en kopp te innan jag går och lägger mig, för man blir alldeles varm och mysig av te i kroppen. Har inte uppdaterat bloggen så mycket de senaste dagarna, pågrund av att jag inte har tagit några nya roliga bilder och så har det inte hänt så mycket. Det senaste jag skrev om var matteprovet som jag gjorde och har inte fått reda på hur det gick än men får säkert reda på det snart, hoppas jag blir godkänd!

Vad har hänt mer..? Jo, min grupp i skolan har haft restaurangkök hela den här veckan nu och imorgon så jobbar vi på kvällen i restaurangen vilket ska bli roligt. Jag hoppas det kommer mycket människor så man får svettas lite i köket, hehe. Har dock skadat mig i köket de senaste dagarna, några skär sår men det får man räkna med. Jag undrar vad jag får göra imorgon i restaurangen...har gjort förrätter två gånger i rad nu, kanske får göra något annat? Det spelar dock ingen roll, blir säkert roligt ändå! Ska hämta mig se nu och sen kanske det blir något avsnitt av någon serie, imorgon har man sovmorgon ska bli så himla skönt :D


(Har som sagt inga nya roliga bilder, så det får bli en till bild på mig i rött läppstift!)


Vill ha just nu!


Sitter i skolan och har engelska

Har just nu engelska sen efter det så blir det lunch sen har jag matteprov! Pluggade typ hela dagen igår så jag hoppas verkligen jag får godkänt på provet...men det är riktigt svårt. Min helg har faktiskt varit bra men det var ändå jobbigt att jobba ändå till klockan tolv på kvällen. I lördags var jag som sagt inne i stan med Amanda och jag köpte ett rött läppstift och uggs. Sen drog vi till espresso house där vi käkade lite och snackade, mys. En riktigt trevlig dag sen på kvällen var det dags och jobba och det gick helt okej. Får se om jag ska jobba mer sen, blir säkert att jobba på jullovet iallafall.

Men nu måste jag fortsätta arbeta för jag håller på med en stor uppgift som jag måste bli färdig med snart, hatar engelska... kram :)

Kolla in de här hemsidorna:

- http://www.designadinblogg.se/category/bloggdesign/blogg-esse/allt-om-lankar/

- http://en.akinator.com/

- http://www.coolstuff.se/category/Skoj

Snark...

Hemma från jobbet, nu ska jag sova!

Ps. Följ min blogg med bloglovin

Idol 2010

Kollade ni också på Idol eller?

Det gjorde jag och måste säga att Daniel är bara för söt och skit vad duktig han är också! De som borde åka hem ikväll enligt mig är Sassa och Madeleine. Tycker dem är riktigt duktiga också men gillar dem andra mer på något sätt men det är svårt...undra vilka som går vidare. Det märker vi snart för Idol drar igång igen klockan 22:25, missa inte det :)

Det gick inget vidare bra med plugget förut måste jag erkänna, fick lite gjort iallafall. Ska försöka hinna med att kolla på några tal innan jag drar till stan imorgon och träffar Amanda, vilket ska bli riktigt roligt! Men nu ska jag slappa vidare, puss.


Hemma

Nu ska jag städa undan lite så man kan sitta vid mitt skrivbord och sen så ska jag plugga som bara den har jag bestämt mig, eftersom jag inte alls har varit duktig i veckan. Trist att få plugga på en fredag när man precis har fått helg men jag antar att livet är så?

Vi hörs nog senare ikväll, för nu stänger jag in mig i mitt rum.


Kände mig lite busig


Saker jag måste göra inom två veckor:


- Läsa färdigt svenska boken

- Läsa färdigt engelska boken

- Plugga till matteprovet, funktioner och ekvationssystem

- Engelska grupparbete, USA

- Svenska uppgift, Äktenskapsfråga

- Alkoholhantering historia MVG

- Alkoholhantering Skadeverkningar G

- Boka möte på en restaurang

- Alkoholhantering skadeverkningar VG


Snacka om att jag inte har lust att plugga...men jag får väl skärpa mig nu i helgen, vi får se hur det går! Sitter just nu i skolan iallafall och har precis haft grupp redovisning. Det gick faktiskt väldigt bra för våran grupp tyckte jag och är nöjd med betyget man fick. Vi slutar snart och då är det helg, jippi :D

RSS 2.0