Lördag


Jag hade natt besök utav Isabelle under lördags natten vilket var väldigt trevligt. Vi hade laddat upp med filmer men de slutade med att vi bara såg två av dem, i slutet av den andra filmen hade vi redan somnat. Det var en härlig och rolig kväll. :)

Midsommar




Hoppas ni hade en bra midsommar! Jag jobbade hela dagen förutom 3 timmar mitt på dagen då jag var ledig så jag hann ut och kolla medan folk dansade sen käkade jag och sov en timme, det var min midsommar haha. :)


Skolavslutning

Jag ligger lite efter med bloggandet, vissa tycker kanske det borde vara tvärt om eftersom jag har sommarlov men det stämmer inte alls. Jag har bara haft 3 stycken lediga dagar under sommaren än så länge och den tiden spenderar jag inte framför datorn. Nu har jag lite tid för jag arbetade bara 5 timmar idag och så har jag inget bättre för mig faktiskt. Det är jätte fint väder idag så det var lite jobbigt att jobba, mest pågrund av att de var så varmt eftersom jag fick jobba på verandan. Mitt liv består just nu av jobb och självklart vänner + min pojkvän.
Denna vecka så jobbar jag 8 dagar på raken, måste säga att de är väldigt jobbigt, speciellt denna vecka då det ska vara fint väder hela veckan men är ju som tur ledig på nästa tisdag iallafall. :)

Vi hade vår skolavslutning för ett bra tag sen känns de som nu men det var inte direkt något märkvärdigt. Vi tog en fika efteråt på Espresso House, de var mysigt. Det finns nog inte så mycket att berätta om den dagen. :)



Fikastund efter skolavslutningen


Skärgården


Jag kom hem för inte så länge sen efter att ha varit hos min farmor ett tag, hälsat på jätte söta katter. Imorgon är det skolavslutning och den är såklart tidigt på morgonen, så det är bara gå upp av väckarklockan. Har varit på stan idag med tillsammans med Amanda, vi hittade varsin klänning som vi ska ha på avslutningen imorgon. På kvällen imorgon så ska jag grilla hemma hos en kompis tillsammans med lite vänner, blir säkert roligt. Nu ska jag slappa lite sen blir det sängen. :)

Videoklippet spelade jag in senast jag var i skärgården.


Videoinlägg


Haha, detta blev en väldig oseriös video men förhoppningsviss så tycker ni den är rolig att kolla på ändå fast jag inte säger något alls vettigt.

Ps. Den är ifrån tisdags.


Städning

Har precis städat färdigt min garderob, nu ska jag bara lägga in all ren tvätt. Jag känner att jag har varit duktig idag och jag vet precis vad jag vill ha till belöning..



Slut resultatet:


Myggor?


Mysig bild va? Jag hittade den på internet på någon blogg, jag har egentligen inte haft något imot myggor men när man ser dem så här samlade på en arm... usch!
Det kanske kommer upp ett videoinlägg senare... vi får se vad jag bestämmer mig att göra, om ni får se det eller inte. Jag ska snart ringa ett samtal sen har jag tänkt städa min garderob, behövs! Lite senare idag ska jag till stan och träffa en kompis, alltid lika trevligt. Jag hade iallafall en väldigt trevlig dag igår måste jag säga. :)
Ha de bra!


Sommarlov?


Hallå hallå, allt bra med er? :)
Tänkte göra ett inlägg och sen sätta på en film, sen så blir det sängen. Idag så har jag bland annat tvättat men också gjort lite ärenden, var bland annat på banken. Det gick bra men sen när jag kom hem insåg jag vad jag hade gjort för fel så det blir att ringa några viktiga samtal imorgon. Var också en sväng hos min mormor och morfar för att kolla hur de mådde och hjälpte till lite. Bilden som ni ser är tagen i torsdags och det är Amanda på bilden. Vi hade en utflykt med vår klass och parallell klassen, åkte runt till olika bondgårdar. Det var faktiskt väldigt intressant, kolla på bland annat strutsar och kalkoner men denna blid var den ända som jag tog under hela resa och det var i början när vi precis hade satt oss i bussen, visst är jag duktig?

Jag har sommarlov denna vecka kan man säga och vi har vår skolavslutning nu på fredag, sen börjar jag mitt sommarjobb på lördag. Det kanske kommer upp ett schema här på bloggen hur jag arbetar, måste förvarna er att det är väldigt mycket! Jag hade iallafall en riktigt mysig dag igår i Ringarum men nu orkar jag inte skriva mer och ni orkar säkert inte läsa mer heller, ha det bra! :)


Nationaldagen


Kom precis hem igen från en trevlig dag tillsammans med Stefan, första gången vi träffades så vi käkade glass bland annat och snackade. Det har varit härligt väder idag med men hoppas det blir sämre imorgon eftersom man vill ju inte jobba när det är skönt väder ute. Imorgon är en tuff dag för mig då jag måste gå upp vid 7 för att åka in och lämna min dator i skolan, sen så ska vi vara där ett tag sen så har jag en körlektion mitt på dagen och efter den så blir det att åka hem för att börja jobba på en bal vid 17-24. Nu blir det att käka sen så ska jag ut och övningsköra, hejsvejs! :)

Gårdagens outfit


Skärgården


Jag hoppas ni njuter lika mycket som jag av denna lång helg? Därför så har jag inte spenderat den med att uppdatera min blogg, har inte ens tänkt på den. Hade iallafall en riktigt härlig dag ute i skärgården i fredags. Jag solade och badade flera gånger faktiskt, det var bara 12 grader i vattnet men jag tycker det var rätt skönt endå. Jag glömde smörja mig på min rygg och just därför så somnar jag på mage i ungefär en timma och ni kan ju tänka er att jag var röd som en kräfta på ryggen. Nu har det gått ner lite men det kliar och gör fortfarande lite ont att ligga på ryggen, kanske inte ser ut som det är så rött på bilden men det var de. Nu ska jag kolla ett avsnitt av True Blood innan jag går och lägger mig. Imorgon är det sista lediga dagen och den spenderar jag tillsammans med en kompis och så ska jag övningsköra. Ha det bra! :)


New style


Bättre bild på hur mitt hår blev, kanske inte så stor skillnad? Jag tycker iallafall det blev en bit kortare, rätt skönt nu till sommaren. Jag har precis ätit kräfor, det är verkligen as gott! Tidigare idag så har jag varit på stan tillsammans med Amanda. Vi tog en fika på Espresso House sen så gick vi lite på stan och köpte jordgubbar och satte oss i en park. Det var riktigt mysigt och roligt. Imorgon så kanske det blir att åka ut på sjön tidigt på morgonen, beroende på om det blåser mycket. Ska iallafall bli skönt och vem vet, jag kanske tar mitt första dopp i år. :)

Jumpsuit

Ligger i min säng just nu och ska snart sova men först ska jag läsa lite i min bok först. Nu har alla lång ledigt men jag har redan sommarlov kan man säga. Idag så klippte jag håret, tog en rätt bra bit för mitt hår var så himla slitet, ska börja klippa det oftare så det inte blir så för brukar jämt dra ut på det. Sen har jag varit hos min mormor och morfar idag för att kolla läget med dem. Nu har dessutom sommaren kommit och det kan ju inte bli bättre när denna helg är min lediga helg och det ska bli fantastiskt väder, kanske ta första doppet? Imorgon blir det att åka in till stan och snacka skit med en kompis, shita roligt. Nu blir det sängen!

Idag hade jag på mig min jumpsuit.


Naglar

Så här ser mina naglar ut just nu :)

RSS 2.0