Havrefrallor

Försökte mig på att baka havrefrallor i söndags, de blev faktiskt rätt så goda tycker jag för att göra dem första gången. Det kanske blir att göra dem någon mer gång eller så provar jag något nytt.


Ta vara på tiden, innan det är för sent


Jag försökte ta ett par bilder men de gick inte så bra för jag såg inte hur bilderna blev på mobilen eftersom det var så himla ljust ute, bilden överst så ser det inte ut som det var soligt ute... men det var de kan jag lova. :)

I lördags så var jag ute på sjön tillsammans med familjen. Det blåste rätt så mycket ute men vi hittade ett ställe där det inte blåste något, så det blev jätte varmt och skönt. Jag önskar att det hade blivit en bättre sommar för då skulle vi ha åkt ut mer med båten, det är så himla härligt att man kan åka en liten bit och de känns som man är långt bort från allt och alla, att man bara tar det lugnt och inte behöver tänka på något annat.


Folkparken - Fredag


Här ovan är det några bilder från förra fredagen då vi grillade i Folkparken, det blev rätt så varmt att grilla i kockkläderna men man känner sig ändå rätt så proffsig när man har dem på sig. Det blev inte så mycket bilder för mobilen låg i fickan och de var inte så lätt att ta foton när man hade rå kyckling på händerna.

BodaBorg


Vårt stämpelkort (bilden till vänster), hade tråkigt en dag i veckan och fixade naglarna (bilden till höger)

Jag började skolan förra veckan i måndags, var bara ett snabbt upprop sen var den skoldagen slut... så drog till stan och tog mig en fika med min kära vän Isabelle. Sen kommer jag inte ihåg vad som hände, men inget speciellt iallafall som ni behöver veta hehe. Sen på tisdagen var min klass och några till på en trip till BodaBorg. Ett ställe med olika rum och utmaningar, var faktiskt väldigt roligt men också svårt. I början fick vi ingen stämpel alls men efter ett tag gick det mycket bättre och till sist så fick vi ihop hela 10 stycken av 19 möjliga. Onsdagen den veckan så blev det ett tidigt tandläkarbesök, vilket ledde till att jag gick runt i skolan med tandvärk hela dagen och natten. Resten av veckan så planerade vi i skolan inför en gemensam dag i Folkparken som vi stod för, jag var med i matgruppen och fixade där. Fredagen var rätt så lyckad tycker jag, maten var god men det tog ett tag att grilla eftersom vi hade kycklingspett, men gott var det iallafall!


Kattungar

Det här är så himla jobbigt, jag har dragit ut på tiden med bloggandet...så nu har jag massa bilder som jag vill ska upp på bloggen men det är inte så kul att skriva om saker som hände för ett bra tag sen, men nu har jag inget val. Jag hoppas det blir bättre nu när jag har fått tillbaka min bärbara dator, det känns bra att den äntligen är hemma. Nu slipper jag sitta framför datorn, nu kan jag istället ligga i sängen och blogga!

Men vi börjar med förrförra helgen, hehe... var iallafall bjuden hem till Jenny så jag drog dit efter jobbet. De andra vännerna var där så vi käkade lite tacos och hade det trevligt. Vi firade varandra också, jag fick jätte fina presenter, tack ännu en gång! Sen drog de andra in till stan så de blev en cider och Solsidan för mig och Jenny, det fungerade också. När jag väl var hemma hos Jenny så passade jag på att mysa med hennes jätte gulliga kattungar, jag ville ta med alla hem! När jag flyttar hemifrån så ska jag skaffa mig en katt, de är så himla söta. :)




Deppig dag


Dagen har inte alls varit bra idag och det regnar ute också vilket inte gör det mycket bättre. Jag skulle egentligen åkt in till stan och gå lite på markanden men jag ville bara vara själv hemma istället. Min kompis och jag ska iallafall gå på bio ikväll, någon läskig film hoppas jag på och sen ska vi nog se fyrverkerierna ikväll också. Imorgon så ska jag jobba, vet dock inte när jag slutar men hoppas jag slipper jobba kväll för att åka hem till en vän där vi ska ha de lite roligt med några i klassen. Ha en bra fredag! kram


RixFm - Norrköping

Om någon har missat de så var det RixFm festivalen igår och jag var där tillsammans med en kompis. Vi stod rätt så långt fram, jag tror jag hitta mig själv bland publiken i tidningen imorse. Det var inte så himla kul eftersom de var inte så himla bra artister men de var skön stämning längst fram iallafall och bra sällskap hade jag :) 



Ibland var de svårt att fokusera på artisten som sjöng eftersom det stod en snygg gitarrist bredvid så jag fotade honom istället för artisten.


Onsdags - outfit


Såhär såg jag ut när jag stack hemifrån.

Onsdag - party

Kom hem vid sex tiden på kvällen från min farmor. Vi hade släktforskat och bakat lite muffins. När jag väl var hemma så tänkte jag att de skulle bli en lugn hemma kväll men sen hörde Sofia av sig och fråga om jag ville med ut, och de ville jag såklart så drog med mig en kompis. Innan krogen så kollade vi på fyrverkerierna, alltid lika mysigt tycker jag :)



Snygga klackskor


Godmorgon! :)
Jag vaknade precis och ska snart käka frukost, jag tänkte först bara vissa ett par skor som jag köpte igår. Jag fastnade för dessa klackskor inne hos Bianco. Efter lite tittande i andra affärer och efter att köpt ett annat par skor med så var jag tvungen att gå tillbaka till Bianco. Efter att testat båda skorna så bestämde jag mig för att köpa dem, jag tyckte att jag förtjänade dem efter att ha jobbat hela sommaren. De är de dyraste skorna som jag har köpt hittills och de gick på 1000kr.


En solig dag i Linköping

Dagen började med en god frukost sen så drog vi vidare till Linköping. Vi var först i gamla Linköping och gick in i små gulliga affärer. Sen drog vi mot stan och käkade på en salladsbar och efter det så blev de en shoppingrunda. Jag hittade en hel del, vilket gjorde att de blev en dyr shoppingrunda, hehe. Nu är vi hemma igen och har varit och köpt revbensspäll inför kvällen, mums. Jag tror jag stannar kvar här över natten också för jag orkar inte åka buss hem så sent. :)

Några getter som går i en hage ska denna bild föreställa...

En gammal kopiator maskin som man använde förr...


3 stycken rätter...

(Här kommer bilder på vad vi lagade och åt igår kväll)

Vitlöks bröd med en blandning av räkor och tomater i chilisås


Fläskfilé med halloumi och citrussallad + pasta


(Fläskfilé med halloumi och citrussallad + pasta) upplagt på tallrik


Rabarber med mandelfras och kesella hallon ovan


Naked Juice Bar


Efter en shopping runda på stan så rekommenderar jag att ta en pause och köpa en smoothie hos Naked Jucie Bar. De finns i Linköping, tror inte att de finns i Norrköping men de borde verkligen öppna en frukt bar där med för då skulle jag bli stamis, det är verkligen jätte gott! :)


Matlagning på hög nivå


Ikväll så lagar vi 3 rätters, med nya recept. Detta kommer bli spännande, lägger ut på bild på varje rätt lite senare ikväll, mums!


Man känner det i luften...


Jag känner att det är söndag idag, jag är verkligen sjukt seg. Har inte direkt gjort något vettigt under dagen men hoppas på att killen kommer efter sitt jobb så kan vi slappa tillsammans framför en film. Vädret har ju heller inte varit det bästa idag, kanske de som har gjort att jag har varit så himla trött.
De är bara en vecka och en dag kvar tills skolan börjar för mig, det känns verkligen konstigt att jag börjar sista året på gymnasiet, tiden har gått så himla fort. Jag måste faktiskt säga att de ska bli skönt att börja skolan igen, saknar det och att träffa sina kompisar varje dag. :)

Fredagens outfit (bättre sent än aldrig)


Min drog för dagen


Efter skogsbesöket igår så vakande jag med fler myggbett, jag har nog 6 bara på handen... så just nu är nästan hela min kropp smörjd med Xylocain. Idag är det söndag och jag har jobbat nästan varje söndag under sommarlovet så idag ska jag njuta av min lediga dag! Hoppas ni får en toppen dag med, kram :)


Kantareller är gula


Igår när Amanda hade dragit till jobbet så hämtade min morfar mig och så körde vi ut till sommarstugan. Vi begav oss till skogen och där stannade vi ett bra tag. Vi kom hem med så här mycket kantareller och så hittade vi lite till senare nere vid båten. Det var en härlig dag att vara ute i naturen men när jag väl kom hem så var jag väldigt trött.


Fredagskvällen...


De känns som den fortfarande pågår lite, man har bara sovit några timmar och är vaken så här tidigt. Jag ska snart dra ut till Toppen, Amanda drog precis ifrån mig som har sovit här. Dagen igår började med att vi åkte till Finspång hem till en kompis, självklart så går vi av på fel busshållplats haha. Sen när vi väl var hemma hos Maria så käkade vi lite och hade de mysigt. Sen vidare in till stan och sen till spårvagnen som vi fick vänta på, det var ända gången under kvällen som jag hann ta ett foto (eller tänkte på de). När vi väl va frame så kom ett par vänner och hämtade oss och visade vägen. När vi kom först så var de inte direkt något drag men efter ett tag så hände de grejer haha. Man hade så roligt och sen insåg man vad klockan var, tog ett tag att komma ifrån festen så blev att springa som galningar till spårvagnen, som vi hann med. En lyckad kväll absolut, och jag kommer sakna Michaela i vår klass!


Party nails


Har fixat mina naglar ikväll, jag orkade inte göra något speciellt så jag målade bara på ett vanligt lack och sen klistra dit lite blommer och så. Imorgon så blir de en slags avslutningsfest för en klasskompis som flyttar till Stockholm. Dagen börjar med att pojken kommer och sen en vän som ska med, sen blir de att dra till Finspång och käka lite och sen vidare till stan igen. Jag hoppas verkligen på en lyckad kväll, för jag känner för att bara ha roligt. Snart så ska jag sova så jag kommer upp någon gång imorgon, sovgott! kram

Godnatt bloggläsare...

Ligger just nu i sängen, bilden tog jag precis innan jag borstade tänderna. Jag hade egentligen tänkt uppdatera bloggen idag för har lite bilder att visa men de får bli imorgon istället. Jag antar att de flesta sover men jag är en natt människa så själv är man vaken. Det senaste nyheten är iallafall att jag har semester nu tills skolan börjar, ska bara jobba några dagar till innan skolan. Men nu ska jag inte skriva om de för jag ska sova, puss :)

Påväg till jobbet andra gången idag...


Vädret har varit underbart

Hej på er! Bloggar just nu från mobilen för jag kom precis hem från jobbet. Det har varit en helt okej kväll, trodde jag var tvungen att jobba själv några timmar men en annan var tvungen att jobba över, vilket var tur för mig. Kvällen har varit rätt så lugnt och de har blivit lite bråk på jobbet idag. Jag tappade en tallrik i golvet när jag skulle lämna köket idag, aldrig roligt men alla andra tyckte de så de fick man höra resten av kvällen haha. Nu är jag väldigt trött så de blir sängen direkt nu, imorgon ska man upp tidigt för att cykla till jobbet, godnatt :)

Style By Tyra


http://www.stylebytyra.se/

Jag ska skicka efter lite smycken från blogg Tyras smyckes design. Jag ska bland annat skicka efter två stycken coola örhängen men också detta kroppssmycke. På de övre bilderna ser ni hur man kan bära smycket framifrån och bakifrån men jag har tänkt ha det som på den undre bilden. Tycker att detta kroppssmycke är riktigt snyggt men nackdelen med de är att man kan fastna i saker och kan kännas i vägen. Gå in på hemsidan du med, du kommer säkert hitta något som passar dig! :)


Min sista lediga dag innan min semester börjar...

När man väl är ledig ska man ta hand om sig själv för det har man aldrig tid med annars. Jag är bara ledig idag och sen så jobbar jag hela veckan ut, det är med andra ord bäst att passa på. Därför tog jag en extra lång dusch imorse och smörjde in hela kroppen med body butter, slängde på en ansiktsmask också. Jag ska fixa mina naglar, sen när man är klar så gillar jag känslan för man känner sig ren och fräsch. Brukar du ta tid till dig själv eller glömmer du bort att ta hand om dig själv?



Känner mig så fin...


RSS 2.0