Godnatt

Har precis sett färdigt på spårlöst, en bra serie tycker jag. Nu ska jag snart sova är riktigt trött för höll på att somna flera gånger förut så det blev att hoppa in i duschen istället för att sova.

Idag så har jag haft engelska i skolan sen så slutade vi redan kvart över 11 så jag käkade först i skolan sen tog jag en buss hem. Då gjorde jag inte så mycket förens det var dags att ta en nu buss in mot stan igen för att möta en kompis. Det blev en shopping runda på stan och hittade lite olika saker. Jag har dock inte hunnit ta upp kläderna ur påsarna än för det har jag inte haft tid med. Sen när jag kom hem så var det bara att laga mat till familjen, det blev tonfisksallad.

Jag har gjort några viktiga saker idag med, har ringt tandläkaren och har också beställt klipptid. Så på torsdag efter skolan så ska jag bli av med lite hår, så skönt! Nu orkar jag inte skriva mer för nu blir det sängen, sovgott!


Solsidan

Käkade precis en ost och skinkpaj till middag, mums. Övningskörningen gick förresten bra men såklart gjorde jag några fel. Jag tycker ändå det går rätt så bra och ska snart börja på trafikskolan med (måste bara skriva in mig först) då ska jag ta lite teorikurser och sen min första körlektion. Det är rätt så spännande att lära sig nya saker hela tiden. Nu taggar jag för Solsidan ikväll som börjar klockan 8, missa inte det! Påvägen hem så köpte jag och pappa med oss godis (det hade vi förtjänat) så ikväll ska jag svulla på det. Imorgon är det skola också, känns evigheter sen jag var i skolan sist faktiskt, hehe. Lite synd att jag missade sista dagen i storköket...men sånt man får leva med.

Denna vecka som kommer så måste göra:

- Shoppa runt på stan med snart för gamla presentkort

- Träffa mina underbara vänner

- Ringa tandläkaren

- Försöka få en klipptid



Bättre bilder


Har precis duschat och ska fixa i ordning mig nu, snart ska jag och pappa ut och övningsköra. Jag är jämt lite pirrig innan man ska ut och köra för jag är inte så duktig än. Sen ska nog pappa installera ett program på min dator så jag får öva på lite trafikregler. Ikväll så kanske jag drar en sväng till mormor och morfar också, vi får se. Hej så länge! :)

Städning pågår

Kommer ni ihåg de här? De var ju väldigt populär under en viss tid!

Jag är faktiskt på städ humör idag så det är bäst att städa när man väl är det! Jag har just slängt i 3:e tvätten i maskinen och tänka skriva ett litet inlägg innan jag fortsätter städa vidare i mitt rum. Det är faktiskt rätt så spännande att leta igenom gamla lådor som man inte har kollat i på länge, då kan man nästan hitta vad som helst!

När jag rensade alla kvitton som jag hade förut så hittade jag flera presentkort som snart går ut och trisslotter (jag är tydligen inte duktig på att komma ihåg sånt) så imorgon blir det nog att dra in till stan! Sen när jag rotade i en annan låda så hittade jag denna figur ovanför, visst kallas dem Diddle? Kommer iallafall ihåg när jag köpte en på lågstadiet och var jätte glad över den, den satt alltid i min skolbänk haha.

Ps. kolla in mina naglar på bilden, målade dem igår kväll runt 12 slaget. Kommer kanske en bättre bild på dem, blev rätt så nöjd. :)

Varning, läs inte om du inte vill

Sitter i min säng bredvid en papperskorg, varför? Jag mår riktigt illa men har bestämt mig att jag inte ska kräks mer. Allt började natten till onsdagen, jag hade kommit hem från en trevlig middag med klasskompisar på skolan och började känna mig yr och illamående. Någon timme efter detta så kräktes jag för första gången den natten, men det räckte ju inte med en gång. Den natten kunde jag inte sova något för jag var uppe och kräktes varje halvtimma, jag önskade att det kunde bli morgon någon gång. När det väl hade blivit morgon så hade det inte slutat, jag var så törstig men något vatten fick jag heller inte behålla. Då prövade jag med vätskeersättning, men det kom bara upp också. Jag kunde till slut somna av min trötthet fast jag vaknade upp ibland men somnade lätt om. Hela min onsdag sov jag igenom, hade också feber så jag orkade inte göra något. När jag vaknade i torsdag så kände jag mig svag men ändå på bättrings väg.

Jag kunde käka lite till frukost och sen under dagen så åt jag lite ris och korvsås, det var nog ingen bra idé känner jag nu men var ju tvungen att äta något. Men nu senare på kvällen trodde jag att jag mådde bättre, det kändes som det tills klockan blev 10. Nu mår jag illa hela tiden och känner att jag inte kan sova för mår mer illa när jag ligger ner.

Kände bara för att skriva av mig lite, alla ska ju till skolan imorgon och jag sitter uppe och mår illa istället. Skönt att det är helg nu iallafall men jag har ju bara varit en dag i skolan i veckan så det känns redan som att jag har haft min helg. Idag så skulle jag egentligen varit hos tandläkaren och dragit ut en tand också, lite jobbigt att man missar det faktiskt...

Jag får se om jag får någon sömn alls ikväll, annars så får jag sova under dagen...börjar ju bli van. Jag som nästan aldrig blir sjuk, då menar jag nästan aldrig så blir jag såhär sjuk. Det måste ha varit min brorsa som har smittat mig för han hade magsjuka innan mig, typiskt! Nu orkar jag inte skriva längre, hoppas ni mår bättre än vad jag gör iallafall :)

Helgen

Helgen har varit väldig rolig. Efter skolan i fredags så drog jag och några kompisar hem till Malin i Åby. Där käkade vi tacos och hade det väldigt trevligt. I lördags så var jag först med en kompis sen så mötte jag upp Amanda på stan och vi åkte hem till mig. Vi käkade kina mat och fixade oss lite inför ett party. Så vid 9 tiden blev det att åka in till stan igen där man träffa några kompisar och gick till en fest, kul. Åkte med sista bussen hem så kom hem runt 2 tiden. På söndagen så var jag bara hemma och pluggade lite, tog det lugnt. :)



Jag ska...

...uppdatera, Jag ska uppdatera, Jag ska uppdatera, Jag ska uppdatera... men inte idag.

Movie - Time


Restaurang Asken

Har varit en riktigt rolig och bra dag idag faktiskt. Jag är på ett bra humör, fast jag är så himla trött. Nu ska jag in och duscha för har varit jätte duktig, nästan skrivit klart en uppgift. I skolan idag så hade vi först svenska och då fick vi en uppgift att skriva en recension om ett besök på en restaurang. Alla gick till olika ställen men jag, Maria och Amanda gick till Asken. Det var jätte god mat, shit vad mätt man blev! Sen blev det att gå tillbaka till skolan då man började en ny kurs, projekt och företagande. Sen drog jag hem och har nästan pluggat sen dess.


Vi var lite tidiga så vi gick in i lite olika affärer medan vi väntade, hittade en affär där de hade jätte fina saker. Här sitter Maria i en jätte stor puff.

Jag ville bara ta med den här hem, dock så kostade den typ 25 000. Den var as skön att sitta i, man somnande nästan så skön var den.

Här är en bild på maten vi åt, mums! :)


Finns några fördelar...

...med att sina föräldrar åker utomlands utan sig själv. De kom hem imorse från Kap Verde och jag har hört och sett alla underbara bilder där ifrån, jag är jätte avundsjuk! Det var en så fin sand strand...så skönt det skulle vara att bara gå barfota där. Jag får iallafall nöja mig med godiset jag fick, men det är ju inte helt fel för jag som är så godissugen just nu. :)

Har precis käkat mat och gett pappa presenten, han tyckte tröjan var jätte fin! Nu ska jag käka godis och se på en bra film, kram.


Graffiti Nails

Hej på er alla glada människor!

Ska snart äta men tänka bara skriva ett snabbt inlägg innan. Idag så hade vi miljö & säkerhet på morgonen men kändes lite onödigt eftersom jag redan var färdig med uppgiften. Vi fick iallafall reda på vad de fanns att välja för praktiksplatser, hoppas jag får det jag vill ha! Sen så drog jag till stan med Maria och Amanda för att köpa en present till min pappa (som jag ska ge snart, hoppas han gillar den).

Igår så drog jag bara ut en tand, skulle varit två egentligen men de tyckte de var bättre med en i tagen. Så nu har jag två gluggar i min övrekäke, snyggt! Denna gång kändes det inte lika ont som första för när bedövningen släppte så gjorde det inte så ont. Jaja, nu ska jag käka. :)


Hur jag gjorde:
- Målade ett lagar med svart nagellack
- Målade sedan på ett lagar av det gula nagellacket
- 30 sek senare så har det gula nagellacket spruckit och skapat detta mönster

Ensam hemma

Undra när den här bilden är tagen...


Sitter just nu i mitt rum, har satt på en dvd skiva med Green Day (något som jag har fått för länge sen) och så har jag tänt alla lampor omkring mig, fånigt? Jag är ensam hemma i natt, inte så himla roligt. Jag kanske ska sätta på en film snart och sen måste jag sova, är ju måndag imorgon men jag ska inte till skolan. Imorgon ska jag dra ut två tänder till, på morgonen. Sen så måste jag och brorsan städa och handla innan föräldrarna kommer tillbaka. Det har varit skönt att vara utan dem ett tag faktiskt. Kram! :)

 


Här har du brorsan

Igår så sov Iza över hos mig, tanken var att vi skulle vara själva hemma men så blev det inte. Min brorsa orkade inte gå ut på krogen när en av hans kompisarna var sjuk så han bjöd hem Viktor hem till oss istället. När klockan var omkring 12 så kom de upp till oss och började snacka, eller kela med varandra. Man kan väl säga att de var rätt påverkade, men det var underhållande. Min brorsa har ett märke i ansiktet från mig, och han vet att han förtjänade det. Det var allt för nu, kram!


Bowling

Sitter just nu på en madrass tillsammans med Iza, kollar på Let´s Dance. Snart ska vi gå ut och ha kul, hon ska sova här ikväll. Tidigare idag så har jag spelat bowling med några från klassen, kom 2:a. Sen så drog jag till min farmor för att hämta ett kuvert. Dagen har varit bra och det fortsätter vara det, skönt med helg! :)


Storköket

HejHej!

Nu har jag kommit in i att skolan har börjat, dock så tycker har jag redan tröttnat på att plugga. Det är riktigt svårt att komma upp på morgonen men det går bra. Denna vecka så är jag och min bror ensam hemma, de andra har åkt till Kap Verde. Idag så har jag varit i storköket. Jag och Jenny bakade 4 stycken satser med bröd, riktigt bra blev dem! Nu har vi också lämnat in datorerna så jag hoppas vi får tillbaka dem imorgon.

Just nu väntar jag på att Isabelle ska komma hem till mig, hon sitter just nu på bussen. När hon kommer ska vi laga lite mat och snacka och bara ha roligt. Hon ska också sova över här inatt. Imorgon blir det en till dag i storköket, tagga!


Här är alla bröd som vi bakade, de blev riktigt goda! Fick ta med mig en limpa hem, mums. Bröden som vi bakade är till alla frukostar på skolan.

Maria och Amanda ville också smaka men det fick de inte, men det fick leka med brödet istället. :)

Sen blev det dags för städning i storköket, men jag städade bageriet istället.

Minuten


Satt mig precis i tv-soffan och det som visades när jag satt på tv:n var teveprogrammet Minuten. Jag har aldrig sett programmet förut men jag har hört talas om att det ska vara bra. Det verkar rätt så intressant så jag tror jag ska se på det här. Idag hade jag tänkt plugga lite men det blev inte så. Jag vakande riktigt sent (vet inte hur jag ska kunna vakna imorgon bitti) så jag har inte gjort så mycket idag, tiden har gått så fort. Har iallafall tagit det lugnt för imorgon är det skola men nu ska jag titta på programmet, kram :)


Godnatt


Lördag


Igår så tog jag hand om min kusin, Linnéa. Vi lekte bland annat ute i snön och hade det roligt. Vi åt god mat och till dessert så blev det semla. Gårdagen spenderades hela dagen hos mormor och morfar. Idag så har jag inte gjort så mycket. Var ute och övningskörde tidigare idag, gick väldigt bra! Nu har jag testat på hur det känns att köra när det är snö ute, men när snön försvinner så ska jag ta tag i körkortet. Ska skriva in mig på körskolan och så ska det pluggas teori. Nu är jag trött, imorgon är det sista dagen innan skolan börjar! Man kanske borde ha vänt på dygnet? Jag tänker iallafall njuta och ha en lååång sovmorgon imorgon, Godnatt! :D


Dagens outfit


Dagen har jag spenderat hos min mormor och morfar, pågrund av snöovädret så ska jag vara barnvakt imorgon istället. Eftersom det var så tråkigt väder idag så drog jag på mig en varm tröja. När jag kom hem så hade vi lite gäster och nu ska jag sova har jag tänkt mig. Jag får se om jag somnar någon gång för igår så kunde jag helt enkelt inte somna, inte lätt när man har vänt på dygnet. :)


Galna naglar


Sista gången jag målar naglarna innan jag måste klippa av dem inför skolan. :)


5 Januari 2011

Måndags: Gjorde klart en skoluppgift, riktigt skönt att vara klar med den.

Tisdags: Vaknade vid 1 sen så tränade jag hemma och städade, bland annat min garderob. Det behövdes verkligen för jag kunde inte hitta något längre i den. De senaste sakerna som jag hade handlat hade jag bara kastat in för jag har inte haft tid. Nu är det ordning i garderoben iallafall, får se hur länge det varar. I min andra garderob var det redan fint, som tur var. Nu ska jag gå ner och snacka med brorsan, puss.

Före:

Efter:

Pontiak


Idag så har jag varit på födelsedags fest för min mamma fyllde år idag. Jag gav henne ett armband och ett halsband, hon vart mycket nöjd. Det var trevligt och vi åt smörgåstårta och fika. Ni kanske vet vem Pontiak är? Han var iallafall där och det var inget ovanligt, har träffat honom många gånger. Så går det när sin mamma har gått i samma klass som Pontiks tjej och fortfarande håller kontakten.


Nyårsafton

Okej, det var ett tag sen men jag har inte haft tid och orken. I fredags hade jag det galet roligt iallafall hemma hos Sofia. När jag och Amanda väl kom dit vid 8 tiden ungefär så började vi laga mat. Vi åt kött och potatisgratäng till varmrätt och sedan en lime och citron kaka till dessert, det gjorde vi riktigt bra. Efter det så blev det mycket snack och skratt, tiden gick så fort och plötsligt var klockan 12. Vi skålade och gick ut ett tag för att kolla på fyrverkerier men det regnade så mycket så vi gick in igen. Sen så såg vi på film och sånt ända tills klockan 8 på morgonen då alla var överens om att det var dags att lägga sig. Vi vaknade sen 20 över 2 så vi käka frukost sen hämtade pappa mig. Sen när man kom hem så var man helt slut och somnade direkt men senare på kvällen så kunde jag inte sova. Jag hade iallafall en jätte rolig nyårsafton, tack :D







Nyårs outfiten




RSS 2.0