Dorisa

Nu för tiden brukar jag kalla Doris för Dorisa. Hon är så söt och på den senaste tiden har hon blivit mycket socialare. Nu kan man klappa henne och så gillar hon att springa runt i våran säng. 
Kolla bara så gullig hon är!
 

Fake muffins

Igår så gjorde jag muffins. Stefan fick i julklapp ett paket som innehöll ett snabbt sätt att göra muffins. Förpackningen innehåller både kakformar, en pulverblandning och chokladbitar. Så istället för att bara slänga det så var vi ju tvungna att testa hur sådana muffins smakar! Det var väldigt smidigt, så rekommenderas om man har bråttom och är i behov av muffins. Muffins degen brukar jämt vara god tycker jag men denna kunde man INTE äta. Jag har käkat en muffins, dom var goda men måste säga att muffins man gör själv är så mycket godare, men tycker att detta är ett bra altenativ. 
 

En vacker dag

Stefan drog till skolan för ett tag sen. Jag ska diska sen ska jag ta en promenad i det fina vädret, solen skiner idag! Ikväll så ska vi gå på teater och se Shrek The Musical. Jag har höga förväntningar och hoppas på att den är lika bra som jag tror.
 

På besök i Söderköping!

I måndags så kom jag, Stefan och Doris hem från Söderköping. Så nu befinner vi oss här uppe i Karlstad igen! På tågresan så märkte vi att det låg snö på marken men som tur var så fanns det ingen snö i Karlstad, men snön kommer nog snart. Vi åkte mest hem pågrund av att det var älgjakt. Stefan sköt sin första älg så nu är han riktigt glad. Jag hann umågs med min släkt och vänner. äta god mat också. 
 
Vi bestämde oss för att ta med Doris, och det fungerade mycket bra. Hon var i sin transportbur som vi hade i min handväska haha, så jag gick runt med henne. De fryser ju väldigt lätt men hon hade massa bomull och så gjorde Stefan ett litet hus av en mjölkkartong som hon älskade. 
 
Här är några bilder från besöket hemma:

15 Oktober 2013

Okej, det är inte den 15 oktober idag, men ska ändå berätta om denna dag för det var en speciell dag för mig och Stefan. En helt vanlig tisdag var det säkert för de flesta men inte för oss. Det var vår månadsdag, vi firade att vi hade varit tillsammans ett år. Så vi bestämde att vi skulle laga tre rätters, det blev super gott! Sen gav vi varandra lite presenter, jag fick bland annat Rihannas parfym som luktar underbart gott! Så nu går jag runt med den på mig hela dagarna och Stefan verkar gilla den också för han vill ofta lukta på mig nu för tiden haha.  
Stefan är beredd att hugga in på förrätten! Till maten så drack vi ett Ripasso vin som Stefan hade fått i present. 
Så här såg förrätten ut. Den bestod av smör stekta smarrisar, hjärt salami, stora gröna olivet och en getost. 
Sen var det dags för varmrätten! Marinerad rådjurssadel med potatisgratäng, sallad och kantarellsås. 
Som dessert blev det chokladfondant med varma hallon! 

Dvärg hamster

I lördags så drog jag och Stefan till Biltema, där köpte vi lysen till våra cyklar och en cykelkorg till min cykel. Sen gick vi till Djurmagasinet som låg precis bredvid, bara för att kolla runt lite tänkte vi. Men innan på bussen hade vi pratat om att det skulle vara kul med ett djur i vår lilla lägenhet. Tanken är att vi ska skaffa katt sen i framtiden, men i denna lilla lägenhet fungerar inte det. Det slutade med att vi kom hem med en dvärg hamster! Hon är jätte söt, och vi har döpt henne till Doris. Någon som har någon fakta om dvärg hamstrar? Vi vet nämligen inte så mycket om dom hehe. 
 

RSS 2.0