Godmorgon

När väckarklockan ringde imorse så hoppade jag inte upp hur sängen av glädje, känns som denna vecka har varit väldigt lång. Var ändå bra att de var skola idag eftersom jag ändå inte skulle fått någon sovmorgon eftersom det kom hem arbetare tidigt på morgonen, de ska slipa golvet i vardagsrummet. Det börjar faktiskt bli riktigt fint där inne, det är bara golvet och listerna kvar nu! Vårt stora bord kommer nästa vecka och så får vi vår soffa snart också förhoppningsviss. Fick lite panik imorse för jag var väldigt sent ute, när jag väl skulle ta på mig skorna och springa till bussen så kommer pappa och säger att han kan skjutsa mig till skolan, kunde han inte ha sagt de lite tidigare?
Var skönt iallafall med skjuts till skolan, så nu sitter jag här och har en liten rast men börjar snart igen. Har köpt mig en varm choklad, det behövs i den här kylan. Vi har vår första lektion i drycker, verkar vara en rolig kurs. Det kanske blir att dra till stan och käka något efter skolan för det var ingen god mat i skolan idag, uppdaterar lite senare idag. :)

Kommentarer
Postat av: juliaa

tak dsm :)

2011-09-02 @ 10:11:14
URL: http://juliaasjoholm.blogg.se/
Postat av: bella

godmorgon, ha en fin dag! :)

2011-09-02 @ 10:41:35
URL: http://ciaobellaaa.blogg.se/
Postat av: Ebba

hej på dig!

Fin blogg du har! <3

2011-09-02 @ 11:11:37
URL: http://ebbalye.blogg.se/
Postat av: - Swedish Source Of The PLL

Hejsan



Gillar du serien Pretty Little Liars? Eller skådisarna som är med i serien? Om du gör det så är min blogg rätt för dig ;)

2011-09-02 @ 16:26:47
URL: http://prettylittleliarsserien.blogg.se/
Postat av: Maria - med bebis i magen ☆

jag orkar nästan lika mycket som förut, men nog märker man att man blir tyngre :p

2011-09-02 @ 17:30:29
URL: http://fashionstars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0