Livmoderhalscancer

Jag kom precis hem, på köksbordet låg ett brev från landstinget som väntade på mig. Det var angående livmoderhalscancer. Jag har redan tagit de tre spruterna för detta, dock så betalade vi en rejäll summa för detta. Nu är det istället gratis för alla tjejer i min ålder. Skit bra! Jag vill bara tacka för mina spruter som jag tog, och om ni är tveksamna om ni ska ta sprutan så rekommenderar jag att ni gör det! Såklart det gör ont, men det är helt klart värt det...så passa på nu när det har blivit gratis!

Dagen efter skolan har jag tillbringat på Espresso House en stund med mina snygga brudar Maria och Sofia, alltid lika god café latte. Sen har jag varit hos körskolan där jag hade teorikurs samt så satt jag och Malin vid datorerna och plugga lite. Jag blev mycket glad när jag klarade fas B ännu en gång! Imorgon så får det bli en till sväng till körskolan för att plugga ännu mera teori helt enkelt.

Ps. Måste bara sluta inlägget med att istället för att käka matsalens lunch idag så fick vi istället två rätters i skolans egna restaurang, riktigt lyxigt. :)


Lite av varje

När jag gick upp imorse och kollade ut för att se vad de var för väder så ville jag bara gå och lägga mig i sängen igen. Jag gillar verkligen inte snö! Det kan vara kul ibland men nu ska det bli vår tycker jag. Tänker inte göra så mycket idag har jag tänkt mig. Bara slappa och städa här hemma. Känner för dipp med grönsaker ikväll, muma.

Igår var jag hos en kompis, där hade vi samlat ihop ett gäng och hade en härlig filmkväll. Var roligt att träffa alla eftersom det var för länge sen! Jag låg i min nybäddade säng vid 3 tiden, då var man trött. Hade egentligen tänkt att dra till pulsan, men det blev tyvärr inte så. Det hade dock varit roligt för just nu är jag sugen på att dansa. Varför slutade jag med streetdance?
Känner att jag är på lite halv taskigt humör idag, kanske en bra idé att inte vara nära andra människor. Därför ska jag stanna hemma. kram på er!


Utspringet närmar sig. . .


På den estetiska lektionen i veckan så planerade vi hur våra lakan skulle se ut till flaket. Detta är en av dem, de andra har vi inte påbörjat ännu. Jag tror säkert det kommer bli mycket bra!
Jag längtar nu till studentkryssning och student veckan, blir inte lika roligt när den är slut dock. Då måste man veta vad man ska göra med livet, inte det lättaste va?

Trafikskolan

Hello! Sitter och fryser, så blir att hoppa in i en varm dusch snart. Dagen började med en lång sovmorgon, sen var det dags att dra ut i regnet och ta bussen till skolan. Tillbringade tre timmar där, efter det så blev det trafikskolan. Har bokat lite körlektioner nu, den första som jag har är redan imorgon! Fick med reda på att min tidigare trafiklärare har slutat och öppnat en egen trafikskola i Jönköping. Skit roligt för honom, men kommer faktiskt sakna honom!
Nu ska jag köra med en helt ny igen, känns som man börjar om hela tiden. Nu har jag bytt trafiklärare fyra gånger, rätt så jobbigt måste jag säga!
Jaja, nu är jag iallafall igång igen och nu ska jag ha mitt körkort! Hur mycket pengar har ni lagt ner på ert körkort?

Tiden går fort om man har roligt




I fredags hade jag detta snygga gäng hemma hos mig! Vi käkade tacos och hade det allmänt trevligt, sitter aldrig helt fel måste jag påstå. Jag och Maria gjorde glutenfria cupcakes också, haha snygga va? Helgen har gått riktigt fort, det är redan dags för en ny vecka i skolan.

Jag och brorsan såg precis på en skräck film, kanske inte världens bästa val när man ska försöka sova nu? Den var riktigt hemsk och läskig! Men förhoppningsviss så spökar det inte hemma hos mig!

När började allt gå så fort?

Jag kan inte sova. Måste skriva av mig med mina tankar. Jag saknar att vara liten, jag fyller snart hela 19 år...awesome but still not. Jag vill vara liten och bara leka dagarna lång. Inte förstå vad som händer runt omkring en, bara vara i sin egna värld. När man var mindre så tänkte man inte, man bara gjorde det man ville. Man acceptera alla och behandlade alla lika, varför är det inte så länge? Varför snacka skit och gör folk ledsna.
Förut när jag bodde i ett annat område så kunde alla umgås med varandra, alla var nästan jämn gamla också. Om kvällarna var vi ute och lekte olika lekar tillsammans, vilket minne! På min fritid så sprang jag över till min barndomsvän Jenny för att typ leka med barbie dockor, hon bodde mitt imot mig (bara en parkeringsplats imellan). Självklart så skulle man gå runt den men man sprang ändå över den, självklart så smög man så inte ens föräldrar såg en. Det är sjukt att vi fortfarande är vänner än idag, är jag verkligen glad över. Sen när jag flyttade och blev äldre så förändrades, skulle ju dock vara konstigt om det inte gjorde det...
Jaja, inte därför jag inte kan sova haha, men nu har jag skrivit lite av det jag hade på huvudet iallafall... så nu ska man väl försöka sova.

Massa onödig fakta bara för att jag inte kan sova. . .

Ligger i min säng och spelar wordfeud...känner mig inget vidare trött fast klockan är mycket. Vilken tur att man inte behöver åka till skolan, men måste ändå gå upp rätt så tidigt. Kan det vara så att jag blev pigg av kaffet jag drack? men det var ett tag sen och det har aldrig påverkat mig tidigare. Eller så kanske det är tandställningen som spänner rätt så bra just nu, inget vidare men bra när det händer något i munnen! Var ju hos tandläkaren imorse, det roliga var att jag hade tiden hos dem 08:50 men jag kom dit vid 08:35 pågrund av min buss. Jag blev instäppt direkt (vilket aldrig händer) och var klar innan 08:50, haha. Fick lite nya trådar, nästa gång jag ska dit är i slutet av feburari då jag kommer få lite andra saker insatt.

Måste bara säga att det är riktigt skönt att de vuxna i huset är bortresta, såklart jag saknar dem men det är skönt att få göra som man vill och ta hand om huset, oj kom precis på att jag har glömt mata fiskarna! Det ända som pappa bad mig om och jag har redan glömt bort de...pinsamt, blir att göra det direkt nu! Stackars fiskar! Haha, ni kan förstå att mina fiskar som jag hade bara levde knappt ett halv år i mitt rum... mitt intresse för dem försvann snabbt. Egentligen skaffade jag mig bara fiskar för jag ville ha ett husdjur, eftersom vi inte kan ha pälsdjur så fick det bli fiskar. Nej, du ska jag springa ner och mata fiskarna, sen får det bli sängen! Blir nog att läsa lite i körkortsboken, det kanske man blir trött av? Godnatt.

Brownie muffins


Tidigare under dagen så gjorde jag brownie muffins, blev så himla sugen på det när jag satt i skolan! Veckan har varit riktigt slapp för oss. Imorgon har vi enbart eget arbete vilket innebär att man inte ens behöver dra till skolan. Maria kommer därför hem till mig så vi kan jobba med vårt projektarbete. Sen lite senare på eftermiddagen så kommer ett härligt tjejgäng hem till mig, då blir det tacos! :)

Snart dags att bege sig ut i trafiken!


När pappa kommer hem ifrån deras promenad så är det dags för oss att övningsköra! Jag har inte kört sen jag kom hem ifrån Italien, så det är nervöst men mycket roligt. Nu när alla i sin klass nästan har körkort så känner man sig lite dålig...så dags att sätta fart! Jag och pappa ska ta en sväng till Norrköping och sen köra där inne, sen hem igen. Blir rätt så långt med andra ord. Förhoppningsviss så går det bra, här kommer jag!


Har du testat detta?


Hej på er! Undrar om ni har testat på blond spray? Det är istället för att färga håret så sprayar man på det fuktiga håret och låter de sitta i, om man vill ha mer effekt ska man använda hårblåsten efter. Min syrra var hemma en sväng igår och visade att hon hade testat denna produkt. Man såg verkligen skillnaden i håret! Nu när det är så mörkt ute så blir håret mycket mörkare med. Jag har tänkt färga slingor igen till studenten för att bli extra fin men kanske borde testa på denna produkt nu? Vad tycker ni? :)


Behöver tändstickor till ögonen. . .

Det känns som att jag kommer somna vilken sekund som helt, blir helt klart att lägga sig rätt så tidigt idag. Hoppas det inte blir så att man blir super pigg vid 1 eftersom man har nästan vänt på dygnet. När vi fira min mor så bjöds det på smörgåstårta samt kaffe med fika bröd. Det bjöds också på underhållning med musik och olika lekar. :)




Party to the night ends


Har inte kunnat blogga eftersom jag inte har haft tillgång till en dator. Går kvällen var rolig, var dock synd att det inte var så mycket folk ute. Vi hade iallafall roligt och kom hem till min vän Iza vid halv fem tiden. Ska bli skönt att sova ikväll kan jag lova. När jag kom hem var det bara att fixa till sig lite för att sedan dra till mors kalas.

Skaka rumpa för sista helgen


Ikväll så kör vi på lockigt hår, får dock se om de fortfarande är kvar tills utgången senare ikväll. Ikväll så dansar vi ordentligen innan skolan börjar nästa vecka. Dock så blir det att ta det rätt så lugnt ändå eftersom man ska se pigg ut imorgon när man ska fira mor sin. Just nu är det Jessie J som kommer ut från mina högtalare. Hoppas på en lyckad kväll, ni får höra mer imorgon KRAM!

Etna har fått ett utbrott!


Vulkanen Etna som ligger på ön Sicilien har fått ett utbrott läste jag nyss! På bilden ovan, jag har varit där och så har jag varit uppe på Etna. Skönt att man inte är där när detta inträffa men jag tänker på allt folk som bor där. Många levde jätte nära vulkanen och många hade sina gårdar på vulkanen eftersom det ger bra skörd. Jag hoppas iallafall att det inte blir så farligt, flygtrafiken har inte stängs av där nere ännu iallafall.


Vulkanen Etna (bild tagen ifrån aftonbladet)


Cheap Monday - Jeans


Bilden gör det inte rättvisst, det ser bara ut som vanliga tråkiga svarta jeans. De är tunnare och så är dem glansigare än vanliga jeans. Är iallafall väldigt nöjd med mitt köp! Hittade också fina presenter till min mor, hon kommer säkert bli glad!

Drar in till stan ett tag

Hej på er! Det är läskigt hur länge man sover om dagarna nu, hur ska jag orka gå upp vid 7 igen när jag börjar skolan?
Ska snart ta bussen in till stan tillsammans med min brorsa. Vi ska fira vår mamma på lördag så vi tänkte leta efter en fin present till henne. Hon blir säkert glad över vad som helst, får se vad vi hittar för roligt. Ska också försöka hitta ett par jeans till mig. Hur ser din dag ut? :)

Förändringen av headern. . .




Jag började med att måla en skiss hur jag ville att min header skulle se ut i paint, haha visst blev den fin? Sen så hjälpte en kompis mig med resten. Så om jag inte hade fått någon hjälp så skulle det tagit väldigt lång tid, så tack så hemskt mycket! Jag har också ändrat bakgrunden, textstilen och lite andra små saker på bloggen. Nu när det är ett nytt år så kändes det bra med lite förändring.

Vad tycker ni om resultatet?

Mitt nyårslöfte


En nyduschad tjej som tänkte berätta om sitt nyårslöfte!
Jag brukar inte direkt ha något nyårlöfte men detta år har jag det. Mitt nyårslöfte är att jag ska ta körkort! Jag har kämpat med mitt körkort länge nu, men lagt ner det hela tiden. Jag har fått mycket skäll pågrund av detta. Min pappa säger att jag inte borde lägga så mycket ansvar på honom, men jag vill övningsköra mer hemma och pappa är den jag kör med och han har aldrig tid känns det som. Detta är nog en anledning till att det inte har blivit av, men nu är det jag som ska ta tag i det!

Kände för ett par nya naglar


Dagen har jag spenderat inne i stan tillsammans med fyra av mina underbara vänner. Vi tog en fika på Espresso House och snackade massa skit, det var länge sedan! Sen så tog vi en sväng på stan och köpte lite presenter.
Idag har jag ätit en väldigt god middag, eftersom idag så har min far och hans fru varit gifta två år!
Håller just nu på att göra om bloggen... men så fort den blir färdig så ska ni ha tillgång att få läsa den igen.


Gott Nytt År!




2012, gud va konstigt det känns att säga de! Dagen igår började hemma hos mig då jag och Iza först fixade i ordning oss sen så käkade vi riktigt god mat. Jag körde på kjol, prickig tröja och sen tights med glitter på. Sen tog vi bussen till Finspång. Var en fest hemma hos Izas klasskompis, fullt hus var det där. Var roligt tills tolvslaget då det spåra ut. Men hade iallafall en trevlig kväll. Jag och Iza trängdes på en madrass...sov kanske en timma innan vi tog bussen hem vid 8. Man mår som man förtjänar idag... kommer sova gott i natt! Nu kör vi 2012, nya möjligheter och nya misstag!

RSS 2.0